ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Máte někdo zkušenost se stolní deskovou Farmeramou? Jednou to prodávají jako skvělou zábavu pro celou rodinu, jindy jako hru pro děti...

2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

milí farmáři, teď jsem sem nakoukla a velice mile mě překvapilo, kolik vás ocenilo můj postup na
    :)Bahamce.... je to velmi inspirující a děkuji všem
    :)[​IMG]

3. zombik9

zombik9 Perspektivní autor

Inspirace musí být

malinkami tohle ocenil(a).
  4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

jaji - tohle je ještě lepší než včera ;)

každopádně to počítá nějak blbě, protože 66x andělé + něco k tomu by mělo dát dle hodnot, které jednotlivá dekorace ukazuje dohromady 1.715.385 BZ.

A připsalo to jen
    Takže v tom mají pravděpodobně enderáci bordel jakýsi o_O

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné Velikonoční pondělí plantážníci.
    Tak ještě chvilku a jde se na to!
    Hra odsunuta na vedlejší kolej.
    I když venku budu vypadat dost divně, rukavice, zimní bunda!
    Neb u nás na západě právě sněží..!
    Ale je to snad jediný den v roce co nemusím vysvětlovat
    "PROČ A ZA CO"
    Bohatou pomlázku všem..!

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj eliskareissova,

prosím uprav si řádky textu v podpisu, tak aby nedocházelo k porušení pravidel. Děkuji.

7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Myslíte si, že je to velká farmářská ostuda, když ještě v levelu 105 nemám splněnou Noemovu archu? xD:p

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Twin - Tak s tímhle bych mezi lidi vůbec nelezl .... radši bych zůstal někde potichu v koutě. :p Asi se rozepíšu o nádržích s vodou ....

Zřejmě si začnu hledat nějakého nového, pravděpodobně sousedku ;)

9. lott_lott

lott_lott Stará škola

Konečně napadaly nádrže na růžové chameleonky :p Už jsem tomu nevěřila :wuerg:xD

10. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Twin, Noemovu archu pravíš? Já nemám ani dětskou ZOO.xD Nevím proč, ale zrovna tyto dva úkoly u mě upadly hned v počátku v nemilost, tak že mi tam trčí do dnes. Třebas jednou v tom farmářském důchodu...8) A neboj, on nás za to bbowling nevyhodí, by se mu stejskalo, navíc o těch nádržích už to od něj beztak všichni vědi.xD

P.S. Také jsem se zarodoval, když se mi u dekorky "Slyšte, andělé zpívají" objevila v jednu chvíli cifra přes 30 000 BZ, a dlouho jsem si lámal hlavu, kam po sklizni kombajnem zmizeli..xD

Naposledy upraveno: 7/4/15
  11. silviec

silviec Mistr fóra

podporim twinulku, chápu ji, i u me trcely tyto ukoly také moc dlouho, pak jsem se hecla, a v jednom vikendu je dodělala brrr, ještě , ze jsou uz z krku

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já myslím Twinulko
    Že máš ještě dalších 105 levelů čas.
    Máš na to tedy více času jak Noe a jeho rodina!
    :D
    Pán řekl Noemovi: "Za šest měsíců na zem sešlu déšť, který bude trvat čtyřicet dní a nocí. Voda zaplaví celou zemi, hory i údolí, a všechno zlé bude zničeno.
    Chci, abys postavil archu a zachránil pár zvířat od každého druhu... Tady na ni máš plány."
    Šest měsíců uplynulo jako voda. Obloha se zatáhla a začal padat déšť. Noe seděl na dvorku a plakal.
    "Proč jsi nepostavil Archu, jak jsem ti přikázal?" zeptal se ho Bůh.
    "Odpusť mi, Pane, " řekl Noe. "Snažil jsem se seč jsem mohl, ale stalo se tolik věcí! Plány, které jsi mi dal, město neschválilo a tak jsem musel nechat udělat nové. Pak jsem měl další problémy, protože město tvrdilo, že Archa je nepovolená stavba, takže jsem musel běžet na katastr sehnat si k ní povolení. Lesnická správa požadovala povolení ke kácení stromů a byl jsem žalován Ochranáři zvířat, když jsem se snažil pochytat ta zvířata. Ministerstvo životního prostředí požadovalo vyjádření o ekologických důsledcích záplavy. Vnitro ode mě chtělo předběžné plány šíření vody. Na finančním úřadě zablokovali má aktiva, protože tvrdili, že se snažím vyhnout placení daní tím, že opustím zemi. Úřad práce měl podezření, že ilegálně zaměstnávám lidi, takže jsem musel dokazovat opak. Je mi líto, Pane, ale nemohu Archu dokončit dříve než za pět let."
    Najednou přestalo pršet, obloha se vyčistila a vysvitlo slunce. Noe se podíval vzhůru a zeptal se: "Pane, znamená toto, že nebudeš ničit náš svět?"
    "Správně," odpověděl Bůh. "Úřady to už udělaly za mě.."

