ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, nechápu proč chcete všichni čuníka, stejně nedá nic moc, otevřela jsem kvůli němu 391 beden s ptáky abych to zjistila a dal mi papouška:p:(

2. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já to na tom jsem ještě dobře celkem :D Bydlím v Kamenici tedy pár km za Jesenicí a naštěstí Kamenice je docela velká. Jen bohužel nemáme žádný hřiště na cvičení tak mám jen doma svoje vybavení a chodím běhat dneska mám za sebou úspěšně 5,5 km za 38 minut takže to docela jde čekal jsem to horší jelikož takhle běhám poprvé :D

Každopádně pražáci to mají super když mají tak obrovský prostor k pohybu. Akorát je jasný že policie bude stavět i lidi z Prahy když neví odkud jedou nebo odkud jsou :D Jsem ale rád že mohu dojet na krevní plasmu to jsem si zjišťoval info a dočetl jsem se že i mimopražští mohou na ní jet ale musím mít čestné prohlášení nebo formulář. Navíc ještě mám dárcovskou kartu a k tomu ještě kdyby to nestačilo termín na mobilu kdy jdu a v kolik :D

No a v březnu ještě musím na jeden výlet do školy na doklasifikaci z administrativy kvůli docházce :D Známky jsem měl všechny a na 1 ale stejně mám smůlu :D

Jinak musím říct že asi 1,5 km jsem musel běžet s respirátorem a málem jsem dodýchal :D :D :D

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dasa1143, bezva postřeh, kdyby stačil ten čuník z chovu, to bysme si spokojeně chrochtali všichni s ním a nepokoušeli ten náš kolotoč za lístky :)

tenista99: já s tím respirátorem dodýchávám pravidelně v polovině směny, zkus si to nechat na xichtě osm hodin (ač by se mělo dělat přestávky a měnit) a u toho pořád mluvit a skoro cvičit, protože dřep k vozíku z jedné strany dřep k vozíku z druhé strany, někdy se vztykem, přeběhem k monitoru a následným dřepem nebo přenesením zboží, když nefunguje EAN, pak přeskládat průměrně 120 kilo na páse a dalších sto na vozíku, abysem se k těm eanům dostala... No a to těch vozíků za směnu je neúrekom, ako by povedali bratia naši; tingtong mají většinou tři plně naložené, naši obchodníci a hospodští taky; já si permanentku platit nemusím, já za cvičení dostanu zaplaceno xD Ale zaplaťtamten, školením asertivity jsem prošla již dříve, do toho nemusím investovat. A když to nejde skousnout, nadávám veřejně...

Naposledy upraveno: 1/3/21
  4. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

moj otec hovoril kto do teba kamenom,ty do neho chlebom,ale aspon trojdnovym,aby bol uz dost tvrdy ;)(ten chlieb)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

inuš, holt si to přiznej jako já, ráno si si zobnu prášek na tlak, druhý na sklidnění tepové frekvence a mám vystaráno. A když na to příjde, tak ještě ty schody vylezu.;) ostatní asi nechám mladým, taky na ně dojde:)

6. Y_n_O

Gordonko, schody jdu krok sun krok, nějak mi vrže levý kyčelní kloub, tož ho do schodů netrápím; jediný medikament, po kterém poslední dobou pátrám, zda se dá volně zakoupit, je kapsle s kyanidem. Zatím pěstuju maniok, pak se přecpu plackama a snad to taky bude stačit...

7. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

@Y_n_O -----> Jo to věřím jak hrozný to musí být mí to na sobě tak dlouho a každý den. Jako ve škole jsme to taky museli mít pak i při hodinách a pořád kromě toho když jsme jedli. Jenže to byly jen roušky a v těch se aspoň za mě dýchá lépe. V tom respirátoru jsem byl nejdéle vkuse když jsem jel do Prahy a pak k gymu a nebo ke kamarádovi to bylo třeba dohromady kolem 2 hodin vkuse takže pořád o dost méně ale i tak dýchá se v tom hůř. A to si neumím představit jaký to bude až bude léto a třeba 30 stupňů.
    Dneska jsem měl jen kraťasy a tričko protože je mi skoro pořád teplo a má otužilost je někdy šílená - doběhl jsem 2,5 km ke krámu a z toho těch cca 1,5 km jsem měl respirátor a u krámu jsem si ho musel dát nachvilku dolu protože bych to v tom krámě neudýchal a to jsem šel jen pro pití :D Jinak s tím fitkem v práci se docela nadřeš no je to podobný jako můj táta ten dělá pro firmu co tiskne a taky zvedá třeba 50 a víc KG role atd pak to fitko jako fitko není potřeba :D

