ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lustr71

lustr71 Zelenáč fóra

krtek,,ten rejdí pořád je užasnej:)mohl by vyštourat suprkrmivo nebo floreny ,ten se jim povedl ,,,pochvala,,

2. jaji

jaji Vévoda fóra

pokud použiješ smajlíky, jako jsi to dodal, pak ano, pak bych na Tvůj příspěvek ani nereagovala....

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak k tomu aprílu i zvěstem posílám jedno ze svých životních hesel:

4. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Konečně výkonná dekorka v parku, 3 x vrána, 6 x sova, 2 x drak, 2 x můra, velikonočka a bonus 50 % a to se vyplatí.

Děkuji ti milý RT, jen kdyby nebyl ten apríl.
    :p:p:p

5. slootr

slootr Baron fóra

Taky se vám zmenšily ikony řemeslných výrobků? Byl jsem vařit MJS a koukám, všechno je to nějaké divné. Pak jsem zjistil, že menší. Pravděpodobně se zase mění nebo upravuje přesně to, co nejvíc zlobí a nejvíc trápí hráče, že? :)

6. ananuki

ananuki Pilný autor

slootr
    máš pravdu, už od rána to pozoruji, zmenšily se ... a nejen řemesl. výrobky, i ikony dárků, které posíláme, ikony na tržišti atd.

7. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Probudím se, kouknu na hodiny a zjistím, že je moc hodin... Vycházím na verandu, protáhnu se, protírám si oči a tu sebou škubnu něco mi přistálo na obličeji... A tu spatřím jak mi všude lítá hlína jak kdyby mi někdo shazoval bomby na mou farmičku.. Nasazuji zděšený výraz, to jsem vážně nečekala a hle ho syčáka krtečkouna, vykoukne z díry a volá na mě Aprííííl a tu mi to dochází... Ozve se rána jak mi spadl kámen ze srdce... Plavím se na exotický ráj v domnění, že tam najdu na chvilku klid, ale je celý obsazený krtečkouny a spousta hlíny padá do moře - hliněný déšť... Jinak krtečkouni jsou skvělí....

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

A já si pořád říkám, proč se mi hýbe závěs v koupelně, když se sprchuju. Myslel jsem, že je to průvan, ale včera večer jsem na to konečně přišel ..... xD

Holka jedna zvědavá ....

9. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Teda ty zmenšený ikony mi dávají zabrat. Pořád mám pocit, jako bych si ráno nenasadila brýle. Když jsem chystala farmu na akci, tak jsem se v těch chlívkách a výrobnách hrabala jak bába v koksu.
    160 banánů na útes? Jestli to není apríl ale pravý nepodložený drb, tak to abych si k těm svým 106 ještě nějaké natrhala. Ale ono to vlastně má být "již brzy" ... tak to nejspíš stihnu i levou rukou xD

helca16113, natram54321 a Witchy.D tohle ocenili.
  10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj,tak jak tady čtu o ikonách,že se zmenšily,tak nepatří to také k aprílu? Jak pozoruji,tak se ty položky u hráčů mění.Každý má jiné položky.Já např. jen stromy a plodiny,jinak je vše v původní velikosti a Pc byl parkrát za den vypnut

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Obavam se, ze RT dostal novy monitory nebo co a fakt nechapu, zase prace pro praci a jen otravuji hrace neustalym zmensovanim... vsimate si, ze vsude neustale zmensuji ovladaci prvky, takze snadno se preklepnu a neustale pridavaji novy obrazovky aby bylo vic kliku... ne na novy veci, ale na ty co se predtim rychleji a s vetsima ikonama v pohode udelala...
    Jak moc pesimistickej nazor mate na zitrejsi start akce?

k.vitek tohle ocenil(a).
  12. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

A já myslela,že mám vlčí mhu a ono to je všude.Poslední dobou je těch změn nějak moc a řekla bych,že ne k lepšímu.Už ve mlýně to je pidi a teď všude kam kliknu je to nějak menší,špatně rozeznatelný a čím dál míň přehledný.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tassadar: Pesimistickej-moc. Sice mě párkrát nepříjemně překvapili, když začali včas a bez větších problémů, ale člověk se tady už radši připravuje na tu katastrofickou verzi. (Já to mám vůbec vrozený: Když ohlásí blížící se povodně, jdu nakoupit sirky, svíčky, baterky a balené vody, když vichřici, přitluču i dlažební kostky....);)

14. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

tak jsem zapátrala v lidech, které si tu ráda čtu a dočkala jsem se jednoho "zásadního" objevu:
    bbowlingu, ty jsi holčička? xDxDxD

EDIT: @čarodějka007 na srazu jsme to sice zkontrolovat mohli, ale třeba ona bbowling klame tělem xD

Naposledy upraveno: 2/4/15
  15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Witchy.D ahoj, to jste snad mohli zkontrolovat na srazu, kdo šéfuje Šestajovicím ... a nebo by to mohla vědět Twinulka , když ho údajně sleduje ve sprše xD

16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tohle je fakt debata o všem možném :D Dozvíme se tu že twinulka sledujebbowlinga ve sprše a pak i to že bbowling je holčička :D Na srazu jsem si to nemyslel :D

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nevím, jestli ikony jsou menší, ale rozmazané jsou určitě. A to mám oko jako rys.
    Do hrobu mě snad přivedou ty opět rozházené řádky v nebi. Nebe začíná být na mašli.
    :D

Julinka11 a skalara.v tohle ocenili.
  18. hansicek

hansicek Expert fóra

nebo aj mna vytaca, ked stonka nie je aktivovana, tak tam chyba info za aky dlhy cas sa bude dat aktivovat znova, a ked aktivovana je, tak zas tam nie je info co to vlastne robí. Kým ich bolo 10-15 tak som si to pamatal, ale teraz uz zacinam mat chaos. A aby nebolo toho malo tak nove stonky vzdy inteligentne supnu medzi stare a vsetko sa to poposuva

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak dneska rano kdyz jsem cekal posledni minuty na sklizen, tak furt nic... musel jsem na jinou plochu a zpet, tohle prece fungovalo bez chyb!
    a taky mi vratili mraky zbozi podle ceduli, nicmene zadny mi neprislo - ani nemelo, nebylo to moje... tak opet mam obavu, ze se rozbilo to co fungovalo, proc do toho sahaj?

helca16113, k.vitek a drevenakova tohle ocenili.
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

V oraculu je omluva od autora apríla ...omlouvá se za podvod s moringou i zlatými banány :

Ahoj všichni tady,

to je pravda: tento obrázek a "nový strom", jsou ode mne. Byl to plánovan Aprílový podvod na našich německých fansite. :) Úzce pohledu, můžete recognaise na Moringa strom s barevnými Amherstie-květy. Takže je mi líto, že jsou všichni falešné. A amout 200 zlatých banánů je také fiktivní. Úplně jsem doufám, že nikdo koupil něco pro to na trhu ... o_O
    Omlouváme se za psaní anglicky, ale já rozhodně nelze mluvit česky a Google, překladatel děl hrozný.

Já také použila Google..xDxDxD

Naposledy upraveno: 2/4/15
    -Jara05- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.