ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. piginka

piginka Perspektivní autor

Ahoj pajdo361 no moc ti nerozumím hráčce monča05 jsi odpověděl téměř hned.Ano máš pravdu že se zřejmě ptám ve špatné sekci,ale nejsem první ani poslední a každému se dostalo odpovědi hned nechápu proč mí až po mé výzvě ,jsem snad méně cennější než jiní hráčí?? je to pokec o všem možném i nemožném,tak si myslím že jsem určitě správně.Také je sekce diskuze ke hře a hráči své dojmy píšou tady a nikdo je ne bičuje tak nevím kde je problém.Samozřejmě děkují za odpověď a přejí pěknou hru a fajn hráče které nezlomí ani netaktnost modíku.děkují

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Piginka: problém je v tom, že ty jsi se ptala v době když jsem u NTB již usnul a prostě jsem nepřečetl vše co se tu napsalo. Monča05 se ptala v době kdy tu jsem, tož jsem jí odpověděl. Takže bych si tvé narážky na netaktnost vyprosil. Příště se ptej přes den ve správné sekci a ne ve 22:30 v sekci, která pro dotazy není určená, pak se určitě nestane, že tvůj dotaz zapadne.

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čauky Zubatá, já jsem tě četl!! (tak jako vždy!).i když je fakt,že tak trochu laxně. Nějak mě z textu vyplynulo,že jsi za krásného večera načala soudek,něco si napsala,něco přečetla a pak jsi nemohla najít svou hračku.... Už,už jsem chtěl zareagovat,vtom jsem dočetl konec kde píšeš že ses dostala do archívu. Tak si říkám..tam je odloženejch věcí..tam si nějakou hračku jistě najdeš..a nechal to bejt.
    xD:inlove:xD

4. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Krásný nedělní večer všem :)
    díval jsem se jak to mám na trhu já
    ptakopysk od 46.472 kr.
    šnorchl - zatím bez nabídky
    Bio lepidlo - zatím bez nabídky

pajaable tohle ocenil(a).
  5. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Proč pohrdáte piginkou , skončila kvůli tomu s hrou ,právě mi to napsala :cry:

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

BC trh ptakopysk 38 000 kr
    Bio lepidlo 33 000 kr
    šnorchl bez nabidky,ale ono to bude lepší a lepší

Farmerama 95+ *** Bahamarama 229+
    farmařím od 5.10.2010

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Proč bych mě já pohrdat piginkou ? (pokud to bylo i na mě ) Je to má "nejen" sousedka a ona dobře ví jak co myslím.
    A skončit nemůže,kdo by mě posílal balíky SK ?

8. pajda361

Ahoj AndreaVinklerova,

nikdo jí nepohrdá, kdyby to tak bylo, tak jsem nereagoval na její opakovanou otázku ani teď (mimochodem do 9 minut a to jsem ještě zjišťoval, co se s tím tématem vlastně stalo). O ostatním si udělejte obrázek každý sám, já se k tomu odmítám nadále vyjadřovat a vracet.

9. pajda361

Ahoj 7ketty7,

že by to bylo z důvodu protože jsi někde porušila pravidla fóra?

babioli tohle ocenil(a).
  10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Kdo by to řek že s náma ta sluneční bouře tak zamete.:pTo chce klid a nohy v teple.
    Nikdo tu nikým nepohrdá.Jen se prostě vloudila chybička.Každý jsme omylný.A občas i unavený 8)

