ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Necekane zbyla prave trocha casu, takze:

3.díl - Septemberfest 2020 - GordonSargent

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Myslím,že je to sranda a ja som za každú srandu.Na toto sa neurazí dúfam nikto!;)

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Peto proč? Výstižná charakteristika xD

4. astrid888

astrid888 Titán fóra

Teda matlafúzik, toto Ti vyšlo, celá Gordonka xD je tam všetko, čo má byť ;o)
    Kedy bude 4.diel? :p a kto nasleduje?

5. matlafous123

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To sa dopredu neprezrádza! Keď čakáš v seriáli na ďalšiu časť,iste by si nerád vedel dopredu obsah!:( ;)

7. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ok, Peťo tak už nebudem vyzvedať, budem držať zvedavosť na uzde :p
    Ale na Danku sa tešíím :D

8. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Už vím,kam budu chodit,když mi bude těžko na duši...do nového vlákna na komiks.
    Velký dík stvořitelkám :inlove:

9. matlafous123

4.díl - Septemberfest 2020 - DANKA722

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásnou studenou neděli všem :) je to supr nápad mít na foru "Farm komiks". A dívat se na snaživou hyenku v matlafouskově podpisku jak říká ".. budou nějaké drby?" xD mě dostalo a ke komiksu fakt sedí, hodilo by se to jako vstup, či začátek hezké komiksové knížky :D
    Jen mě to tak napadlo, když se smíchem koukám na ten podpisek. Na další pokračování jsem se určitě těšila a veliký obdiv za hezký humor, kterého není nikdy, nikdy dost :p

Naposledy upraveno: 27/9/20
  11. matlafous123

5.díl - Septemberfest 2020 - bbowling

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - nooo! Ide Ti to!:D Je to fajn a vidieť,že Ťa to chytilo. Ja sa obetujem a ponúkam úplne zdarma na pozeranie týchto mini príbehov moje multikino na námestí!8) Aj tak tam momentálne premietajú dokument o sovách!:p

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, pokud budeš pokračovat tímto tempem, tak ti doma ty hračky z okna vyhodí zcela jistě. Ale my se ti složíme na nové, protože jsi skvělá ;) S Astridkou jste daly dohromady dobrou kočičárnu :)

14. matlafous123

Y_n_O V testu jsem si z toho nutne musela udelat trochu narazovku, abych videla system se vsemi jeho chybami, ale ono si to sedne. Nejvetsi problem mi paradoxne dela muj vlastni neporadek (slusne, ale slabe slovo)... Jak jsem zvykla zpracovavat grafiku trochu jinak (loga, vizitky, prebaly atd.) a nevadi mi chlivek (neni az tak obrich rozmeru), tak tady mi strasne rychle pribyva komponentu a strida se vysoky pocet vrstev a podkladu a diky zvyku si v tom nedelat poradek hned od zacatku tak ztracim hrozne casu jen tim, ze dohledavam, co jsem kam pohodila, jak decko ta predstavitelka nejstarsiho remesla ;)

15. astrid888

astrid888 Titán fóra

matlafouska, tak toto veľmi dobre poznám, ale už niekoľko rokov v tom mám poriadok práve kvôli tej strate času a tak každučká zložka má svoj názov napr. "Zvieratá" a v zložke "zvieratá", mám ďalšie zložky už s konkrétnymi druhmi. Takže popros pekne Gordonku, nech Ti požičia tých darmožráčov a upracú Ti, ...načo ich kŕmi :p
    A inak, krásna práca, je to vtipné , no veľmi sa mi to páči, si šikulka ...ako som Ti písala na 1*

EDIT: Gordonka, jasne, že tých z jaskyne ..a o akých troch píšeš? tá jaskyňa je ich plná, títo traja len zisťujú ako ďaleko si :p:D
    Nebuď škrob a požičaj ich, no8)

16. GordonSargent

Astrid, nepůjčím daruji, zvířata stejně v liště nic nesežerou, ale k Matle doputují ve stavu jak u množírny. Pokud myslíš trpaslíky, tak ty tři co jsi mě zatím vytvořila, práci za mě neodvedou. A nechápu proč bych se o ně měla dělit :)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gordonko, to bude tím, že to jsou trpaslíci. Psala jsem už minule, ať požaduješ skřítky ;)

18. matlafous123

astrid888 Ze tys je nafasovala z policejniho skladu,vid? A jeste ti za ne slusne zaplatili.... to totiz umi jen prislusnici provadet jeden ukon ve trech xD

19. GordonSargent

Inuš, trpaslíci z jeskyně občas vylezou, skřítek ani náhodou, tudíž horší pracovní síla. Ale docela určitě se na něčem shodneme, za všechno můžou trpaslíci.... :) A pokud bude komiks, a v to doufám pokračovat, přestaňte se navážet do mého služebnictva xD

edit: Astrid, chceš tím snad naznačit, že i ti tři trpajzlíci jsou jen produktem pracovní agentury? :oops:

20. astrid888

astrid888 Titán fóra

Matlafúzik, čo ja viem odkiaľ sú? ja som len zavolala do agentúry, nech pošlú trpaslíkov pre jednu netopieriu paničku z Prahy a že je náročná, tak nech si dajú záležať. No a poslali toto 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.