ST: Debata o všem možném

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by libakos, Jan 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

V autech je navigace a pokud je live, navede vás někdy spolehlivě jak se zácpám vyhnout.
    V dopravních špičkách je jistě problém s časem, no já auto potřebuji příkladně i ve tři ráno když mám pohotovost a musím se do práce prostě dostat i třeba taxislužbou což mi pracovní smlouva umožňuje ale i tam je problém.
    Města v dnešní době jsou dopravou ucpaná, je jen otázka kdy se to lidem přestane rentovat a stát s tím bude muset něco dělat.
    Pro lidi je dnes důležitý čas, čas řídí vše aby lidé mohli být s rodinou a měli více času pro ni.
    Také dnes lidé pospíchají pro zbytečnosti jako je čas strávený s alkoholem, surfováním po telefonu, kouřením atd, atd...
    To některým lidem přijde úplně normální.

Co naplat, lidé se nezmění a s dobou to bude bohužel horší a horší.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jonsdy, cigáro se dá stihnout i při tom čekání na taxíka. V autě, dokud jsem ho měla, jsem nikdy nekouřila. Auto pak i se mnou smrdí a navíc, snižuje to řidičskou ostražitost... No a na telefonu nesurfuju, nemám data 8)
    Ta live navigace mne v době, kdy jsem ještě jezdila, párkrát pobavila v Ostravě, při příjezdu od Olomouce; pořád mne posílala odbočit vlevo, ale neustále byla vlevo svodidla... Holt byla nedoupravená, ta chytrá aplikace xD

-Jara05-, njklmn, vilm4 and 1 other person like this.
  3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jonsdorf-No páni!To je nářez.Jsem sice potrhlá,ale tohle by moje babky souputnice neustály.V nejlepším případě by se počůraly smíchy.

-Jara05-, Y_n_O and Jonsdorf like this.
  4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Vilíku
    a co, láska kvete v každém věku.
    „Polibek je krásný vynález přírody, jak zastavit řeč, když už jsou slova zbytečná“
    Já kdybych musel autobusem mám připravenou černou roušku...

:D
    Ynuško:
    Já tedy navigaci používám jen tehdy když jedu tam kde to neznám.
    Což bývá většinou jen v zahraničí a nebo když se chci dozvědět kde to aktuálně vázne nebo co se stalo...
    A cigáro? No to si radši budu okusovat nehty!
    :D:D:D

Last edited: Jan 17, 2022
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No já jsem neznala po silnicích spoustu domácích měst, kam jsem musela jezdit za prací a Ostrava, Hradec Králové, Jihlava, Brno a Plzeň nikdy nezklamaly tím, že jsem musela zastavit u chodníku, ulovit kolemjdoucího a zeptat se na cestu, páč to udělátko nemělo upgrade. Do zahraničí už nejezdím, a když jsem v minulosti vyjela, tak jako turista busem či vlakem, jízdenka levnější než PHM... Kousat nehty jsem se odnaučila tak o tři roky dřív, než jsem začala kouřit (cca o 37 a 41 let cestou věkem zpět). A kousala jsem si je kvůli tomu, že babička si schovávala manikurní nůžky i pilník. Já jsem musela mít do klavíru krátké nehty; tomu dopomohlo štípátko od strejdy, dovezené ze zahraničí, ale vzhledově zaoblit jsem to musela nějak jinak, tenkrát ještě nefrčela francouzská manikůra s nehty narovno a bílým okrajem ;) Zkusila jsem dědův pilník v dílně, to nebylo to pravé ořechové 8) Pak jsem si už na manikůru vydělala, venčení pejsků od sousedů společně s našimi a tak. A kouřením jsem se naučila dělat mezeru v činnostech... Různých. Víš jak, závislák si dycky výmluvu najde... :)

6. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Nie je nieco s forom? Od vcera ziaden prispevok a ziadne info o dalsej akcii?:music:
    Evoku kde si?xD:p

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Som tu :D, není čas a také jsem podle kalendáře čekala na akci, ale jelikož současná akce končí až dnes ;), tak info k další akci vyjde zítra a akce bude pravděpodobně od pátku 20.1.22 :music:, tak asik

8. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojky, na Němcích je v předběžném kalendáři uvedený datum narozeninové akce od 21.1.2022, ale pssst, je to jenom mezi námi.... tady je to asi tajné :p;)xD

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

špeciálne pre Gordonku, nie je ten Pokáč najhorší:inlove:xD

10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Má hezké tričko.

