ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Beznoska xD Utru si poprskanej displej a radsi se zdrzim komentare :pxD
    evoku57 Ty to uvidis brzo nazivo, neboj... tak pak muzes zhodnotit, jestli to jeste ne/zkusit ;)
    marketka47 Ten druhy by dopadl podstatne hur, protoze si mel nechat narust hlasy do pul zad a zrovna z tohoto typu chlapa by byla ale taaaaakova buzmanicka, ze by se mu chechtali jeste dalsich nekolik let :D Doma v pohode - chlap me vzal strojkem, pak sebe a mlade (chodi tak oba bezne) a ted zavodime, komu to poroste rychleji 8)
    MatysekKamilek Na blbe dotazy zatim nemusim odpovidat, protoze se tvarim vetsinu zivota na cizi lidi tak neprijeme, ze se me nikdo radsi nezepta a kdo me zna, ten se zas nepta blbe, jen si ze me dela rovnou srandu ;)
    -pechfógl- xD A mela jsi i snorchl a brejle? xD O nic neprichazis ftacku! Radsi nam poreferuj o te tve repasi dalekohledu :)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Matlafousová : takhle chodím každé léto :p

Plešatý jsou kůůl. Ušetříš za šampon, za kadeřníka, v noci můžeš svítit dětem na cestu, nemáš vši .......
    A v posteli se vlasy nemotají kolem krku.
    A nemusíš se třepat že ti padají vlasy protože seš stará.

PS : manželka se mě ptala jestli čumím na Sigourney Weaver alias Ripleyovou :)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

matlafous: Neměla jsem šnorchl ani neopren, zasato koženou leteckou kuklu a overal. Tenkrát se v Kotcích prodávala armádní výwtroj - tak dávno to bylo.
    O repasi bych zatím raději pomlčela, dokud nebudu vědět, že se povedla. Ale, což mě rozesmálo, až jsem dostala škytavku, bylo, že mi na tu vyměněnou součástku dali záruční list. A hned taky čočku, prý nesmím škytat.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pajaable, já to zatím zaseknuté nemám, padly nějaké kachny, žabáci a sloni. Prodat se to nedá, nikdo to nechce. Stáje a výrobny nestavím. Co mám, hážu jako protihodnotu do akcí, pak je to natošup.

vilm4, pajaable a GordonSargent tohle ocenili.
  6. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Zdravím mohl bych nějakého zkušeného hráče poprosit o radu ohledně kaštanového řadku? jak ho pořadně využít. rád bych kdyby mi někdo poslal na farmu holoubka. předem děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

pro Medvánek: jsem na tom stejně, taky připravuji stěhování a vyhazuji krámy i po mých předcích. Neuvěřitelné, co všechno člověk odloží, protože by se to mohlo jednou hodit, Prostě hrůza, už aby to bylo za mnou.

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Xenie6161 a Medvánek: Můj táta říkal, že lepší než se stěhovat je vyhořet... stěhoval se za svůj život snad desetkrát... Asi věděl, proč to říká. Mě tahle "radost" potkala jen 2x. Do bydliště k ex a od něj zase zpět - měla jsem tu byt. No a letos jsem stěhovala kluka k sobě... Děcka, jen těch hadrů a různých neskutečných blbostí, co tam ty děti u táty měly.... Přebírala jsem to 3 týdny a na to, že jsem to doslova našlapala do dvou kufrů a zadní sedačky do fábie (combi), tak minimálně 1,5 kufru jsem vyházela!!! No snad mě ta radost už nepotká...

