ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Všechno v pohodě asi není. Zmizela mi ze mlýna fronta mletí a mlýn stojí !

No nic, vytvořím frontu znovu. Snad se podobné výpadky nebudou opakovat příliš často.

findy22 tohle ocenil(a).
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahojte všetci, verím, že aj vy sa už tešíte na priateľský zápas Slovensko - Česko, o chvíľu začína, chlapcom prajem veľa šťastia, budú to mať ťažké, v Žiline máme teraz veľkú zimu, ani vyhrievaný štadión zrejme moc nezahreje, Slovenskóóó :-D

1 : 0

Výborné chalani :-D

Naposledy upraveno: 31/3/15
  3. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

-pechfógl-, když jsem ráno přebíhala z budovy do druhé budovy, brodila jsem se v bílém nesmyslu na schodech, ale o 2 hodiny později při návratu se na mě z těch schodů valila voda a piš si, že jsem si nabrala... Neboj, nestála jsem pod schody a nechytala vodu do kbelíčku... To je zákon schválnosti, ten funguje zaručeně a bez chyby... Tomu se říká pech;)

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ježkove voči , nebuďte tací detajlisté - klik , entr, nebo ťuk na tačpet -furt je to KLIK ! Nic si nezkrátíte,jestli ťukáte,mačkáte,nebo klepete.Počet zůstane stejný.
    :oops:

lustr71, babioli a Zrzinka11 tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj anickamalirka,

dokud to nevyzkouší někdo z nás, tak ti odpověď prostě nedáme. Ale určitě to takto fungovat nebude a pokud ano, tak bych se nedivil, kdyby to později nebylo prohlášeno za chybu.

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Žertovný magický stonek je fakt super. Zvýšení bodů u dekorací se hodí vždycky, takže ho beru ;). Jen aby to nebyl žert a nakonec se z toho nevyklubalo něco jiného, ale snad ne :D. Nejvíce se mi líbí aktivace každých 12 hodin, což je skvělé.

I ty dekorace jsou parádní a hlavně Trik s mincí s 1000 BBZ, tu možná ke stonku pořídím, ale to ještě uvidím :).

7. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si pročetl německou verzi fóra a řeknu vám, že je to slušnej masakr. Vyházet kompletní tým moderátorů, zablokovat možnost přispívat a nechat otevřené jediné vlákno ...

Nedovedete si představit ten řev. Za 24 hodin 175 stránek s požadavky na vrácení starého týmu, petice, transparenty v podpisech ...

Jsou věci, kterým nerozumím, nechápu a jen se modlím, aby něco podobného nepotkalo i naše forum.

Odkaz ZDE

P.S. Snad neporušuji žádné pravidlo, pokud sem dávám odkaz na německé fórum. Pokud ano, tak prosím moderátory o vymazání a shovívavost při udělování trestu.

Naposledy upraveno: 31/3/15
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kulasec04,

odkaz odstraněn z důvodu toho, že nešlo o přímý odkaz na fórum, ale na překlad tématu přes google a to nemusí u všech uživatelů fungovat. Klidně jej oprav na správný. Osobně nevím proč by v tomto případě odkaz nemohl být.

lustr71, nona2222 a anickamalirka tohle ocenili.
  9. petapec

petapec Rádoby autor

Kulasec04

těch stránek by tam bylo mnohem víc, ale spousta příspěvků byla vymazána, hlavně přes noc.... Počet stránek ráno byl o hodně nižší než když jsem večer odcházela, asi tam proběhla přísná cenzura....

malinkami a nona2222 tohle ocenili.
  10. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Kulasec04 - no to je fakt síla.... a pak že dělá RT vše pro hráče...... to není demokracie, ale tvrdá diktatura :(

11. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Vyrábíte někdo zlatý knír? Nějak nevím k čemu je dobrý? Dík za radu.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zlaté kníry jsou dobré na uskladnění, stejně jako piknikové deky, šnorchly, apod.! Ale je možný ,že "již brzy" se budou hodit!xD

13. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

asi tak... navic kdyz u kukacciho krmiva v mlyne je ikonka presypacich hodin, jako by to melo se skoncenim akce zmizet...

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nový řádek za floreny ? Děkuji, již jsem poučena z valentýnského. Nechť si ho ráčí vetknout za klobouk.
    Za týden vydají ofi, že se spletli a bude dávat jen BZ, ne? To už známe. Cha, vtipálkové o_O

Jo, a mám na farmě nějak překrtkováno. Přepokládám, že to má být vtípek k aprílu :eek:.

mituli a babioli tohle ocenili.
  15. babicka72

babicka72 Rádoby autor

Ahoj,mám taky krtky!

16. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ti vybuchující krtci jsou supr :)

17. Drovers__Run

Drovers__Run Pisálek fóra

Dobrý apríl xD ...ještě by bylo senza, kdyby se ty chlívky, pole a stromky vraceli uzrálé :D

18. ladapadavlk

ladapadavlk Zelenáč fóra

Ahoj na farmě se mě objevily krtci v podobě animace.Krtek vyleze rozbourá pole ukáže se schová se a vše uklidí.Pokud jde jen animaci pro spestření tak za za mě dávám palec dolu.

19. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

Dakujem za prvoaprílový žart .... je to super spestrenie ... :)
    Nezbední vybuchujúci krtkovia ma fakt pobavili :)
    Palec hore :)

20. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

pekný 1. april veľmi ma pobavili krtkovia pekne spestrenie hry a prajem všetkým pekný deň

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.