ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vodní skluzavka:možnost získání
    Od té doby co je dekorace ve hře nechodím pro hnůj na trh!
    [​IMG] :)

Pak ještě asi "Pád systému",Skvostný pouštní přízrak" :

A pak tu máme dekoraci,která ti dá hnojivo rovnou:

Naposledy upraveno: 3/5/20
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kaolín11 souhlasím s tebou, že vodní skluzavka je vážně skvělá :D BZ nedává tolik co bych chtěla a tak jsem jich nasadila přes 40-cet na ostrov pokladů, protože tam TBZ nehoním, tak tam nezaclání. Nejlépe je po delších zkušenostech, ji klikat po třech kouscích - dá to i přes stovku - sto padesát ks hnoje a bonusové BZ/TBZ dá každých 8 - 20 kliknutí. Navíc si vydělám i pár melounků za hnůj na trhu při akcích, jako je třeba teď ... skoro 6 000 Kr za kus xD s touto dekorací jsme si vážně pomohli a jak říkáš, drahý hnůj už dlouho nekupuji, jen na něm vydělávám :p paráda

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kaolín11: ještě rušné mraveniště 2 ks co 6 hod... :)

Jara268, evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek
    Díky za doplnění!;)

Taky vám spustili Renza?!? Akorát má nějakej koronavirus.Časomíra do konce akce mi ukazuje momentálně 128503 hodin!! Odměny v krámu,jak po nájezdu nepřízpůsobivých spoluobčanů!o_O

Naposledy upraveno: 4/5/20
  5. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Chcel by som sa opýtať niečo ku florenovníku. Vie niekto z AT kde sa dal získať? nebol náhodou v úplne prvých tajných sadeniciach alebo nejaka odmena v akcii? netúžím po ňom, chcem sa len opýtať, že či som vtedy už hrával alebo nie.

Jara268 a vilm4 tohle ocenili.
  6. satelit

satelit Hvězda fóra

tronaldo55 - já ho získal z kola štěstí někdy v pravěku hry (asi 2012)

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

tak to pekne :D ja som si spomenul, že som tak kedysi dávno získal zlatý listnáč z kola šťastia vďaka za odpoveď :)

vilm4, satelit a Jara268 tohle ocenili.
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ví to AM, dal se získat z tajemných sazenic číslo 4, ve společnosti duhových a podobných stromů. Další možnost byla na kole štěstí, než byl nahrazen tím co hráči víc oceňují, žluté výrobny a stáje. Strom je to hezký a proto bych ho chtěla na farmě mít, ne pro ten floren v přepočtu za to nestojí Takže možnost získání, palec dolů... takto uchovávám obrázek z opuštěné farmy z 1.4. ale rok už si nepamatuji:)

9. satelit

satelit Hvězda fóra

Já našel tento obrázek,majitel je asi ve vatě. xD

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

břídil to je, všiml jsi se těch ohrádek? jen u dvou má zlatou ...xD

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jj, na ty tajemnice si pamatuju, hlavně proto, že jedna spoluhráčka tenkrát utratila pro mne nepochopitelné skoro tři litry za sazenice a florenovník stejně nezískala... To fakt musí bavit 8)

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O Nepochopitelne litry (a kdyby to byly jen tri) jsem uz za sazenice utratila nekolikrat a na konci leta mi zbyde vzdycky jen par suchych kopriv... asi jsem toho rozumu taky moc nepobrala :sleepy:
    Rada vas zas vidim, decka ;)
    Pristupuji letos k lesu celem tzn. nechavam to na prirozenou obnovu, takze tu zas budu obcas prudit :p

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já vdycky nakoupím sazenice u spolehlivého dodavatele, takže jdou krásně - sousedé si libují, že pastva pro oko a bylinky do salátu - jenže mě pravidelně skosí nějakej ten moribundus, takže skončím ve špitále. Myslíte si, že to ty lemry zalejou? Tůdle!:mad:

14. matlafous123

-pechfógl- Rada vidim, ze je u tebe vse pri starem a stale plna energie k odboji navzdory vsem nastraham vukol :D;)
    Duchodci jsou vsude stejny! U nas to bojkotuje ten z nejvyssiho patra, co ma na zvonku napsano "svaty Petr" - ten kdyz nezaleje, jde vsechno do kytek spital nespital, pac dostat vodu na x hektaru lesa jinym zpusobem je bohuzel znacne mimo misu.

15. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak na to si vzpomínám velice dobře. Psal se duben 2012. To bylo hotové šílenství. Tenkrát jsem nakoupil zhruba 170 sazeniček a byly z toho 4 stromky ;).

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 5/5/20
  16. -pechfógl-

Zaplať pámbu za ně. Zrovna jsem byla v bezmocnici, takže nemám jedinou trofej. :cry:
    matlafous: No, o svatým Petrovi bych s tím důchodem nevtipkovala. Taky by se mohl rozhodnout ti pomoct a naštípat ti dříví nastojato...:p

17. matlafous123

-pechfógl- Cekam uz kdeco (vis jak se to rika: ze na toho, co to na onu mistnost vcas nestihl i kadibouda spadne), ale ze by mi az takhle pomohl? o_O Tomu moc neverim,... katr uz jsme poridili vlastni. Hele, tuhle jsem tam byla zvonit, co bude s tou vodou a rek mi, ze se mam obratit na svatyho Dyndy. Boha jeho dalsi duchodce a navic jeste vylitej, jak Dan, co sneruje Evropu od pangejtu ku pangejtu! Minulej rok zakop o konef nekde na jihu, u nas naposled pred 7 lety a to se mu to zas povedlo chlejstnout jen na stredocechy.

Ale spis mam na vas dotaz a projit vsechny drby na foru je nadlidsky vykon: zaregistrovala jsem noveho moderatora Dob. Je to ten, o kterem si myslim, ze to je? ;)

EDIT: Nj, videa u akci! Aby me husa kopla, ze me to netrklo! 8)

Naposledy upraveno: 6/5/20
  18. -pechfógl-

Hele, to nikdo neví, ale všichni si to myslíme. Posuď ten hlasový projev v návodných videích.xD

19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pro Orlíček:
    Přesunutý příspěvek z herního fóra"Vikinská sága".
    Orlíček - já vařím džuveč podle tohoto receptu a tak trošku mě zarazila kombinace - maso, brambory a rýže. :)
    Tady je:
    1 velká cibule na půlměsičky,lehce osmahnout na tuku či oleji, přidat na kostky nakrájené maso a nechat ho zatáhnout,
    přisypat sladkou papriku a ihned nato nasypat nakrajená 3 rajčata na drobno,promichat a pak postupně přisypávat
    1kompotovou misku hrašku ,1 kompotovou misku zelených lusků ( oboje může být i mražené)
    1 miska pokrajene červené papriky na nudličky,a 3 brambory na kostičky.
    To vše pripravuji v nějakém kastrolu a potom přesypu do vhodného pekáčku,osolím opepřím.pokud je petrželka,tak přidam i ji nadrobno nasekanou,zaliji teplou vodou a dávam do trouby na 180 -190 stupňů min. na hodinu-až jsou brambory měkke.Jelikož nemame radi moc suché tak asi půlhodiny před konce přidám hrnek vody s lžicí mouky, lehce promíchám,nechám povařit a je hotovo. Jíme ji s chlebem.
    Promiň, Skali, je to trošku OT, ale reaguji na příspěvek nade mnou. Díky za pochopení.

20. Orliček

Orliček Magnát fóra

Takhle to vypadá líp. Já jsem ten název neznala tak jsem použila google
    .toprecepty.cz/recept/3487-djuvec-dzuvec/ a tam je právě rýže i brambory

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.