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdyby jste si misto toho daly, damy, panaka, udelate lip :p Ja uz po nem taky musela dneska sahnout.... po trech mesicich marneho premlouvani najemnika po smskach (telefon nebere) k zaplaceni najmu jsem dneska pristoupila k radikalnimu kroku a byt otevrela. Jake bylo prekvapeni, ze je nezamceny (jen zabouchnute dvere), prazdny a klice lezi na kuchynske lince (aspon ze mel pan tolik slusnosti, ze je nehodil do kanalu). To vam klidne muzu rict, ze prasky na tlak by mi fakt nepomohly pote, co jsem z bytu stehovala pul dne odpadky.

9. Y_n_O

matlafousko, tak to jsi určitě po jednom panáku doma dopila zbytek do obsahu lahve 8) Já bych to tak pořešila... No a v nájemní smlouvě třeba já mám, že majitel může kdykoliv vejít... Jednou měsíčně, teda, přesně. Aspoň musím furt uklízet, abysem neměla ostudu :p

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no a co jsi čekala, nějak mě tam nesedí že nájemník prchl. Ani pořádně za sebou dveře nezabouchl? Co ho k tomu asi vedlo? xD

Naposledy upraveno: 1/3/21
  11. matlafous123

Y_n_O Jeste porad ho do sebe leju 8) Coz o to, tuhle formulku mam v najemni smlouve taky, ale jaksi se mi prici nekomu lezt bezduvodne do soukromi. Kor kdyz pan jeste minuly tyden v patek sliboval.
    GordonSargent Nj, nejak tu blbost na sobe zacinam bohuzel pozorovat a neni mi z toho uplne nejlip :music:

12. Y_n_O

O tom, že Unity nefunguje jak má, víme všichni, ale že nedovolí ani nakrmit zvěř, to už je nezodpovědnost; chudáci mývalové budou muset hopsat po mýtině a hledat... ;)

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

A je to!Úplne som zabudol na pomocníkov a už je 4.3.!:wuerg: Ja,že prečo to zase nefunguje?No nejako to dám!

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Už asi čtvrtej měsíc válčím jen s kupónama.
    Nejsou přece na parádu!8)

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Já to střídám, tento měsíc šetřím a čerpám ze svého. Zatím mám z čeho ;).

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Občas pomocníky koupím, ale ponejvíce jedu z kuponama, zatím je jich dost ;)

17. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Plha se hlásí: Každý měsíc pomocníky kupuji. Upřímně: obdivuji každého, kdo sklízí ještě ručně! Klobouk dolů! Já jsem věkem zlenošila a pár korun mě nezruinuje a RT nespasí. Byť halíře dělají talíře a RT je živ z mikrotransakcí. Nicméně tato debata mě přiměla udělat rychlou inventuru v kuponech. Od předchozí inventury jsem si polepšila. Tenkrát to byly kupony na cca 40 dní. Dnes je to již na 86 dní. To už stojí za úvahu, zda přeci jen ty prašule neušetřit a nevrazit do dalšího koníčku (ne že bych to díky 166 Kč roztočila - poštovné do ciziny je dražší a dražší...). Každopádně mám jasno v tom, že makat rukama a s myší se mi fakt nechce. :p Zvlášť když v pracovní dny sklízím a sázím na mobilu.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) pamatuji začátky kdy jsem každý kupón hned nacpala do pomocníka, který jel kolikrát naprázdno a potom dokupovala měsíční. Teď už jsou zásoby kupónů stále, pomáhají stonečky a hlavně na 1 a 3 hod. je od každého kolem stovky, je použiju když je potřeba a celodenní i více většinou vytočené za PL si tímto šetřím na víkendy či volna, kdy jsem doma a naplno propukne moje závislost na farmičce xD až mě z ní hrábne, mě pomocníci můžou pár dní vozit po Brně a poslední kupón bude k chocholouškovi ;) xD

19. matlafous123

Na kupony jedu uz pres pul roku. Chvili mi to jeste vydrzi a pak doufam, ze se BP probere a nakope nekomu v RT pozadi, abych z principu veci nemusela zacit klikat rucne nebo ukoncit tohle trapeni, protoze ode me neuvidi Cinan za tuhle nehru ani korunu.

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) ja si uz neviem ani spomenut kedy som naposledy kupila pomocnikov [​IMG] a myslim,ze ani tak skoro nekupim xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.