Naposledy upraveno: 22/3/15
  11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek..
    to si tak uděláte plán :D večer na koncert Kaťáááků.. ráno mužskej vypadne na fotbal.. budete mít celé dopolko pro sebe.. až do půl třetí kdy si vyzvednete vlastnoručně vyrobené hádající se trio potomků :D
    Tak zasadíme nějakou tu dlouhodobku, a ráno u kávičky před horkou voňavou koupelí bez hlášek typu "Mamííí, my máme hlad" si odklikáte farmu, poškádlíte naposledy Lukáše a pustíte nějakou tu fajnovou muziku :D
    Ha ha... tak dlouhodobky se sice zasadily... ale ráno nebylo ráno... ale v jedenáct telefón... kde že to jsem, a že už mám být bůhvíkde jinde.. Rozlepím oči a ono fakt jedenáct :D vykouzlila jsem něco ucházejícího na hlavě a né vrabčí hnízdo co tam na mě v zrcadle povykukovalo, hodila jsem na sebe pár svršků a už sedím v autě směr mamuše. Slíbila jsem jí totiž, že zajedeme nakoupit, protože taťulda po pádu na ledu si utrhl stehenní sval a jaksi v rodné vésce ani konzum není a jíííst se musí :D Jenže já hlava děravá na to zapomněla jako na smrt :D
    Takže po návratu domů, Renzo v pejru zase zdrhl za kopečky, Lukáš nedostal posledních ran pod čepicí a z plánované údržby a pohodového dopoledne zbyla jen pára nad hrncem...
    Nedá se svítit tak snad zase na přesrok, až zase udám na chvilku děti :D se mi to snad podaří...
    Krásnou dobrou

Andulííí

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Má skorosousedko piginko, já ti nevím, jestli ty jsi našemu BA pajdovi nešlápla někdy třeba na kuří oko
    tak moc, že v 9.30 PM u NTB tvrdě spí a naopak ve 12.51 PM (časy jsou od příspěvků) má oko jako rys.
    :D:D
    Nic si z toho nedělej, také by mě naštvalo, kdyby byl jeden technický dotaz v nesprávném vláknu ihned
    zodpovězen a druhý stejně technický v tomtéž vláknu poslán k šípku. Tak to na farmě, bohužel, chodí.
    To ale jistě není důvod s Farmou končit. Co ty na to?
    xDxDxD

Edit: pajdo, očekával jsem poněkud větší smysl pro legraci, ale budiž.
    Čas, jak píše i -pechfógl-, opravdu nehraje v tomto případě hlavní roli.

Naposledy upraveno: 23/3/15
  13. pajda361

Ahoj Mikeš,

zajisté to jsou časy z jednoho dne a zajisté si uvědomuješ, že čas 12:51 PM není 00:51 ale 12:51.

Edit: nějako mi neseděli ty tebou udávané časy a asi máš v nastavení fóra špatně nastavené časové pásmo. Náš čas neodpovídá času GMT nebo chceš-li UTC, ale času GMT (UTC) + 1 v případě letního času to je GMT (UTC) + 2

babioli a nona2222 tohle ocenili.
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám trošku pocit, že zrovna ten nepřesný časový údaj není v téhle debatě to podstatné.

15. lott_lott

lott_lott Stará škola

Pokud je někdo schopný seknout s něčím, čemu věnoval čas a bavilo ho to, jen kvůli tomu, že se rozdurdil nad jednou "křivdičkou", tak je to buď malé dítě a vyroste z toho nebo dospělý a to ho potom ani nelituji, je to jeho rozhodnutí chovat se tímto způsobem.
    Jinak mi to spíš přijde jako vtípek a doufám, že dotyčný(á) si vesele hraje a chechtá se nad zdejšími příspěvky typu "vrať se".

16. pajda361

Mikeš: reakce na tvůj edit. Očekával jsem větší smysl pro objektivitu, argumentuješ tu časem a snažíš se navodit situaci ve které to vypadá, že lžu, takže jsem odpověděl, tak abych tvé chybné vývody z uváděných časů vyvrátil.

babioli tohle ocenil(a).
  17. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Hele lidi, nepřipadá vám, že ten, kdo by se tu měl omluvit a vysvětlovat je spíš Piginka?
    Nějak mám pocit, že to ONA se ptala ve špatném vláknu a ještě se uráží.