Matlafous123: Exkámoška prohlásila, že mám arogantní a nepřístupný výraz, že tím odrazuji lidi... No, po některých zkušenostech se ani nesnažím cokoliv změnit, či si rozšířit okruh svých známých či někoho povýšit na přítele, kamaráda. Spálila jsem se moc. Kluk se tlemí, že hned navazuji známosti, ale většinou mě lidi osloví kvůli něčemu skrz děti... zrovna včera nějaká maminka jen kvůli tomu, že jsem držela krabičku na Pokémony, že ji shání pro syna... Nepotěšila jsem ji, kluk ji vyměnil za něco ve škole... u nás Vietnamci ji nemají a v bambuli stála 850,-...

vilm4, matlafous123 a Xenie6161 tohle ocenili.
  9. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

MatysekKamilek: taky už jsem se 2x stěhovala, z "rodného domu" a zase zpátky, ale tentokrát stěhuji celý dům. Vyklízím už půl roku. Sice se ažtak nehoním a snad mám v podstatě připraveno ale doufám, že už mě to nemůže víckrát potkat.

vilm4, MatysekKamilek a matlafous123 tohle ocenili.
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Stěhovqala jsem se zatím třikrtát. Poprvé z bytu, vč kterém jsem žila 55 let, pan majitel namastil nájemné zákon nezákon... podruhé, když umřela matka, která, za to, že jsem jí byla k ruce ve dne v noci, odkázala barák ségře,c co zašla v neděli na kafíčko a přinesa štrůdl- fakt je, že po úrazu už jsem se starat nemohla, tak ty poslední roky byly na ní - a těch třicet let předtím rázem zapomenuto. A potřetí, když jsem dostala na výběr, jestli pejsek a kočička nebo já. Příště už se stěhovat nebudu. Ale k tomu vylízení - když ti moji předkové žili se sloganem: Co kdyby byla válka! Takžé mýdla s jelenem, soli a konzerviček mám dost.

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já se stěhovala před 10 lety a ještě teď mám jednu nevybalenou krabici dole ve skříni. Jsou tam nějaké nepostradatelné věci typu "tenhle zbytek bavlnky se ještě může hodit" :p

Jinak balit jsem začala cca 3/4 roku před stěhováním a přibližně stejný objem toho, co bylo v krabicích, jsem ještě vyházela. No a otočilo se těch 10 let a byt už je zase zakramařený. A to nesnáším dekorace apod., všechno jsou to předměty, které jsou "užitečné" :D

12. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

MatysekKamilek - neboj nejsi v tom sama, ten výraz jak píšeš mám taky, když jsme chodili v mladším věku na zábavy, každý kdo mě neznal se ptal, co se mi stalo že jsem tak naštvaná - no teď už jsem si zvykla, jak mi to narostlo tak to je :)))))

vilm4, MatysekKamilek a matlafous123 tohle ocenili.
  13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

-pechfógl- mýdla s jelenem jsem také našla a zatím nechala.
    kiki2305 nestraš, nechala jsem si opravdu jen to nejnutnější, tak to snad zvládnu vybalit. A dekorace také nemusím ale pokud zakrývá flek na zdi, už účelná je.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek Jj, taky mam pry od matky prirody "nepristupny ksicht". Sice to nevnimam, ale asi to tak je a kdyz potrebuju, tak staci prihodit arogantni vyraz, presne jako ty, a je pokoj :p ;)

Hele, vy stehovaci... jste mi vcera nakazili ditko (nutne potrebuje prestavet pokoj) - nooo, co tam jsem vsechno nasla bych mohla dlouze povidat, ale co hur tak u 3/4 veci vubec netusim co jsou a k cemu slouzi, takze uprostred pokoje vznikla po zasahu matky neboheho ditete jedna obrovska hromada, kterou bych shrnula slovy "elektroodpad" a nebozatko to tridi nejspis jeste ted xD Pac kdyz prohlasil, ze je treba to roztridit na silnoproud a slaboproud, tak jsem jen pokrcila ramenama a sla si otevrit treti pivo.

EDIT:Xenie6161 To jsem zvedava, kdo dalsi po tobe si rekne, ze ty mydla schova a to uplne ve stejnem poctu, jako ty ;):D

Naposledy upraveno: 20/11/19
  15. Y_n_O

S tím nepřístupným xichtem... mockrát jsem se dozvěděla, že ze mne jde strach, asi prý jsem nejspíš učitelka... xD

A stěhování? Fakt je asi lepší vyhořet. Doteď netuším, co je v krabicích ve sklepě a v těch, co se vešly do skříně v předsíni stejně nenajdu, co jsem myslela, že tam je...

