ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Gordon díky za odpoveď osviežil si mi pamäť :D a ešte mám ďalšiu otázku :D Čo sa týka tých dekoriek na kolese šťastia chcel by som sa Vás opýtať ako to, že niektorí tu máte aj 80ks od jednej dekorky. Ja mám najviac 16ks a to ľadovej chýše a musím uznať, že už aj tých 16ks denne je poriadny zisk. Ako to robíte, že ich toľko máte? :D ako viem, že je to stupídna otázka ale aj tak sa pre istotu spýtam. Pretáčate stále dookola lístky? :D

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  2. -migos-

-migos- Veterán fóra

tronaldo55: Zdravím, točím lístky jen při akcích nebo recyklomatu, když potřebuju navýšit bonusy kvůli okamžitému sběru zvířat. Někdy více někdy méně cca 50 až 150 lístků, při recyklomatu klidně i 300. Je nastavená nějaká pravděpodobnost vypadnutí, takže kdo točí hodně, má jich spousty. Takto mám na děsivé ploše.

Hezkou hru ...

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

-migos-, plánuješ ešte recyklovať vo veľkom, keď nám obchod tak okresali? ja už asi len pomenej, obchod mám vykúpený, dokonca aj banány, hviezdičky a dekorky, čo som nepotrebovala som kúpila (tie nejdú ani darovať), už nemám za čo utrácať, nechala som tam akurát netopiere, sekvoje, krokodilov a červienky, toho mám plnú lištu, spočítam, koľko treba na tie obmedzené + nechám si nejakú rezervu a SH použijem inde;)

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, ještě furt žiješ z podstaty? To taky musel být šok, když jsi byla zvyklá nakupovat v Pařížské ( luxusní bulvár pro neznalé) a najednou je tam místo toho večerka za rohem? o_O

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, naučíme sa s tým žiť, tako ako sme sa naučili bez mixéru, komixu, Renza... a čo ja viem, čo nám ešte pobralixD

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Aby nám nakonec nesebrali celou farmu ;)
    Trochu mě zneklidňuje to uvolnění JC do prodeje, aby to nebyla labutí píseň -.-

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

ja som pôvodne myslel, že RT len odobralo Renza na neurčito lebo mali technické problémy a on je už zrušený? :D dobre teda škoda tej akcie:(

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

JC je jen pro "začátečníky" ! Ikdyž .......:wuerg:
    Fakt trapný!o_O

9. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, možná si teď udělám nějakou zásobu na později, ale nic nebudu přehánět.

Má to i své výhody, jelikož naše možnost je z pluskové dekorace, tak bude stačit jednou-dvakrát ročně kvůli protihodnotě do TOPky, takže nám déle vydrží. 8) Jinak doufám, že se snad nabídka v obchodě zvětší, aby bylo za co naspořené mince utrácet ;).

Hezkou hru ...

DANKA722, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  10. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

zdravím potřebuji radu. Mám v družstvu hrozně moc zakázek a nevím kde začít. Jestli dílny nebo pěstovaní šlechtění nebo stromy. Budu rád za každou radu

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem jako hrdý majitel tří Citronů chtěla rozšířit jejich řady - už potřetí jsem vložila pinkódy a vždycky mě to pod nějako trapnou záminkou odmítlo. Zkusím to ještě jednou a pak ať si toho panáka vymačkají do čaje.>:(

jana563, vilm4 a kiki2305 tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož co dáte zejtra do tulidomku za jedno SK ?!? V Orákulu se štěbetá o šlechtění,tak je potřeba slevové akce využít!8)

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Měly by to být savci, členovci a ryby. U savců je ke šlechtění dav, ale členovci a ryby jsou po dvou, tak dávám od každého 22. Zbytek zůstane pro savce a to nevím. Třeba ještě někdo něco vyčenichá :)

kaolín11, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Áno,bude BB za jedno SK od 10:00h do polnoci. Naplním ho článkonožcami a rybami.Len neviem,čo bude z celej farmy a čo len z baha!

Naposledy upraveno: 25/7/20
  15. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Načo šľachtiť za 1 sk keď nebude babyboom...

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

tronaldo55: To je jednoduché - zadáš šlechtění za 1 SK a se "sklizní" počkáš až na BB ;)

17. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

:D :D to ma nikdy nenapadlo tak dikes :D blíži sa akcia blázni do zvířat tak tam narvem včely :) fakt diky za ten nápad toto ma vôbec nenapadlo :D

Edit: pol na pol: včely a ryby nech nestratím zbytočne SK

kiki2305 a vilm4 tohle ocenili.
  18. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, do domku dám 70 šlechtění včel, mají větší protihodnotu než motýlci a pak půl na půl žraloky a rybky. I když v orákulu jsou obrázky košů a v nich je manta a žralok, tak uvidíme co se chytne 8).

Snad už zítra doklepnu ten laskavec, chybí jak jinak poslední zásadní bonus.

A doufám, že se RT podaří příště sladit šlechtění za 1SK s BB, abych mohl došlechtit křečíky.

Hezkou hru ...

.SilverAngel., dinoalesi a vilm4 tohle ocenili.
  19. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Ďalších 6 debien :) :) zdá sa, že kaolín mal pravdu, skutočne to padá ten booster :) už 2. v stodole od bylinkovej akcie :p

-migos-, kaolín11 a vilm4 tohle ocenili.
  20. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, mrknul jsem na trh a z toho množství nabídek sem byl ohromen o_O. Je vidět, že přípravy na poloviční cenu okamžitého dokončení krmiva jsou v plném proudu. Také se něco málo chystám urychlit. Urychluji krmiva co mají s turbo-mlýnem do 3minut. Čím delší, tím více FLorenů.

Hezkou hru ...

DANKA722 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.