ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

kaolin11: No já jen myslela, jestli mi př mémi bezinternetí něco neuniklo, když je BB a výprodej SK.

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Možnost dalšího rozšíření hřiště mazlíků!:eek:

vilm4 a Xenie6161 tohle ocenili.
  3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Celý měsíc Děsivka?Proč?Co tam budeme dělat?

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

vilm4 Mrkni do kalendare. Je tam mise hruzostrasne noci, hall. kalendar, novinky v mesicnim svete a dalsi akce.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mesiac desivka.To je sen!Tak teraz dúfam,že už konečne dokončím pár úloh v družstve!

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Strašit přece:D
    Peto: taky doufám, ale kdoví co si na nás vymyslí, budeme možná pěstovat nějaké zelené mozky ,-))) a plnit úkoly.

vilm4, Peto121 a matlafous123 tohle ocenili.
  7. matlafous123

Pitrýsek47 To tu delate i bez desivky! :p:D Tak ne, ze si date ted pauzu a budete strasit jinde! ;)

EDIT: Peto121 Ti nevim, nevim... kdyz tak na ten kalendar koukam, jestli budes mit zas tolik casu na druzstvo.
    Desive ukoly mam komplet hotove, ve stodole nasysleno okolo 6 tis. od kazde bubukytky, zbytek taky v pohode, takze ja se tesim moooc!

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jestli moji sousedi čtou forum, tak se na příští 3 dny omlouvám za neposílání dárečků.
    Dnes jsem byl v nemocnici, a zítra nastupuju na jakousik "nožičkovou" kůru, u které mi do ní budou zase cosi šroubovat, takže nebudu ani doma ani na příjmu.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak ať Tě tam moc netrápí a jsi doma tak brzy, jak to bude možné. Držím palce.

Y_n_O, matlafous123 a vilm4 tohle ocenili.
  10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tak jsem chtěla odpovědět,že straším všude a pořád,až mě zarazilo netopýrkovo oznámení.Ať tě to nebolí, ať jsi brzy doma a tady taky buď brzy.Tfuj,tfuj,tfuj(po divadelnicku pro štěstí).

Y_n_O a matlafous123 tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já myslela, že divadelníci se pro štěstí na scéně kopou do prodloužených zad.... No v každém případě, posílám obrazně cokoli, co ti pomůže. Důležitou složkou léčby je, aspoň pro mne, vlídný personál. Tak abych to zakončila zdejší populární frází: Nashle - již brzy!

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nejsem ani doktor ani raketový inženýr, ale pochopil jsem z těch plánků a lejster, že dostanu nějaké magnetické protitlumiče, protože teď když došlápnu tak si zatěžuju jak ty šrouby, tak i ty lišty které mám po bocích a drží mi to celou nohu pohromadě, a ty protitlumiče mi to mají nadlehčovat.
    Vůbec jsem tomu nechápal a tak jsem jen velmi inteligentně přikyvoval :)

Ještě jsem zasadil, poklidil chlévečky a jsem připravený :)

Nuže tedy nazdar "již brzy"

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný, držím palečky, ať to dobře dopadne a jsi brzy-čko zase na farmě, ráda tě čtu, tak se hned ozvi ;)

vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Bezejmenný tak ať Tě dobře sešroubují a opraví, držíme palce...

evainfo, vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Bezejmenný - také držím palce, co se týká železa v těle, není to nic pěkného, někdy to bolí, ale říkej si, chodím. Jak, do toho nikomu nic není, protože se posouvám sám. Ať to nebolí a pozor na magnety.....(pokus o vtip...)

evainfo, vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  16. matlafous123

Smarja, co s tolika bananama budu delat? xD

17. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

tak nám asi trochu upravili kolo (ne)štěstí
    objevili se mi tam i šlechtěnci páva, rysa, medvěda a kukačky
    pokud má někdo ještě málo žlutého prachového peří, má stále naději nějaké získat (V liště jich mám 140 a hned 2 kusy přibyly. a to sem ještě s točením neskončila), osli a bobři též nechybí

Naposledy upraveno: 2/10/19
    evainfo, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Bezejmenný držím palce a uvidíš, to bude dobrý. Drát v ruce už mám 10 let-vytahovat se nebude-, takže trošičku vím o co jde. Ahoj a drž se8)

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

mne to opravili, neviem sa dočkať nových zákaziek, žeby na prídavné sloty?:p

ahoj, to kolo sa mení podľa levelu, akurát žlté perie nám nechávajú furt;)

20. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

DANKA722
    lev. na farmě (219) i na baha (493) mám už hodně dlouho beze změny, takže tím to nebude

evainfo, DANKA722 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.