ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. larelay

larelay Analytik fóra

pajaable: nemyslím to zle, ale je to o tvém očekávání. Tehdy jsem asi taky ten řádek (nevím, jestli to byl řádek) koupila, fakt nemám přehled, každopádně určitě tam nebylo napsané, že to bude padat s nějakou pravidelností. Copak to tu není o náhodě a někdo má v tomto ohledu šťastnější farmu? Buď průběžně měnit očekávání, v závislosti na zkušenosti (realitě), nebo být pořád nepříjemně překvapená. Co bude padat z beden člověk neovlivní, jak se bude cítit ano ;)

vilm4, GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

modro.ocko22 Odlisujeme se uplne vsichni od vsech a jeden spolecny rys (treba nepristupny ksicht) na tom prilis nemeni, takze neni treba pripadat si jina, natoz pak blba! Jen v klidu zustan sama sebou, bud tim kym jsi a s NIKYM se nechtej NIKDY srovnavat - to cloveku nedela vubec dobre ;)

3. raddre

raddre Baron fóra

příjemný den vinšuji:), tak s tím "nepřistupným ksichtem" mezi vás náramně zapadnu:D, tak jsem se narodila a smířila se s osudem, je zajímavé, že dospělí kolem mně našlapuji po špičkách, ale dětem to nepřijde, ani těm v kočárku na který se cizí člověk nesmí ani podívat, aby hned nespustily, se na mně smějí a natahuji ručičky:D
    Y_n_O s knížkami jsem na tom stejně, máme barák, takže relativně dost místa, ale tolik knih, že kromě koupelky a sklepa jsou všude
    a klidně oželím kus masa za dobrou knihu

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já už se tady bojím, tolik bubáků:D klidně bych vám nějaké knihy přenechal, otevřu skříň a místo mikiny vypadne knížkaxDviděli jste nové sazeničky? Něco zmrzlinového s fazolí, člověk by si zlomil jazyk:)

5. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

Dobrý večer,sklídila jsem pár stromů,měla jsem tam Mombín a nemůžu ho najít.Poradí někdo?,děkuji,zdravim.

maribeja tohle ocenil(a).
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kulina1940 - ahoj, mombíny máme dva - oba na Baharamě, takže hledej v inventáři mezi stromy na Baha
    Mombín
    Mombín sladký

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  7. Kulina1940

Děkuji,mám Mombínovou švestku,to je ten Mombín sladký?,díky.

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kulina1940 - mombínová švestka je plod mombínu (můžeš se podívat na ty odkazy, co jsem ti dala v předchozím příspěvku, stačí kliknout ;)).

vilm4, marketka47 a Y_n_O tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kulina1940, jak píše Skali, není. To je ten, co se aktivuje v chrámu, akorát jsi k němu zřejmě získala nějaký upgrade, XL neb XXL. Ten nový Sladký mombín plodí prostě jen Plod mombínu. Kdybys klikla a četla, bylo by ti to úplně jasné.

Naposledy upraveno: 23/11/19
    maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  10. Kulina1940

Děkuji za vysvětlení,ten Mombín měl XXXl,říkala jsem si,co z toho,když nemám základ stále jsem si myslela,že je to ten,co dává plod Mombínu.Velice se omlouvám,jsem blbá 80ti stará bába a já se těšila,protože ho nemám.Ještě jednou velká omluva,že obtěžuji a dobrou noc.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kulina1940, klid a nohy v teple, jak se říká :)

12. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Kulina1940-buď v pohodě,mně jsi udělala radost,protože jsem taky archeologický objekt a taky pořád něco hledám.

13. Kulina1940

Hledám poprvé,ale Mombín Mombínová švestka,hledala jsem plod,ale ho nemám.Radili mi nohy v teple a klid,já mám ,na nohou mám hrubé pono žky,zdravím.Kulina.

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  14. matlafous123

Kulina1940 Pokud hledas neco ve stodole tzn. uz samotne plody/vyrobky/zvirata/rostliny atd. je nejjednodussi zpusob takto:
    Ve stodole si na leve strane vyberes pod sipkou "vsechno" a na prave strane si zadas prvnich par pismen toho, co hledas.

