ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Radost největší, konečně funguje KINO, doufám že to chvilku vydrží ;) každý floren navíc se vždy hodí :)

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Anglicky neumím,takže nevím co s tímhle videem.Takže pro mě zbytečný.Bohužel.

Jo a ráno jsem si klikla na obláček.Smůla:(

Naposledy upraveno: 2/2/15
  3. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem zrovna koukala na vyhodnocení ankety k mini-akcím a opět je to stejné - zase od nás proti jiným větším národům výrazně víc hlasujících (a máme lehce jiný výsledek, ale tentokrát to není až takový rozdíl). Buď hraje farmu extrémně mnoho Čechů a Slováků, nebo jsme teda výrazně víc aktivní na fóru......Začínám asi chápat proč nás někteří modíci někdy mají dost - závidí těm odjinud poklidnější službyxD;):p

PS. Dodělala jsem dnes úkol s plody stromů a když jsem dávala do stonku dekorky, tak jsem zjistila, že kromě Bambulky na mapě nám na Kubíka přejmenovali i příslušnou dekorku. Jak je vidět, u fááákt závažných problémů umí být naši tvůrci důslední. Škoda jen že se asi neshodneme na tom, co je důležité......

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak tohle je spatnej vtip, vcera jsem si rikal ze otocim stonek na desivku aby to vyslo na 4. a ted koukam ze je o den driv... tak nevim, ale je to naschval 48 hodin aby se presne tohle dalo zneuzit?

hel.cak tohle ocenil(a).
  5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Áha... tak kdyby někdo tápal na téma
    Nebe a Děsivka

tak jsem pod dlouhém hledání v příslušném oddělení ve FAQ našla toto:
    tu mám, a ta se odklikává co 24 hod.
    Nebe

a pak tato, co se odklikává co 48 hod.
    Nebe
    a tu nemám...
    ...tam mi chybí ještě doplnit poslední dekoraci - Kerberos (jestli je to ten 3hlavej pes)

fialka40 tohle ocenil(a).
  6. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Jo a to je přesně ono, ta co se odklikává jednou za 48 hod. zkracuje dobu růstu :)
    a já jim taky naletěla a teď jsem naštvaná, protože jsem si řádek dneska ráno odklikla - a to jsem ještě předtím zkontrolovala kalendář - a říkala jsem si, že to akorát do 4.2. vyjde na novou aktivaci a teď se můžu tak akorát jít klouzat, nová aktivace bude až po děsivce :-(((
    PS to teď bude nový trend, pozdní info o akci a změna datumu i času ???

k.vitek tohle ocenil(a).
  7. miluska57

miluska57 Zelenáč fóra

Může prosím někdo poradit, co bych mohla mít na farmě špatně , že mi nikdy nejede kino?Zkouším několikrát denně a vždy jenom odkaz, že není video k dispozicI. Můžu mít třeba někde něco vypnutého? Zkoušela jsem i na jiném počítači a nejde nikdy ani tam. Pokud mi někdo odpoví, předem moc děkuji.

8. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj miluska57
    Možno že máš blokované reklamy nejakým programom, prekontroluj pre istotu rozšírenie prehliadača napr. ADblock.
    Podobné otázky prosím smeruj do sekcie Technické dotazy, tam ti skôr pomôžu, ďakujem.
    Peknú hru prajem

lacrima tohle ocenil(a).
  9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý večer:) tak už jsem tady zase s okénkem :D šlechtění plodin ;) Před rokem když přišlo šlechtění jsem to po několika pokusech vzdala a řekla že je to zbytečné plýtvání plodin..
    Ale dnes teprve přicházím této možnosti na chuť
    Dle rady Nony2222 jsem malé květináče zavrhla a vrhla se na velké.. poprvé jsem dala cibulku a podruhé oříšky, celkem jsem do toho dala 1200+1200 plodin a oba pokusy vyšly :) sice u oříšků až při druhém prohledávání ;)

lískové ořechy - výšená efektivita hnojiva o 15% a Sh o 6% takže se dostanu ze základních 14ti hodin na 9:54 s vodou a hnojem
    a již zmiňovaná cibule ze základních 15ti hodin na 9:49 s vodou a hnojem (zkrácení doby růstu o 9%)

Takže se jde šlechtit dále ;) hlavně dlouhodobky co zaplevelí farmu skoro na den... Jdu ještě načíst faq jak je to s bonusy od jednoho druhu ;)
    EDIT:tak faq mi nezodpověděl co jsem hledala, nezbývá než to vyzkoušet :D

