ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Pokud vím, že do starého baráku se od určitého data nedostanu, protože nepůjdou otevřít ani dveře ani okna a vidím, že nový barák nestihnu postavit a vím, že jsem schopen do starého baráku udělat nějakou díru, kterou bych se tam byl schopen dostat, tak tu díru udělám přednostně před jakýmikoliv pracemi na novém baráku. Pokud si budu pořád nalhávat, že nový barák stihnu postavit i když bude jasné že ne tak budu bydlet na staveništi, zbytek rodiny se odstěhuje a až nový barák dostavím (pokud ho dostavím) tak mi bude na nic

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Neviem,v čom je problém,ale dnes mi farma šlape horšie,ako počas testov v Unity.Všetko viazne,odhlasuje ma,dlho sa načítava a vrchol - zatočíš kolesom a to sa točí a točí a .... F5!,ináč nezastane?!8)

vilm4 a DANKA722 tohle ocenili.
  3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Peto121, to majú na ochutnávku tí, čo im to včera na Unity šlapaloxD, ja sa dnes na fp sťažovať nemám na čo;)

vilm4, dinoalesi a Peto121 tohle ocenili.
  4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

vilm4, dinoalesi a DANKA722 tohle ocenili.
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto: no prečo? asi protože je TOPka a většina se snaží nebo sleduje cvrkot.
    Farma v pohodě, jen fórum se načítá pomalu nebo zamrzne.

Edit: no vida, nemusím čekat ani na vánoční zlaté prasátko, z nějaké bedny vypadla zlatá hua;)

Naposledy upraveno: 27/11/20
  6. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Lepší husa v hrsti,než prase na střeše!To jsem asi zvorala přísloví,že jo?

7. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Jen jestli někdo nezapomněl tak připomínám :)

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak já už pádím do finále a za všechno vážně dík,
    zas přijdu a možná i kouzelník...

...prostě jsem chtěl vidět, jak se to bude bude vypadat to TBZ skóre...
    Takže nastane postupný přesun křeččích pastí k majáku... prý se tam nějak přemnožili křečci, tak se je pokusím chytat pro změnu tam.

EDIT:
    Snad tímto sdělením "neotravuji" - chtěl jsem se jen podělit o tu radost...

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky :) nemůžu si pomoct, ale ať teď zkouším hrát na Edge, nebo Google, hra se časem zpomaluje, taky při kole se zpětným klikem. Tak vždy uteču na My browser, kde to jede bez problémů a bude mi moc líto, že skončí :sleepy:

10. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Tentokrát bonusy zo sezóny využité asi prvýkrát naplno...pri dekorkách na BS to vyzeralo takto :) škoda, že je to len na jeden zber:sleepy:

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tu to žije!!?

matlafous123, vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  12. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Jakožto dobrá hospodyňka,jsem si nenechala ujít nabídku na modrý mixér ( florenový ),ten ještě v domácnosti nemám :) jaké bylo moje překvapení,když s ním dorazil i parádní klobouček ( kouzelný ) za body z nákupů A to se vyplatí ;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Super! Z vyhraných beden Piccolo přišel i jeden Jack a Postřikovací umění!!!!!8)
    Celkem mi vadí,že odtajněný dekorace už musej zůstat do vyčerpání bonusu na odtajněné ploše!o_O

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, já jsem dokoupila další plochu u majáku a bedny jsou tam, snad z nich taky vypadne něco solidního, za tu cenu 8)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

topka... až se to bojím odkliknout, nebylo by náhodou repete?

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pěkný!;)
    Mně když příjde bonus 200% ,tak slavím 14 dní! :wuerg: Většinou chodí bonusy na zvěř,dílny,stromy a BZ .Jen těch zvířecích mám v liště 30,dílenských 15,stromových 16 !! :cry: Ale zřejmě je to pořád málo a proto je dostávám skoro pokaždý,když odtajňuji bedny s bonusy!o_O

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Z Piccola 1x Křeččí past, 1x Jack, 1x Nemrtvý poklad, 1x Festival světla, 1x Medvědí kámoš, 2x Plácni červa, 1x Kouzelný klobouk, 1x Věčný lov pokladů a 1x Geniální multitasking.
    Tajně jsem doufala, že tam bude víc trvalých dekorek.
    TS a TCH mám ještě v liště.
    Bonusy na rostliny se mi jako obvykle taky vyhnuly:

Edit:
    Z TCH potěšila sojka, jinak většinou žluté stáje. Z TS vyšly tři bílé topoly, dva dřezovce a dva červené voskovníky, jinak taky lišta.

Naposledy upraveno: 4/12/20
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Chcem sa spýtať v lište som našiel dekorku suvenír duchov dáva PL.Neviem kde som ju získal či pri kúpe SH alebo pri kúpe inej položky.A či tá dekorka bude dávať stále PL lebo limit tam uvedení nie je.Ďakujem za odpoveď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Kuteno- jedná se o dekoraci z duchařské sezóny. Bonus 1 PL a +1 z chlévů bude poskytovat do zítra 4.12. 14:00. Poté už jen body zkušenosti.

>>Strašidelný suvenýr<<

Ať vás síla provází na všech cestách

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dave Lister ďakujem za odpoveď.Úplne som na tú dekorku zabudol.Čo už keď sa darí tak sa darí,ale nevadí život ide ďalej.

evainfo, vilm4 a Dave Lister tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.