ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak z pěti tajemných chlívků tradičně nic závratného. Z pikolky taktéž. Nevadí, on se ten papouch někde určitě objeví v odměnách.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Všechny Vás tu moji milí farmeramáci a farmeramačky zdravím :inlove: a je mi opravdu moc líto, že jsem musela s Vámi ztratit asi 8 dní života, ale ten život byl přednější, dnes jsem se vrátila z nemocnice a je mi velice líto, že jsem si nemohla zahrát mojí nejoblíbenější hru na všech farmách, co denně obcházím. Ale zdraví je přednější :DŠkoda jen, že jsem si nezahrála, bo odměny jsou opravdu velice slušné, ten řádek mi bude scházet. Nu což nadělám, že :music:A jsem :eek: a :oops:, když je RT tak štědré a dokonce jsem zaregistrovala velké změny na farmě, ty opravdu pomůžou a chtěla bych tímto celému RT poděkovat :) a popřát jim, Vám a i všem modikům šťastný dnešní den, zrovínka tak, jak jsem šťastná já :DJe to den nových začátků a já bych tím chtěla začít celý nový život a všem Petrům popřát hodně hodných lidiček kolem sebe, hodně lásky a porozumnění a také Petruškám, které mají dnešní den svátek, přeji jim to samé. Mějte se prímově a zase zítra se na Vás těším. Snad bude RT celé farmy zase příště tak štědré a tento nebo podobný řádek zase dá do hry a já to vše doženu, protože tuto hru opravdu :inlove:. Ráno moudřejší večera, tak si jdu brzy lehnout a spát

***příspěvek přesunut z akčního vlákna. Skali***

Naposledy upraveno moderátorem: 23/2/22
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

evoku57: Ty bláho, tebe tam úplně přeměnili :) tak ať se daří v životě i na farmě.

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Když jsem se dohrabala k laskovci, tak jsem si řekla, že napřed si napěstuju 50 000 rostlinek a pak začnu teprve šlechtit, včera ráno jsem začala a večer bylo hotovo to jsem teda měla štěstí.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

.macca.
    Ještě bych zkusil bonus na kladiva. Docela to pak padá!8) Používám před akcemi,nebo při pěstování laskavce na pohopolích.:) Dneska jsem nějak zapomněl.:cry:xD

Naposledy upraveno: 24/2/22
  6. .macca.

.macca. Hrabě fóra

kaolin11 Časem taky bude to až tak nespěchá.

vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  7. kaolín11

Pokud budeš používat laskavec na padátka,tak za chvíli budeš mít desetitisíce plodin a můžeš šlechtit do aleluja!8)

vilm4, .macca. a -Jara05- tohle ocenili.
  8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    naprosto jsem zapomněla
    že je tu další akce se zvířaty:cry:

-Jara05- a vilm4 tohle ocenili.
  9. polacka

polacka Vévoda fóra

Má někdo nápad, čím nakrmit tulidomek na příští akci, myslím tím ptáky, ryby atd?

***Přesunuto z akčního vlákna - Dave Lister***

Naposledy upraveno moderátorem: 27/2/22
    vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

polacka:ppodívej se do FarmOrakula, tam se věští.

vilm4 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. kaolín11

Opět tu máme odhalení beden IX a X.
    https://1iq.cz/i/album/Vg36MfB
    Podotýkám,že jich bylo celkem asi 140 ks!
    Fakt trapný!:wuerg:
    V kalendáři máme ve šlechtění novou havěť! Nebude to náhodou Tygr?!? Naštěstí z nějakejch beden jich mám ve stodole dostatečné množství.:)

12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

kaolín11 skor si myslim , ze to budu korytnacky ,zelvy ;)
    uz skor to bolo avizovane vo farmoracule ;)

13. kaolín11

Hmm
    Tak těch teda moc nemám.A trvaj tak dlouho.:cry:
    Jinak tedy se mi zdá,že kolo hrůzy se nám zaseklo na třech stromech!:p
    https://1iq.cz/img/fJMn8/5N6mg.jpg
    Už si ani nepamatuju,kdy sem vytočil něco jinýho!:wuerg: A nějak se mi vytratil oranžovej oslík?!? Zdatně jej nahradil oranžový netopýr.o_O

Naposledy upraveno: 28/2/22
  14. Brugginno

Brugginno Perspektivní autor

Ten tygr na šlechtění by to klidně mohl být, už není v nabídce obchodu a bude jen přes sochu opičího chrámu. Tak se nechám
    překvapit co nám RT připraví.
    Hezkou hru všem

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tygrů mám 311. Povětšinou z beden, ač na ploše mám jednu množírnu, stejně jako u ostatních druhů xD Asik to Baha překopu, stromy na oranžové květiny dosloužily, tak začnu chovat tygry. A budu potřebovat kakao a chili papričky... Ještěže jsou tři plochy, na každé něco :)

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

S tygrami nežartujte,mám ich strašne málo!

17. kaolín11

Vypadá to fakt na želvy.Pěkných 38 kousků ve stodole!:wuerg: Už jsem jim vyčlenil jednu plochu!8)

18. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) tak to ja mam takto
    no u korytnaciek je to bieda :)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Měla jsem obrněnců něco přes sto, chov užírala pravidelně výrobna na skejty a že je o hodně rychlejší, než nové želvičky. :oops: Proluftovala jsem krejcarové konto, už jich mám 655, i krmivo jsem dokoupila, protože až dochovám krávy, žáby a další zvěř, co sežraly totemy, půjdou na mýtinu, na ostatní plochy zvěř dávat nebudu, i když by to bylo potřeba. Ale vyšel nový kalendář a na chov to zrovna nevidím :cry: xD

20. Brugginno

Brugginno Perspektivní autor

Tak místo tygrů budou želvičky, zásoby nějaké jsou tak uvidíme jak bude odsejpat šlechtění. Přeji všem hodně přeskoků při šlechtění.

vilm4, -Jara05- a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.