Kránou dobrou Andulííí

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

anickamalirka čauky,
    jestli tě dobře rozumím,tak jsi vyhodila cca 127 000 kr. (1200 ks cibule x106,2Kr),aby jsi zkrátila dobu jejího růstu o 1,2 hod (9%)??
    Budeš-li to takhle točit stále dokola,"zaplatíš" cca 953 000 Kr. za 1x získanou sklizeň navíc. (tj. max 1698 ks x 106,2=180327Kr)
    Jak to vidím já,díky skleníku by jsi přišla o cca 773 000Kr.
    Ovšem mohu se s počty mýliti,jsem si vědom,že RT myslí jen na naše dobro.

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky Baroland,
    zkus se na to podívat trošku ze širšího hlediska.

jedno období působnosti MJS + Pinkie Pie koláče (cca 23,5 hodiny)
    bez zkrácení - čistý zisk cibule 3528 ks
    - tj 2x otočka na pidipolíčkách
    se zkrácením - čistý zisk cibule 5292 ks
    - tj 3x otočka na pidipolíčkách

- návratnost investice v hodnotě 110 000 krejcarů je za pouhých cca 30 hodin zpět
    - ikdyž budu počítat nákup MJS (42 000kr + Pinkie Pie koláč 7000 kr) které mám ze svých zásob ale budiž
    - za jedno období působnosti jedné MJS a Pinkie Pie koláče o 1764 ks cibule navíc což mi zaplatilo počáteční jednorázovou investici
    - bonus je "navždy" můžu jej deaktivovat a po 24 hodinách aktivovat jiný, podle toho co hodlám pěstovat.

EDIT: ještě bych dodala, že po deaktivaci bonusu se bonus neztrácí a jde znovu aktivovat, když jej bude třeba :)

Pěkný den Andulííí

Naposledy upraveno: 3/2/15
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Náhodou, skleník není tak špatnej!Mám krásný bonusy u karafiátů,růží,lískáčů,česneku a cibule! Co mně ale odrazuje od dalšího šlechtění je nedostatek slotů! Kdyby to bylo za určitej poplatek neomezený,to by byla jiná! Takhle tam mám nastálo umístěný bonusy, na zkrácení růstu a dál to neřeším!:oops: Tady si myslím,že by mněl RT hodně zabrat!:eek:

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Chybička se vloudila,že je bonus navždy, šlo mimo mé kuličky (na drátku).9% bylo počítáno pouze na jednu sklizeň a šlus.

k.vitek a AsDYxC tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

no ja jsem slechtil dreveny kladiva, ale pak to skrouhli... ted mam karafiaty pod 14 hodin, takze skvele... ale mam jen par veci co predpokladam ze budu pestovat, jde jen o cas nebo BZ...

SelkaJarus70 tohle ocenil(a).
  15. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

ještě že tady tahle debata je :) na skleník jsem doteď zvysoka kašlala, ale po nadšených ohlasech, jsem zkusila také obětovat pár lískáčů a cibule a hned napoprvé (tedy za prvních 1200 a 1200 ks) mám na obě rostliny časový bonus... možná zkusím ještě něco, ale zatím dobrý :)

16. žufánek

žufánek Rádoby autor

Jeden dotaz,teď mi napsal můj soused,že se nedostane na fórum,že byl zablokován a není mu jasné proč,že nic špatného za co by byla blokace nenapsal,jedná se o nick pinda-ada,nevím kdo na toto odpoví,děkuji,snad jsem s dotazem ve správném vláknu.

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj žufánek,
    ať si napíše na herní podporu, tam dostane vysvětlení.

18. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

žufánek: ještě můžeš sousedovi napsat, že na fórum se dostane (jako nepřihlášený, jen pro čtení) z přihlašovací stránky, úplně dole vpravo. Nebo přímo zadáním adresy fóra https://board-cs.farmerama.com/index.php
    (kdyby to náhodou nevěděl... )

19. žufánek

žufánek Rádoby autor

Pajda 361-děkuji ti mnohokrát modiku za pomocnou odpověď,ahoj a pěkný den farmarka_e-také děkuji za radu,pá

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Vida vida vida, Děsivka se na mě přijde podívat tak snad mě zase něco nevyděsí a já nezakopnu o schody... No to bych mohla dodělat jeden z načatých úkolů abych aspoň něco dodělala pak mám dilema a nevím, který dřív plnit...:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.