ST: Diskuze k oficiálním oznámením a akcím bez vlastní diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

tronaldo55
    No,úplně nejlepší není.Když vezmeš ,že zabírá 4 políčka, tak nejlepší je zdobení stromku!

2. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

myslel som ako násobok zatiaľ. ked to porovnáme už to je take že to vyvolava otazky ale ako zatial najvyšši násobok ak teda nerátame, že si niekto kupil kôš za peniaze z tej poslednej akcie lebo to ma tuším 6000x

-Jara05- tohle ocenil(a).
  3. lacrima

lacrima Titán fóra

Králi farmy [​IMG] vítej u mě doma[​IMG]

4. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak je to tu, dámy a pánové!
    Zvířátka zase mají důvod k oslavě...

5. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

za tu akciu ohľadom retro riadkov do neba som neskutočne rád :) treba napísať, že tam sa nachádza riadok na zvýšenie efektivity SH + riadok ku ktorému ak ho samozrejme nemáte dostanete jack + postrikovaci umeni. Ešte keby tam prihodili aj kaštanový riadok už by to bolo kompletne super akcia :D

Naposledy upraveno: 21/3/25
  6. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Na řádek o 5% více efektivity pro superhnojivo na 6 hod čekám už dlouho :music:
    Takže na akci Retro balíčky pro magický stonek už se těším :)

7. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, taky něco snad na mě zbyde, protože většinu mám, ale třeba se tam najde nějaký zatoulaný, který mi na farmě chybí :).

Co se týká dekorací například Postřikovací umění, Kouzelný klobouk atd. tak při koupi odbdrží hráč již standartní dekoraci bez pluska. Píšu to proto, aby to někoho nezmátlo a nepředpokládal, že dostane dekorku s náplněma.

Ať vás síla provází na všech cestách

8. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Do pekla nevšimol som si to :cry:xD čiže aj pri samostatnej kupe to bude takto lebo v ozname su nazvy bez "+" ach jaj.

9. Dave Lister

Ahoj, tronaldo55, ano jen dekorace co je možné vložit do řádku.

lacrima, .SilverAngel. a -Jara05- tohle ocenili.
  10. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pěkné sobotní odpoledne. Já mám takovou radost, že si můžu pořídit řadu na magický stonek Narozeninové přání, už můžu při okamžité sklizni využít laskavec, z šafránu mně už šly oči "šejdrem".
    A vyhlédla jsem si v nabídce ještě pár dalších dobrých řad, jsem zvědavá jestli je mám či nemám. Přehled řad na magickém stonku si totiž nevedu, v tom jsem "bordelář".

11. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

koľko je vlastne tých riadkov na sh? 3 nie? kaštanovy, potom narodeninový a faraonove bylinky či je ešte nejaký?

inak ešte tatá poznámka vedľajšia. Veľmi cením takuto akciu. Toto je asi najlepšia vec pre nových farmárov pripadne tých, ktorí niektoré akcie v minulosti nestihali alebo boli preč. Skvely vyrovnávak. Veľmi cením RT za toto. Raz za rok kebyže pravidelne takáto akcia bola ideálne. Bolo by to + k tomu že idu stále kupiť tie dekorky z kolesa šťastia.

lacrima, Prepperka a Dave Lister tohle ocenili.
  12. Dave Lister

Ano jsou tři řádky na SH, přesně jak píšeš. ;)

-Jara05-, tronaldo55 a lacrima tohle ocenili.
  13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Však není nutné si vést seznam řádků někde mimo, rychlejší a komfortnější je využít vyhledávání přímo na stonku. Taky si vedu poznámky ke hře, ale tohle zrovna nechávám na systému, tam je to opravdu pohodlné. ;)
    --------------------------

Já mám na několik řádků taky zálusk. Teda líbila by se mi dokonce většina, v téhle době jsem zrovna nehrála, takže nemám žádný. Ty na BZ bych systému klidně nechala, BZ nesbírám, ale SH, vrtulky i zvýšení výnosu z chlévů i stromů by se opravdu hodilo. Jenže můj florenový rozpočet je omezený, tak musím volit pečlivě. Mám na maximálně dva řádky, a když to bude ten na zvýšení účinnosti SH, tak jen na něj, protože mi chybí i 2 dekorace. Budu to muset ještě promyslet, nutně potřebuji i Srdce moře I, ze které padá děsivá bedýnka M s potencionálním boostrem +2 na vše. Ze 100 těchto bedýnek padne 1 bonus. A těch 100 já teď sbírám 4 měsíce, takže každé urychlení je opravdu vítáno. No fakt nevím jak se rozhodnout... :wuerg:

Ještě se zeptám:
    - jak častá je dekorka Kytice a Bombastický dárek (řádek Eldorádo)?
    - a dekorky Krab v zářivé zbroji a Tréma při focení (řádek Srdce moře I)

Jestli se dají bez větších problémů sehnat při OaD. Nikdy jsem po nich nekoukala, takže nemám tušení. I když je asi pravda, že i kdyby doteď byly levné, po této akci už asi nebudou. :music:

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kytic v liště 19,bombastických dárků 3 ks.Klidně se připomeň při OaD.Pošlu zadarmo!

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

16. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Prepperka, tie dekorky by mali byť súčasťou balíčka ...podľa popisu by si mala dostať riadok aj s potrebnými dekoráciami. Či je to tak, že tie dekorky potrebuješ navyše ešte?

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

kaolín11 - děkuju za nabídku, moc mě potěšila :) Ale na základě poznámky Lisbet304 jsem pečlivěji prozkoumala FAQ a zjistila že má pravdu, že ty dekorky jsou součástí řádku už při koupi. Takže tvou nabídku nevyužiju, ale milá byla i tak.

Skali - no vidíš, tak tahle překážka mě vůbec nenapadla, a máš pravdu, z mnou jmenovaných jde posílat jen jedna. Naštěstí jak píšu výš, díky Lisbet304 už vím, že je vlastně zvlášť dokupovat vůbec nepotřebuju. Naštěstí.

Lisbet304 - máš pravdu, já se soustředila na druhy řádků a doplňující texty mi úplně utekly. Děkuju za upozornění, ušetřilo mi, myslím že bych si sama nevšimla a dekorky navíc zbytečně koupila. Takže ještě jednou děkuju :inlove:

18. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Prepperka nemáš zač naozaj, to ja ďakujem Tebe za nakopnutie ohľadom riadku Srdce mora I., bol by ušiel mojej pozornosti ;)

19. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

20. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

k čomu ti bude tých 5% k efektívnosti SK?