ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lott_lott

lott_lott Stará škola

Hedám ve stodole ptakopysky, že je hodím na trh a místo nich tam na mne koukají šnorchly....takhle nikdy nezbohatnu :wuerg:xD

2. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

No, piginka se sice ptala v nesprávném vláknu jako mnozí jiní, ale nikdo z nich nedělal "scénu" kvůli tomu, že nedostal odpověď (zvlášť ne, když to byl tak "důležitý" dotaz)

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Mikeš a ostatní "bojovníci" za piginku: Opravdu nevím co zde řešíte? Piginka položila svůj dotaz do diskuzního vlákna, kde ho může položit a nic tím neporušuje, ale také je na každém z nás i moderátorech zda jí zde odpoví nebo nechají příspěvek bez reakce. Moderátor tedy není povinen příspěvek přesouvat, moderovat nebo cokoliv jiného (nic neporušuje), ale také není povinen na něj odpovídat. Pokud si někdo přečte pravidla této sekce, tak je jasně uvedeno: Pro otázky použijte sekce: Všeobecné dotazy , Nováčci. Pokud chtěla mít piginka jistotu odpovědi moderátora měla napsat do těchto sekcí. Její následná reakce na to, že nikdo neodpověděl mně tak trochu zavání ukřivděním, ikdyž "chybu" udělala ona. No a o druhé reakci na pajdovu odpověď se snad nemá cenu bavit. Ukřivděnost, pocit méněcennosti a reakce že končí s hrou (mmch již editováno a nekončí)... to je jak malé dítě... už jen chybí dup dup nožičkou a " já to řeknu mámě". Nezlobte se na mě, ale má cenu řešit takovou blbost? Se divím pajdovi, že ještě vůbec dál reagoval, když už napsal že se k tomu dál nebude vyjadřovat... a proč taky? Ikdyž mně to také nedalo a "musel" jsem napsat svůj názor :-D Hrajte si, nezlobte a tu energii si nechte na boj třeba na úřadech ,-D

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Žabomýší války stejně nic neřeší. Pojdte se (rozčilovat - rozplývat) do nového mlýna. I když...ani tam už nic nevyřešíme.

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

Baroland

Mne nerozčílila ani Piginka ani mlýn. Popravdě mi je Piginka a její pohnutky na emoční úrovni zcela fuk ;) Jenom mě na chvíli zaujalo, kvůli čemu jsou někteří jedinci schopní vyšilovat. A na mlýn se těším :)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tady už to téměř vypadá na pomoc psychologa :)
    Z farmy jsem vytvořil indiánskou vesnici a přidal taky kravky místo bizonů, snad to bude v dohledné době k užitku :)

Lyzarka
    já to tedy nezvládnu, a je mi to šuma fuk, ale určitě se najdou koumáci, kteří poradí

Naposledy upraveno: 23/3/15
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pajda361 tu zmínil nastavení časů. Na starém foru jsem to nastavení dokázala změnit, aby mně u příspěvků "běžel" správný čas. Tady nevím, bohužel, kde to nastavení hledat, takže si vždycky 2 hodiny přidávám. Pomůže mně s tím někdo? Ráda bych tedy odpověď našla, ale pokud ne, přežiju to a to i s nezměněným časem na foru.
    Jinak děkuji za případnou radu.

pajda361
    díky, jdu pohledat.
    Dokonce se i podařilo ;)

evca190 a terkacheerka tohle ocenili.
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Lyzarko,

jak změnit čas je popsáno v tomto tématu Osobní profil. Pokud si pamatuji tak příspěvek číslo 6.

mirae, nanyblacks a jana563 tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také jsem předělal farmu na chov havěti! Na bahamce 40 anakond,na hl slepice a králíci! Akorát mně nějak dochází krmivo pro hady. takže ještě jedna otočka a půjdou zase do lišty,než se namele další várka krmiva!Stejně už budu večer pomalu chystat farmu na středeční akci,tj zase provětrám obrchlévy!:)

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

To je fakt, než ten mlýn schroupe ty králíky a slepice, tak hadi řvou hlady. Zvuky na farmě mám vypnuté, ale jinak doufám, že mlýn jako takový nevydává žádný zvuk, protože u hadího krmiva by to nemuselo být zrovna příjemné :wuerg:xD

A možná by neškodilo, kdyby se sem tam někdo vrátil na zdejší úplně první příspěvek, kde je dost výstižně řečeno, co by v tomhle vláknu být vážně nemuselo a co se na posledních dvou stránkách vyskytuje víc než dost.

11. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Kaolín mi připoměl obr stromy,asi je též provětrám.Zatím se neví co bude ve středeční akci.Kromě anakond mi chybí i opice a lenochodi a to jsem si myslela,že jich mám dost.
    Pajdo,dík za návod na úpravu času,taky jsem to nemohla najít.:)

pajaable a Julinka11 tohle ocenili.
  12. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Tak já teda nevím, ale buď RT vyslyšelo věčné nářky hráčů týkající se tajemných odměn na draka nebo jsem si vybrala svou celoroční dávku farmářského tajemného štěstí. Páč ze 4 TCH mám toto - vlk (druhý), kohout 2x (neměla jsem) a červení chamíci. Tak tolik štěstí jsem ještě nikdy neměla. Za to TS můj standard - plevele typ kdoule a bez XL/XXL, sto padesátej pátej citronovník (to je nadsázka) ... prostě všechen ten bark, co nahradil katalpu :cry:

Úplně jsem zapomněla, že byly v odměnách i sazenice na Baha, tak tam jsem zvědavá, co vyroste. Jsem namlsaná těma zvířatama, tak bych nějakým pěkným XXL stromkem nepohrdla :inlove:
    Jdu chystat na střdeční akci. Tuhle jsem kvůli hnusnýmu zánětu ucha málem nedala.

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ziggy, nic si z toho nedělej, já zas byla tolik pohlcená pěstěním, abych to stihla, že jsem vůbec nmevěděla, že v odměnách nějaké chlívky a sazenice jsou..... To bylo pak v liště překvapeníčko!

pajaable, -martin01 a mirae tohle ocenili.
  14. hanči55

hanči55 Pisálek fóra

Já tedy opravdu překvápko-or.krůty,žl.koně....co si hráč víc může přát o stromech nemluvě a BAHA no to taky byla úroda-ze šesti sazenic čtyřikrát granát.Opravdu odměna za tolik práce,většinou končím o jeden až dva dny dřív,ale tentokrát to bylo s odřenejma ušima,dodělávala jsem to ještě na poslední chvíli dopoledne.

15. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

I já jsem radostně poskočila když z TCH vyběhlo cosi oranžového a bylo to vyexpedováno do lišty.Totéž se konalo na Bahamě.Na farmu jsem ještě neměla odvahu sazeničky tajemné zasadit bo se bojím aby nemazaly hned do lišty.Tak se budu ještě chvíli napínat a zítra večer je možná vysadím,pokud nezapomenu....:p

Julinka11 tohle ocenil(a).
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Neznám lepší způsob jak doplňovat zvěř, než právě těmi tolik zatracovanými oranžovými chlévy! Komu ale tak strašně překážejí v liště, můžete mně je klidně poslat při OaD!:eek:xD

17. silviec

silviec Mistr fóra

kaolin11- ja bych zas rekla zlate stare chlívky ++, ach jooooooooo, ty zas vymenim ja za cokoli)

18. Misa1101

Misa1101 Zelenáč fóra

Zdravicko, ted jsem zacala hrat, a zajimalo by me jak si muzu vydelavat penize. Diky :)

19. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Oranž chlívky nejsou zatracované,ale člověk prostě čeká něco onačejšího.To jsme my nevděční farmáři.Protože jsem chrt,tak je škudlím v liště a při nedostatku zvěře mažou vydělávat na krmivo.Takže nic,zůstanou u mě....:)Jdu si je přepočítat,přináší mi to pocit uspokojení.Jsem děsně majetnická.:D
    Pro Misu1101- začni prodávat zvířata,nevím ve kterém jsi lv.Teď je poptávka i po obyčejných zvířatech jako jsou slepice a teď je v kurzu pšenice,oves a kukuřice.Našlo by se toho víc,ale tohle teď frčí.....:)

20. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

Silviec: ozvi se pri OaD :)

Misa1101: byvavalo tu vlakno, jak na krejcary, kde si hraci sdelovali tipy. Myslim, ze slo o nakup nekterych plodin v semenarstvi a jejich denni prodej, nakup hnoje mimo akci a prodej pri akci, prodej slepic a kraliku a spocitani si, jake krmivo je vyhodne.

A k tomu obecne - proc se archivuji nektere veci z diskusniho koutku, kdyz stale maji platnost? Paradoxne to vede ke zbytecnemu zahlcovani a zmatkum na foru, protoze pak se neco, co bylo jinde, tady opakuje v peti prispevcich - a za nejakou dobu znovu.
    Vlakna o strategiich maji taky posledni prispevek z konce lonskeho roku, pokud vubec nejaky maji a stale tu jsou. Prave zminene vlakno o strategii na krejcary by se novackum stale mohlo hodit, jen k nemu nepribyl novy prispevek, protoze proste nic noveho nikoho nenapadlo. Ale platny je stale a nepochybuji, ze zajem by o nej byl :¤( Chapu, kdyz se archivuji veci z akce ci prave tenhle debatni krouzek, ale proc vlakna, ktera maji pomoci novackum?
    A kdyz jsme u toho - kdyz se rozhoduje o archivaci, bere se posledni prispevek nebo posledni editace nejakeho prispevku? Pokud to prvni, tak je to taky dost nespravedlive... Napisu prispevek, o mesic pozdeji me treba napadne dalsi komentar, tak nemuzu napsat dalsi, abych nebyla obvinena ze zahlcovani fora, muzu tedy editovat svuj predchozi prispevek - ale je to celkem zbytecne...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.