Poslední dobou sem moc nelezu, protože jsem ráda, že jakž takž stíhám alespoň poklidit farmu. Z toho, co jsem se tu za poslední dobu dočetla mám ale pocit, že vlastně o nic moc nepřicházím... :eek:

Teď jsem jenom zvědavá, jak proběhne spuštění nového mlýna. Zatím jsem z toho spíš zmatená jak lesní medák na mezi, ale předpokládám, že jde hlavně o to, si to celé osahat :)

No nic, jdu zase zpátky do holin...

18. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

aniz bych se chtela stavet na jednu ci druhou stranu, tak by me zajimalo, kde se mela piginka ptat (naprosto vazne)... mela jsem za to, ze Vseobecne dotazy se tykaji samotne hry a nikoli fora. Nebo je tu tema Dotazy k foru? Pokud ne, nebylo by od veci ho zalozit?

19. piginka

piginka Perspektivní autor

Přejí pěkný den a musím poděkovat AndrejceVinklerové,barolandovi ,Mikešovi téměř vlastnímu sousedovi(předpokládám,že brzo) a ostatním hráčům za vyjádření a díky jim ještě zůstanu.Nechtěla jsem se už vůbec k tomu vracet,ale pro zůčastněné i pro pozorovatele musím reagovat.Samozřejmě Pechfógl má pravdu vůbec nezáleží na tých časech ale na reakci ,tak za prvé ano psala jsem to ve večerních hodinách ,ale to neznamená že nemůžu dostat odpověď druhý den v poledne že? A myslím kdybych se ve 3:49 neozvala,tak se asi odpovědi nedočkám.Za druhé odpověď jako že :Téma bylo jako neaktivní (tedy více jak měsíc bez reakce) přesunuto moderátorem sekce do arvhívu mi připadá divné. Jsou i jiné témata,které jsou dokonce více jak 3 měsíce neaktívní a nikdo je nikam nepřesouvá např:farmařské narozeniny a jiné gratulace a i jiné témata. Stačilo přeci jen odpovědět a tečka a né rozpatlávat proč jsem neodpověděl hned, stačilo přeci ráno né?A co se týče ostatních příspěvku,tak není pravdou že jsem se za PC smála a podobně ,také nevim za co se mám omlouvat snad jen to že tady nebyla ta správná sekce,ale uznejte kolik se tady řeší věci co sem vůbec nepatří.;)
    PS: Pro Witchy.D nikdo se neuráží,ale nikoho se nemá přehlížet. No zřejmě jak tady psali hráči (jak jistě víš neboť píšeš že čteš ): a zaznělo tady něco o dvojím metru, tak mě napadá že pravdy na každém šprochu trochu.A tím je promě celá záležitost uzavřená a již opravdu se k tomu nebudu vracet.Všem přeji krásnou hru a jdu rovněž do gumáku:D

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj, pajdo, vůbec ničím neargumentuji, vždyť jak bych mohl? Tvé zdůvodnění, že jsi u NTB usnul, mi přišlo celkem
    legrační a jistě to nebyl ten pravý důvod, proč jsi na dotaz nereagoval. Nepodezírej mě z žádné nekalé snahy.
    :D:DPromiň, ale 22.30 a 12.51 já pořád ještě nepovažuji za jeden den.

Jediné, co chci navodit je to, že bys tedy měl odkázat ze špatné sekce do správné sekce všechny chybně umístěné dotazy
    všech hráčů stejně. A ne, že na některé bez ohledu na to, kam patří, odpovíš a u některých argumentuješ, že tam nepatří.
    Toť vše a doufám, že jsem to moc nezamotal a že je to srozumitelné.
    Witchy.D - neměli by se pak omlouvat všichni, kdo se ptají ve špatném vláknu? Vždyť je jich tam spousta, tak proč zrovna
    piginka.
    :):)

daniel102001, -martin01 a babioli tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.