To same plati i o hledani v inventari tzn. hledani stromu, chlivku pro zvirat, vyroben.
    Najedes v inventari do spravne sekce tzn. "stromy", nahore zadas do vyhledavani prvnich par pismen nazvu a objevi se ti presne to, co hledas. Kdyz zustanes stat chvili na obrazku stromu "mombin" zobrazi se ti toolpit s popisem vc. toho, jak se jmenuje plod daneho stromu.

15. Kulina1940

16. doben

doben Ikona fóra

Dnes mi padla z bedny štěstěny další bedna se zlatými zvířaty.
    Byla v ní dolarová kachna, takže teď zvažuji, jestli postavit výrobnu nebo neonky.
    ;)

17. matlafous123

doben
    Nakupovala jsem svatebni kachny za levno (cca po 20 mil.), abych mela na ruzove peri (sbiram postupne vsechny vyrobny v barbie verzi). V okamziku, kdy jsem jich mela dost mi samozrejme vypadly dve dolarove hned po sobe, takze vyrobna uz stoji. Jenze nedavno padla dalsi, takze ted mam stejne dilema. Co s tim? No a ted babo rad! Trochu se tech neonu u zakladnich zvirat, jako je kachna, bojim vzhledem k tomu, ze jejich cena pri OaD jde do haje. Prece jen ty ruz.vyrobny jeste nejakou cenu maji, tak mozna zatim pockam a necham je pro strycka prihodu nebo pak smenit ji za jinou vyrobnu, kterou jeste nemam. Stejne pekne mi skacou z beden letajici sloni, ale treba u bobru se mi teda vubec nedari ani nakupovat na trhu.

18. doben

doben Ikona fóra

matlafous růžovou výrobnu prachového peří, kterou jsem postavil posledně, už se snažím při OaD vyměnit celkem dlouho a zatím se nenaskytla žádná vhodná nabídka. S hodnotou u kachen to není žádná sláva, tudíž se asi nakonec rozhodnu podle toho, co je pro mě užitečnější a to jsou určitě neonky. Obecně hodnota růžových výroben při OaD celkem výrazně klesla, takže máš ideální příležitost si je sehnat. ;)

vilm4, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  19. matlafous123

doben Nj, jenze ono co dneska ma jeste nejakou hodnotu? Nejhodnotnejsi jsou novinky pri prvnim pusteni do OaD, pak uz jen leti volnym padem do bezedne bedny, dokud je nenahradi jine, ktere vsichni musi mit. Kdyz vidim, jak je nekdo ochotny vymenit JC za mraveniste, tak nevim jestli jasat a smat se, protoze toho mravence osobne okamzite vylifruju z baraku a nebudu nad tim premyslet nebo se hrozit toho, jak uz i JC ztraci na hodnote v porovnani s novinkami (kor, kdyz je RT zacne ladovat do akci za pajsku).

20. doben

doben Ikona fóra

matlafous hodnotu mají JC, Křeččí pasti a další dekorky s vysokým počtem BZ/TBZ, kaštanové dekorky, některé vzácné dekorky a pak ty růžové výrobny, neonky a novinky. U vzácných dekorací jsou velkým problémem výprodeje, jelikož nikdo nechce riskovat, že vymění např. 10 JC dekoraci, která se objeví ve výprodeji za 25 florenů. Kaštanové dekorky ani JC svou hodnotu velmi pravděpodobně neztratí, jelikož by byli v RT sami proti sobě, kdyby jich ve hře bylo moc. Co se týče novinek, tak u nich záleží na tom, kdy se dostanou do OaD a jakými způsoby se dají do té doby získat. Takže někdy mají během prvního OaD velkou hodnotu, jindy mají jen malou hodnotu. Proto se jich také vždy zbavuji při prvním OaD, protože z dlouhodobého hlediska je to nejvýhodnější.

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.