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: Noo, když kluk stěhoval věci od táty sem (malý s ním nebyl, aby bylo v autě, co nejvíc místa, mondeo máme měsíc a půl, to by mohl, má větší kufr a o dost, zkoušela jsem tam narovnat věci na dovolenou + blbě skládaci velký kočár a ještě bych tam toho kupu nacpala.... do fábie se kočár nevešel.), tak jsem dupala po něm, ať vezme truhlu od bonbónů (maomam - 50 x 40 x 50 cm), že jim ji dovezl můj táta a prostě ji chci)... na chodbě ležela nepřebraná ještě v září.... stěhovali se v dubnu a v květnu druhá etapa. Rovnou jsem ho zabydlovala v bytě po dědovi, tzn vyklidit a vyházet či uschovat...), nesnáším binec, tak to bylo něco na mne.... Navíc z časových důvodů jsem vše navalila do chodby a do kuchyně - (obě místnosti jsou velké, jako má ledaskdo obývák tj, 30 m čtverečných) a nešlo projít tam ani zpět, v devět večer jsem zabouchla kufr od auta a do půlnoci vytřídila alespoň tolik, by se dalo projít ven, na wc a do koupelny... děs a běs... A to bych měla uklidit půdu, ložnici u táty, vše přebrat nepotřebné vyházet... se mi tááák nechce.

Matlafous123: No tak být k tomu ještě nas..á, tak se mi rovnou uhnou. Ostatně o mně tu říkají, "malej vzteklej hajzlík, hlavně nenas..t" a co se týče dětí, ve škole jsem dokázala seštěkat ředitele, když něco řekl, moje odpověď byla :"Já Ti dám zkušený pedagok...."a to už bylo hodně zlé, nicméně náprava byla okamžitě.... atd... jdu přes mrtvoly a dost si vydupu. A to jsem byla ve škole jeden čas pečená vařená skrz šikanu nejstarších kluků.... u mladšího zase se mi tam moc nechce, bo se nechá strhnout k nekalostem a spíš řeším průšvihy....

17. Y_n_O

MatýskoKamilková, nezávidím. Já v těch krabicích mám evidentně jen odpad, protože k běžnému životu mi nic nechybí. Ale knížky mám v knihovně všechny, to jsem si pohlídala 8)

MatysekKamilek, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj matlafous123
    moc ti sluší ostříhání,ne každý si může toto dovolit(druhá
    Sinéad O'Connor);)
    na té druhé fotce toho není moc vidět,takže nemohu posoudit.
    PS:Ach jo zase se od vás odlišuji,nikdy jsem neměla nepřístupný xicht,já se stále usmívám i na cizí lidi,asi jsem blbá.
    Stěhovala jsem se 3x z rodného domu do paneláku velkých rozměrů a teď už 10 let bydlím v bytě 1+kk sice je to 54m²,ale pro mě málo,většinu věcí z velkého bytu jsem nechala ukrajinským stěhovákům,bylo toho opravdu moc a ještě mám v koji bedny s knížkama,na rozdíl od vás miluju prkotinky a hlavně obrazy,mám takovou moderní galerii v pokoji:inlove:

Naposledy upraveno: 20/11/19
  19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nejde o šlechtěnce, těch mám dost. Jde o princip. Nesnáším, když si zaplatím za nějakou službu, věc, v tomto případě omalovánku, a pak zjistím, že místo šlechtěnců jsou v bedýnkách jen marmošky. A že je neotvírám po jedné, vždy nahamoním od 20 kusů výše. Stalo se mi to v poslední době asi 5x, řekněme že ze 100 až 130 bedýnek oddanosti ani jeden šlechtěnec...a už mě to krká. Asi budu chtít vrátit kačky za řádek v nebi....xDxDxDxD:p

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Y_n_O

pajaable: já už teď kupuju málo, tak asi ten další řádek nemám. Ale kačky ti nazpátek nedají, max počítej s pytlíkem rýže... :)

modro.ocko22: knížky ve sklepě? To bych třeba rači prala v ruce a nechala si donést ty krabice s knížkama než pračku... Mám je dvouma řadama a nad řadama naležato, takže pro neznalce nepřehledno, ale jsou k dispozici 8)

Peto121 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.