ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

-Kuteno- není zač, rád jsem pomohl. Přesně tak žádná tragédie ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes od rána jde farma jako když se jí nechce a to i ve fleši :p

Edit: stále častěji zjišťuji, že na pěstování expertních plodin bych potřebovala ještě 2-3 nové plochy, vůbec to nebere žádného konce a to jsem začala i ty dlouhé nakupovat z košíku, chjooo

Naposledy upraveno: 4/12/20
    astrid888, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

evoku57 Ani mi o expertnich plodinach nemluv! Teprve dneska se mi povedlo doplazit se k posledni Piccolo bedne v Zavanu minulosti a po vsi te fusce mi z ni vypadne Tanec v listi :eek: To bych skocila radosti do zdi, nebyt aspon toho, ze se pomalu, ale jiste plizenim plazenim vpred ritim na konec postupove listy na Baha ;)

4. evoku57

JJ už jsem si všimla, že jedeš jak fretka a chybí ti poslední lvl na bahamě ;) matlafousko jsi šikulka. Já si pak říkám, že vlastně času dost, třístovka na farmě je daleko, tak snad to jednou zvládneme

astrid888, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  5. matlafous123

evoku57 Co otevreli majak a presunula jsem silnejsi dekorky na farmu, tak uz spis tlacim listu na konec jen ocima a o tristovce na farme si muze nechat tak max. zdat moje ditko, az po me podedi veskere statky... jenze to uz ted prska, ze jestli budou soucasti dedictvi i me statky nepozemske, tak se snad radsi vzda i tech pozemskych xD

Y_n_O Decka... nj, to bude to spravne zaklinaci heslo! Ty mas jeste nejake v zasobe, ale co mam rikat ja, kdyz to moje prave strili s mym chlapem policajty v Sant Andreas a rvou u toho smichy tak, ze i mysi si bali kufry a stehuji se k sousedum? :music::D

Naposledy upraveno: 6/12/20
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, já zas tajně doufám, že zavčas doroste má vnučka do věku, kdy si ji budu ochotná půjčit (a snad mi ji rodiče půjčí, byť jsou si vědomi mého nezdravého vlivu na budoucí generaci), tak to po zácviku veme a dokončí, děcka mají omalovánky v oblibě ;) A poslední přání se má taky perspektivním nebožtíkům plnit. 8)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se vám divím.Expertní úkoly sem tak nějak zazimoval,zatím zřejmě natrvalo.Vrhnu se na ně hned po šlechtících úkolech! Takže,možná v příštím století.:wuerg:

8. matlafous123

kaolín11 Ty jsou snad jeste horsi, nez expertni, ze kterych se da sem tam vydyndat neco uzitecnejsiho, nez hvezdicky, ZB, parfemy a par krejcaru :p Od zitra se zacnu statecne prokousavat k Piccolo bednam Vysokohorskou katastrofou, abych si pak zas mohla za par tydnu postezovat na ten brak, co mi z nich vypadne xD;)
    PS: Doufam, ze jsem si ted postezovala dost hlasite na to, aby to byl aspon Florenovnik.

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže to spustili až po půlnoci...
    Ještě že mám vyšlechtěnou chryzantému na kdejakou přívětivost k vodě a tak, protože stačilo 12 minut po půlnoci osít a zalít a sklizeň budu mít těsně před 14:00.
    Naštěstí jsem měl otevřený jak dárek od Kubíka (ten by mě mrzel moc, kdybych ho prošvihl) tak i z adventního kalendáře (tady by to případně spravila florenová oběť).
    Přemýšlím, co nám chtěl touto super opravárenskou akcí RT naznačit? Nevím, nevím - ale lepší zítřky to asi nebudou...
    PS: Nějak jsem je přechválil - přechod mezi poli na Baha je neskutečně pomalý. Ach jo...

10. evoku57

Opraveno, ale farma jaksi nejede, je to docela hrůza, jak všechno dlouho trvá :p opravdu lepší zítřky asi nebudou, je to čím dál tím horší, co začalo Unity, tak se nedá ani ve Flash normálně pracovat. Otevřít něco na foru je taky nadlouho, to čekání mne umoří

Edit: no teď se nemůžu ani dostat na vedlejší farmu, to jsem zvědavá na ten kod, to je tak na 10 beden Pikolo xD jdu si asi dát pauzu

Naposledy upraveno: 9/12/20
    .SilverAngel. a Veselka tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Tak teda nevím... já mám PC dědu, znalec by asi takovou lepenou hajtru hodil z okna... Flash v poho, Unity taky, krom stále chybějících prvků (pro mne, na trh nechodím, tak nevím) jako enter na bedny a tak... Načítání je srovnatelné v obou verzích. U mne.

matlafous123, dinoalesi a Peto121 tohle ocenili.
  12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tiež nemám väčšie problémy (okrem včerajška) ani flash,ani Unity a skúšal som aj 10 ročného dedka,ktorý to dal excelentne na svoj vek. Môj názor - technika to zvláda!

evainfo, Y_n_O a dinoalesi tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Peto121, ano, tady zase asi v některých případech bude problém mezi myší a židlí...

Peto121 tohle ocenil(a).
  14. evoku57

Y_n_O není to mezi myší a židlí, dělá to jen farma, vyzkoušeno jinde na internetu a vše ostatní je v pohodě :p

modro.ocko22 a Veselka tohle ocenili.
  15. Y_n_O

evoku, to nebylo mířeno na tebe, to bylo všeobecně... Ale potrefená husa prý nejvíc kejhá... no a já mizím na potupák, abysem stála včas na značkách. :)

Peto121 tohle ocenil(a).
  16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Včerejší výpadek díky údržbě a poúdržbě jsem nezaznamenala. Asi proto že chodím na farmu jenom jednou za den a to podle směny, tudíž včera to vyšlo na ráno. Co nepochopím je že se rozjede nová akce a lákavý stonek. Je omluvitelné že nám RT hodí akci a nepozmění termín ani hodinu začátku když nebylo možné se do hry dostat? Není, tohle chování je nepřijatelné, ukazuje kdo co znamená. Farma je hráčům milejší než hráči RT a RT to bohužel asi ví. Oni si dokoupí chybějící dárek, chybějící padátka atd. Proč ne, když jim sami nahráváme. Jsem smířená s tím že farma zřejmě nebude nějakou dobu pro mě hratelná (až to půjde začnu opět hrát). Ovšem s přístupem RT se smířit nehodlám, nehodlám být v jeho očích závislák co po všem skočí a ještě bude děkovat že se přihlásil do hry. Jdu vytisknout vlajku a dát ji do okna, nelíbí se mi toho dneska mnohem víc. Mějte se krásně. Martina

Veselka tohle ocenil(a).
  17. evoku57

Tak si děj občas bacha na střelbu

18. Y_n_O

Když mířím cíleně, tak přesně... a střílím, když ten kus fakt stojí za odstřel, neplýtvám municí...

Peto121 tohle ocenil(a).
  19. jjhch

jjhch Zelenáč fóra

Po deseti letech hraní stále více zvažuji ukončení farmy. V Unity se mi neukazují rostliny, které se urodily, stejně jako některé stromy ano jiné ne, které jsou hotové. Ve flashi to fungovalo bez problémů. Chápu, že konec flash playeru není chyba vývojářů, ale tohle mě přestává bavit.

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

mna by zaujimalo co bude obsahovat ,,zimni balicek,,
    dostaneme ho az 4x

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.