INČUČUNA1959, DANKA722 and -Jara05- like this.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mrkněte do e-mailu, možná vás čeká bonusový kód k narozeninám (v hromadných) :).

Last edited: Jan 20, 2022
  12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG]
    áno je to tam, Ďakujem Pitrýsek47 za upozornenie, tento starý mail držím len kvôli Farmerame, divné, že na FB neni nikoho;)

13. libakos

libakos Titán fóra

Dobré ráno,mám vyšlechtěný šafrán a laskavec (čas,voda,SH).Kaštan řádek si aktivuji až na začátku akce ale teď jsem sklidila obr stromy,zasadila laskavec a dala SH v domění,že sklizeň bude za pár hodin protože jsem dala do slotu jen nevinost.Takže nemám tam vánočku ani aktivován řádek a přesto to bylo ihned na sklizení,takže i laskavec můžem sklidit hned, jen nevím co tomu ještě pomůže.Zkusím hledat, ale třeba někdo ví;)

vilm4 and -Jara05- like this.
  14. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Moc děkuji za bonusový kod, měla jsem upozornění v "hromadných". Myslím že poprvé. A bude asi pro každého special. Tak se nedá napovědět. Takže díky za odměny.

vilm4, Pitrýsek47 and -Jara05- like this.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

libakos
    Bez řádku,nebo nějaké občasné dekorace se na okamžitou sklizeň u laskavce nedostaneš. Na SH máme celkem 3 řádky!

vilm4, moncicak7070 and -Jara05- like this.
  16. libakos

libakos Titán fóra

kaolín11-snad jsem to popsala dobře,ráda bych zjistila co mi pomohlo že okamžitá sklizeň byla!!! a je,osadila jsem 1 pole a ano okamžoá sklizeňxD

Last edited: Jan 21, 2022
    vilm4 likes this.
  17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, ne není nejhorší, je nejlepší.xD A že skončil na stříbrné pozici ve slavíkovi a přitom podle mě měl na zlato? Já jsem taky v liště sousedů skončila na stříbrné, přitom.... no víš ..., vidím Tě jako favorita příští sezóny a nechtěla jsem Tě moc vyčerpat ;):inlove:

vilm4, DANKA722 and -Jara05- like this.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Chválíme, chválíme, kde to vázne? Super dárek k narozkám nebo ne? Dekorace jsem si do stonků připravil včera večer a dnes už slouží.
    Kromě dalších dárků i dekorace, která dává floreny (omezeně).
    Díky, nezapomněli na nás :).

Edit: A další dárek, bonusový kód viz ofic.oznámení, díky a samozřejmě našim moderátorům skládám velkou poklonu, klobouk dolů ;).

Last edited: Jan 26, 2022
  19. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Páni, to je dárků, jak na Vánoce! Moc děkuji, stonky už pracují, ještě vyzvednu odměny z bonus. kodu. Pro nováčky to musí být bomba.

20. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Děkuji za dárky, i bonusový kód 12bday potěšil.
    Jen se chci zeptat zda je fígl, jak zjistit, kde mám dekorky do stonků. Asi budou v jiných řádcích. Nebo musím poctivě projít všechny řádky? :p:oops:

EDIT:
    Skali, děkuji. To jsem zrovna slyšet/číst nechtěla, ale co se dá dělat (ve skrytu duše jsem doufala v jinou odpověď). Kdo hledá najde. :)8)

EDIT 1: Všechny dekorky jsem dohledala. Nebylo to až tak hrozné.

Last edited: Jan 26, 2022
Thread Status:
Not open for further replies.