ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Myslím že se bát Veverko nemusíš.
    Hra podle odhadů má miliony hráčů, lépe řečeno zaregistrovaných hráčů.
    Co je pro jakoukoli hru důležité jsou ale platící hráči, neb jen ti drží hru nad vodou.

Odhaduji že platících farmářů je několik stotisíců po skoro celém světě.
    A pro ty udělá bigpoint cokoli co je u hry udrží.

Naposledy upraveno: 26/6/21
  2. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Tak to jsi mě Jonsdorf potěšil, mě docela zarazilo, že když se podívám na úvodní stránku fora, tak např. teď je tam psáno, že hráčů on-line je 120 a to se mi zdá dost málo....já to brala podle jedné hry, kterou jsem ráda hrála, bylo nás tam dost a najednou ji zničeho nic prostě zrušili :) Nechci ji jmenovat, ale myslím, že někteří hráči vědí, o čem mluvím :)

vilm4 a kiki2305 tohle ocenili.
  3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Bigpoint by měl hráčů daleko víc kdyby vsadil i na mobilní aplikaci.
    Já věřím že i na tom se pracuje, jelikož množství hráčů by bylo několikanásobně vyšší.
    Pokud však bigpoint šetří, může se stát že hráčů u jejich her bude méně a méně.
    Některé jejich hry běží na mobilních zařízeních už dlouhou dobu.
    Otázka proč ne farmerama, může být složením hráčů a jejich věku.
    Ale to jsou pouze mé odhady a dedukce...

4. larelay

larelay Analytik fóra

Jonsdorf: tys to tou předposlední větou úplně zabil xD. Jako že jsme tu všichni digitální přistěhovalci nad hrobem? Ale jinak je to myšlenka pěkná, jen přemýšlím, jestli se někde při registraci nebo jinde uváděl věk? Že by někdo psal o reprezentativním výzkumu, kterého by se zúčastnil, to asi taky ne... a usuzovat z fóra na to, kdo hraje, se teda rozhodně nedá. Ale představuji si, jak by modíci a admini mohli reportovat o tom, kdo se tu na fóru pohybuje... :p Ale zase pokud to dělají, tak bych pochopila, proč Bigpoint nemá ani sebemenší vůli věnovat se tomu, aby byla hra hratelná i na mobilu xD

vilm4 a ašada01 tohle ocenili.
  5. ašada01

ašada01 Titán fóra

larelay

V profilu datum narození je, ale jestli to bylo povinné nedokážu říct.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. Petriša

Petriša Aktivní autor

Ahoj, jaké jste vyplnili datum narození najdete v nastavení účtu. Pokud by bylo špatně, lze ho i změnit ;)

nastavení.png dat.png

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak to by ses divila co vše na majitele jeho ochotný počítač, tablet či telefon prozradí.
    Nebo co prozradí sám majitel v dobré víře že k tomu nikdo jiný nemá přístup.
    Po sledování digitální stopy majitele je pak velmi lehké říci přesně kdo za PC sedí, jaké má zájmy, věk, kde se pohybuje, atd.
    Většinou nikdo nečte za jakých podmínek na stránky vstupuje a co vše druhá strana o majiteli shromažďuje a za jakým účelem.

Hold:
    V dnešním světě komjůtrů.
    Ju tru tru tru tru tru tru...

:D

Naposledy upraveno: 1/7/21
  8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Mám takú zaujímavú otázku. Viete čo sú tie debny Piccolo nie? Nepomenovali ich náhodou po mafiánovi Salvatore Lo Piccolo? Ako len sa pýtam lebo zaujímavá náhoda.

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No tak to bych netipoval, navíc bych měl strach, neb dotyčný ještě dýchá i přes svých krásných 79 let.
    A překládat ho jako malinkého, nejmenší atd. bych nechtěl!

Já však se svým strýcem Erichem von Dänikenem rozluštil další záhadu farmeramy!
    Jak řekl strýc: "Nejedná se o chybu hry, ale přesné označení Bermudského trojdudlíku na přesné farmářské mapě!"
    Jak také strejda upřesnil, již brzy vyjde kniha "Záhady a chyby farmeramy"
    Tak myslím že bude na světě další bestseller a kniha půjde na dračku!

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tronaldo: možné je všechno, ale to by ti zodpověděl ten, co ji pojmenoval ;) jsou tu různá pojmenování od hudebníků...jen pozměněná písmena ve slově.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. larelay

larelay Analytik fóra

Jonsdorf: to je zajímavý, to mě nenapadlo, to tak bude. To jsou ty cookies? Na telefonu vím, že povoluji asi kolikrát víc, než bych měla, ale v PC, na stránkách? Čím si berou ten souhlas, cookies?
    No, takže stejně je ta předposlední věta dost nelichotivá :)
    MIG21 :)
    ašada1: tak to povinné nebude, protože já to tam uvedené nemám, když jsem na to klikla, tak to tam dalo nějaké vzorové datum
    Petriša: z farmy to nezjistím, protože se mi načítá tak dlouho, že bych tu musela sedět ještě hodinu :) Ale pak kouknu.
    Napadlo mne k seriálům, jediný, který jsem za posledních 5 let viděla, bylo Skoro na mizině? Líbí se vám? Už je tuším 7. díl venku, ale první série byla samozřejmě jedinečná. Nejlepší asi je, když Štěpán vysvětluje, jak správně říct p*** po ostravsku :)

Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  12. Petriša

Petriša Aktivní autor

larelay
    Ano, zde na fóru to povinné není ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

larelay

HTTP cockie je jen takové ověření dat co ukládá stránka ve tvém zařízení.
    Jdou snadno zakázat, ale-ale...
    I přes to jde i zde získat o majiteli prakticky cokoli.
    Ale jen tehdy pokud budeš pro útočníka dostatečně lákavý cíl.
    Tak že pro klid 99,998 % PC muže klidně brouzdat po netu.

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  14. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj,jak zvládáte,když vám děti odletí na dovolenou a nedají vědět,že dorazili?Přitom se dušují jasně mami,hned jak přistaneme dáme vědět i kdyby to bylo v noci!Odletěli dnes v noci kolem 4 a teprve teď mi syn poslal zprávu,že dorazili,kde je zádrhel?
    PS:Musím si dát pozor co píšu,zase jsem pro posměch.

Naposledy upraveno: 2/8/21
  15. ašada01

ašada01 Titán fóra

modro.ocko22
    To chce klid, vždyť není to tak dávno, kdy jsme odletěli na šest týdnů a příbuzní si museli počkat, až se zase objevíme, neb o mobilech zatím nebylo ani slechu, dokonce byl problém dostat pevnou linku. Když jsme poslali pohled, přišel třeba za tři měsíce. S partou jsme i dnes domluveni, že mobily na dovolenou nepatří. Večer se zapínají na domluvenou hodinu, kdy mohou příbuzní zavolat, pokud se objeví nějaká jobovka.
    Není nic horšího, než řešit na dovolené po telefonu problémy v práci.

Naposledy upraveno: 3/7/21
  16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Modrásku,malé děti malé starosti,velké děti velké starosti.To už tak na světě chodí.A nás,starostlivých kvočen,se nikdo neptá.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Modroočko
    rád bych odpověděl...
    Jenže to moje děcko odletělo za mořem a školou, je to řada let.
    Pak jednou zazvonil bílý telefon s vlečkou, zahrál Feldu Mendelssohna, a bylo...

Tak že videohovor bez roušky a jednou za rok cesta tam a zpět z každé strany.
    Jak rád bych ji pouštěl na dovolenou, klidně několikrát za rok, hlavně že by se vrátila.
    ;)

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Co k tomu dodat?!?:wuerg:
    Takhle je to poslední dobou pořád.Ani už si nepamatuju,kdy padl nějakej bonus na kole. Přitom akce jsou čím dál těžší a těžší. Zatím těžím z bohatých zásob všeho.Až to nebude,tak akce plnit také nebudu.Se z toho nepo!8)
    Kolik z toho asi kápne florenů?!?:wuerg:

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaukýýý farmáři.... už to bude pár let co jsem se přesunul do jiné hry,tak zdravím všechny ve spolek,zvláště ty,co si pamatují..:p
    Koukám,že zde ani změny snad nenastaly.Ani bych nepoznal,že jsem pryč xD
    No nic,zpět vidle do hnoje,nasadte čelenky a hurá plnit úkoly......mějte se fšici fajn a kdyby jste zabloudili na ***,jsem v déčku pod stejným nickem. pááááááá

Naposledy upraveno moderátorem: 5/7/21
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Týýý brďo dezertér se ozval ;) tady vše při starém, tak ať se daří :).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.