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Počkám si, jestli ještě soused s motorkou nepřijde s výhrůžkou, že si začne hledat novou sousedku, protože jestli Noemovku nemá Rondon, tak to jsem úplně v klidu a těch šest úkolů od ovcí dolu, co mi chybí, asi nechám ležet, ať v tom Družstvu mám aspoň něco a ne vybíleno jako když jsou slevy v Tescu :)
    A je mi jasný, že příběh o mých nádržích s vodou dával jézéďák na srazech k dobru. Jak jinak by pak byl tak populární, když ne s nějakou vtipnou historkou :p
    Ale pokud mě uvidíte v sekci o hledání sousedů, tak mě vážně vyhodil xD

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

TWIN: Neboj, když jsem ještě nevyhodil kuželku ... :-D Navíc kdo se má pak mordovat s novým matrošem..... víš kolik to stojí nervů a času si novýho souseda vychovat k obrazu svému ,-) Budiž ti Noemovka odpuštěna. Co tady strašíš s vybílením? Chceš snad naznačit že máš hotová i "Umělecká díla z písku"? Jestli ano, tak ti jako odměnu za aktivitu při O&D pošlu nádrž na vodu. Prej je sbíráš nebo co..... :-D

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Twinulka + Casey - vycházející hvězdy fóra .... abych se vám nepostaral o to, že ty vaše hvězdy zase rychle zajdou .... :pxD

Nenuťte mě se spojit se svým právníkem z plzeňské fakulty, který posoudí zda diskuze o mé osobě již nenaplňuje skutkovou podstatu trestného činu pomluvy. Jak to dopadlo, to se dozvíte buď ode mne poštou ve hře nebo od něj prostřednictvím obálky s modrým pruhem. Do té doby si aspoň dodělejte tu Noemovku .... :p

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Nejseš na ty pruhy nějakej ujetej? To jsou modrý pruhy na obálkách a košili, hnědý pruhy však víš ,-) (přidej si to jako další pomluvu) a pošli v kopii JUDr-ovi ty stálice :-D Navíc jsem čekal od stálice, že tvůj příspěvek bude graficky zpracovaný, ve verších a doplněný o vtip... nebo to je až od vyšších hodností? Twin ti asi odpoví později.... přepočítává nádrže ..... slyšel jsem za plotem "tisícjedna, tisícdva...." ,-D

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Casey - na to abych měl příspěvky ve verších, s velmi vtipným doplněním včetně pěkných obrázků, na to jsme tady ve špatné sekci. Tady stačí strohé vyjádření se k tématu případně reakce na nějaký příspěvek. Jestli je to o hodnosti nevím, ale ta druhá sekce se nějak jmenuje, takže to nebude o hodnosti, ale o výši důchodu .... xD

Co se týká mých pruhů, beru jakékoli v jakékoliv kombinaci s výjimkou modrá, žlutá, červená. Na tuto kombinaci mám jistou alergii, která se bohužel léčit nědá.

JUDrovi si samozřejmě postěžuju, ale pokud si myslíš, že je ještě nějaká šance si to vyžehlit, tak pošli Langoše a já to smáznu. A necpi Twin ty nádrže, protože pro samý počítání ani nebere telefon.

18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Casey, já být tebou, tak to mimosoudní vyrovnání beru, soudy se neskutečně vlečou xD

19. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Twin: No ostuda to asi neni :D Já sice nejsem tak daleko jako ty a ani dlouho nebudu no do 10 let bych se tom dostat mohl ale to už bude na farmě dalších 200 - 300 levelu :D No každopádně já mám v Noemce jen asi 3-4 úkoly a kašlu na ní mám důležitější věci na práci na farmě jako třeba teď krmit ty zajdy :D

bbowling: Jenom langoše? Řekni aspoň ještě o housku ta ti hodně pomůže postoupit a až postoupíš tak budu mít BZ i já . :) :D

casey: To je pravda dej na dinoalesi :D Proto navíc k tomu má jistě bbowling hodně a dost dobrých právníků :) :D Možná i někoho z RT o_O :D

Naposledy upraveno: 7/4/15
    křeček, Witchy.D a bbowling tohle ocenili.
  20. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Až bude jednou akce, kde se bude muset zalévat jak při povodni, tak já budu připravena xD V době, kdy jsem měla Prémium, tak jsem milovala ten pocit nekonečné vody. Teď už mi zbývá jen uvažovat, že si tenhle obrázek dám jako podpis xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.