ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

1. Apríl je deň, kedy sa nedá nikomu veriť. Takže vlastne deň ako každý iný. :)

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak na farmě je spousta práce a RT se zabývá takovejma krávovinkama :p, já se tedy moc nebavím, byla bych raději, kdyby nás překvapili nějakýma novýma opravama

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

xDxD Apríl... vlaštovky přiletěly, super, pěkné zpestření, díky :D:D.
    Určitě těch překvapení bude dnes víc, tak hodně zábavy a veselé Velikonoce přeji ;).

4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

dá sa ten vták nejako vypnuť? docela ma to otravuje a o čo vlastne ide?

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Dnešním dnem počínaje bude farma fungovat bez problémů!.....Apríl!
    Vlaštovičák je je moc dobrý nápad.Už se těším až se vlaštovky vrátí i v reálu.

6. Pitrýsek47

Klikni na něj, dostaneš dáreček, jestli o něj stojíš :p .
    evoku: Škaredá středa byla včera, dnes se zelení, tak úsměv a dobrou náladu, sluníčko svítí, kvete kvítí....;)

7. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Za odměnu jsem dostala domek se sluníčkem...jako kdysi v 1. třídě :inlove:

vilm4, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  8. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tak já si musím na dáreček asi počkat měla jsem tam 1-5 zatím jsem na něj klikla 2x, tak možná po 5 kliknutí mě něco dá.

vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  9. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

kde a kdy zjistím, co jsem dostala?

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Pitrýsek47

Vyčkejte, hned byste jen braly dámy :D po pěti odkliknutí, pak po víc.... ohlásí se.
    Je apríl, tak nic světoborného nečekejte, ale je to legrace.

vilm4, berkaKolchoznice a dinoalesi tohle ocenili.
  11. evoku57

Pitrýsku, když ono to tak nějak nejde, já se fakt moc nebavím :p, už si z nás dělá RT apríla skoro tři měsíce a pak se zabývají takovýma ptákovinama, chjooo

12. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Jak píše @evoku57, loni by to asi pobavilo, teď bych řekl, že jsou palčivější problémy k řešení než přidávání létajícího ptáka. ;)

Ale samozřejmě na něj klikám, protože mě zajímá, jestli mi RT třeba nechce dát i něco lepšího než 5 jabloní, což je fakt supr výhra teda :p.

Edit: @činčilka12 jestli to byly jablka a ne jabloně, tak to je možná i lepší, jablka mají poslední dobou vyšší cenu než jabloň. xD

Naposledy upraveno: 1/4/21
    vilm4 tohle ocenil(a).
  13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

už sa mi ho podarilo aj cvaknúť, milý, neškodný 1.aprílový žartík, na fóre je tiež pekne veselo, Šťastný a veselý 1.apríl všetkým:D;)

14. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Já se dneska při přihlášení připravovala na překvápko typu lávová pole, takže Vlašťováček tolik nevyděsil :D
    Jinak mně se to líbí :) Jako apríl hezký nápad a pravda, odměny trochu aprílového typu, ale berte to jako srandu ;)

Kdyby aspoň jabloně, já dostala 5 jablek xD

Naposledy upraveno: 1/4/21
  15. jacva

jacva Pisálek fóra

ahoj,dopoledne ptáček přilétal a vše šlo bez problémů,přihlásil jsem se po 14.h. a ptáček po kliknutí zamrzne,už se nezobrazí počet do dalšího dárku a zamrzne i práce na poli,musím po zmizení ptáčka opět dodělat sázení nedosetých ploch nebo zalévání.Ale pozitivní je,že opět funguje F5:Djupííííííííííí po kliknutí na ptáčka se vše sekne a nejde přepnout mezi plochami,musí se použít f5,pak to opět jde normálně

pajakolos, vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  16. Pitrýsek47

Fakt nejde? Neber se tak vážně, je apríl tak co chcete? Super ajťáka si můžete přát pod stromeček, ten by to vyřešil a k tomu nekonečný server.
    Tak jo, bububu straším na dubu :p.

17. evoku57

Aby opravdu ti ajťáci nezačali pracovat až pod stromeček, moc bych za to nedala :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Mrška jedna,v letu je rychlejší jak moje myš..asi jdu prak vyrobit nebo najít kulomet :D

19. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

94x se mi ho podařilo chytit. Ale teď mi akorát při kliknutí na něj zamrzne farma, počet chycení se neaktualizuje, ani se neukáže, a co se skrývá na 95 milníku, už se asi nedozvím :( Tak nevím, jestli je to chyba, nebo apríl

20. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Ten Hamoun Lasička je snad všude :wuerg::D

vilm4, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.