ST: Diskuze k oficiálním oznámením a akcím bez vlastní diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

prebehol myslím.

2. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ne, neproběhl. V oficiálním oznámení je uvedeno, že proběhne až po skončení prodeje balíčku s upgrady.

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  3. evinana

evinana Velmistr fóra

Dob děkuji, toto jsem nějak přehlédla:(

Trepifajksl, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  4. kuchynak

kuchynak Aktivní autor

V první moment jsem se lekla, že bude na kole limit na party lístky 200 - nicméně, jak psal Kaolín11, potvrzuji, taky jich mám něco kolem 7,5 tisíce a stále přibývají...

-Jara05-, lacrima a .SilverAngel. tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Připomínám všem, kteří už mají doma nastěhovaného toho němce, či trpí jen běžnou sklerózou, že zítra, 8. 4. v deset nula nula začíná prodej Turbomlýna a končí 9. 4. ve dvacet dva nulnul :)

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

toto je jedno z mnohých vecí za ktoré zbožňujem svoje florenovníky na farme :) pravidelne mi zarobia za mesiac za jedno mesačne predplatne na turbomlyn :p

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Yno, děkuji za připomenutí! Já nijak nesleduji, kdy turbáč je, ale teď díky tomu, že nemáme akce na farmě, honím zvířátka by se rozmnožovali. Což je pohoda, že. Jenže jim zapomínám mlít papu... Tak jsem teď zjistil, že nejen na své farmě mám takřka P.R.D.:p:cry: