ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Také jsem se domnívala, že se budou chovat tygříci (už jsem si představovala bílého tygra, šavlozubého tygra...). Želviček nebylo skladem mnoho. Mrkla na trh, nakoupila čtyři sta kousků na trhu. Zároveň vyhodila nějaké chlívky. Nějaké kousky snad odchovám než bude šlechtící akce.

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Kto chodí čítať FarmOrákulum,musel vedieť,že to budú korytnačky (želvy),veď to tam bolo spomínané viac krát. A 'údajne' nebude na škodu mať aj nejaký skateboard v stodole,ale aj to tam bolo,však? ;)

PS: ..no asi zbytočne..8)

Naposledy upraveno: 1/3/22
  3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

[​IMG] ;)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto121: Je to marný, je to marný...., ale věřím, že většina čte a dívá se pozorně, tak tvoje úsilí nepřijde vniveč ;)

5. ejitka

ejitka Perspektivní autor

číst je jedna věc, ale někdy trvá než se člověk pořádně zorientuje a pak je hned špatný odhad.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Pitrýsek47

ejitka: Moc tomu nerozumím. Nemusíš ani moc číst, stačí se podívat na obrázky ve FarmOrakulu. Každý den se kouknu do tří "nejdůležitějších" vláken: Diskuze o hře, FAQ a FarmO., pokud se v nich neobjeví nový příspěvek, nemusím ani rozkliknout (není tučně zobrazen), pokud ano, mrknu co se děje.
    Orientace na stránkách je velmi dobrá a přehledná. A ani čas nezabere, když čekám pár min. třeba na dozrání apod.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No,ještě mám v živé paměti slony! Než se zavedli do hry,tak uběhlo několik let! A to bylo zaručených zpráv '' již brzy! ! '' :wuerg:

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No jo, to byla dlouholetá příprava, ale co kdyby? Dnešní výnos ze stájí ( 5 velkokapaciťáků a 70 chlívků) byl zvlášť vydařený:
    včera:[​IMG]
    dnes: [​IMG] Přitom to šlechtění slonů, kachen a pod. jsme si mohli odpustit, stačí co napadá z beden.[​IMG] :)

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka super, takým tempom za chvíľu dobehneš aj nás, čo môžme šantiť s Nasprejovanými kvetinami (potrikovače);)
    slonov nám nadelili skoro narovnako [​IMG] ;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děvčata, máte zřejmě lepší poměr náhodného vypadávání než má farma. Já toho okřídleného trolifanta dostanu jednou za uherský rok. A stejně ho při nejbližší šlechtící akci odevzdám jako protihodnotu. ;) Tohle bych nenašetřila, ani kdybych na všech dárkových farmách hrála naplno a dalo se to přeposílat xD

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

U mě jsou bedýnky také poměrně štědré :p. Šlechtím jen při akcích.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Po kontrole: skateboard 1.019 ks - taky z beden

Naposledy upraveno: 5/3/22
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Máte to pěkný! Ani zdaleka mi bedýnky, tolik šlechtěnců nenadělily.
    A co skateboardy?!? Do dneška mi jich z tolik zatracovaných beden s rybami vypadlo 551 ks! Myslím že na úkoly by to mohlo stačit!8)

13. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jsem na tom podobně, šlechtěnců nic moc
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Zato skateboardů by se ve stodole pár našlo

14. Pitrýsek47

Na šlechtěnce z beden štěstí nemám (ani při šlechtění), ale skat.z beden 910 ks, nevyrábím vůbec žádné produkty, výrobny leží v liště.
    Edit: Kouknul jsem do stodoly 11 zlatých slonů, 4 žabí princové, 10 svat. kachen no to ujde. Nedávám pozor co lítá z bedýnek, klik a pryč :)

Naposledy upraveno: 5/3/22
  15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám teď na ostrově a pobřeží samé dekorky, co dávají bedny, tak to pěkně sype a doplňuje zvěř, šlechtěnce i produkty v dostatečném množství. Taky plody a krmivo. Na plochu už dávám jen novinky a když je potřeba nějaké větší množství do akce.

16. Pitrýsek47

Ženy, ženy óó ženy :) vše nejlepší, ať se vám splní vše co si přejete. Posílám virtuální kytičku, dnes by se hodila slunečnice ;).

Edit: Nezapomeňte si vyzvednout bonus. kód, to platí i pro neženy ;).

Naposledy upraveno: 8/3/22
  17. mesju

mesju Rádoby autor

Kde hledat kody?

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mesju - ahoj, zkus to v Oficiálním oznámení - klik ZDE ;)

-Jara05- a vilm4 tohle ocenili.
  19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, to se to těm chlapům přeje, když dostanou stejný dárek jako my, ale na druhou stranu nás alespoň upozornili, abych si ho nezapomněly vyzvednout.xD
    co panové při MDŽ trochu Pokáče:

20. Pitrýsek47

No jasně, netopejro papoušku, napřed bylo přání a potom bonus, se koukni na čas :D ještě mě tady budete honit koštětem, že jsem popřál. Pořád rovnoprávnost tak i v bonusu ;). Nějaká lepší muzika by nebyla?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.