ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Baro, na mém trhu je ptakopysk za max. 8500 a šnorchl za 2800 - za tyto ceny můžu nabídnout, jinak je teda trh nulový

Ptakopysky mám dva a výrobnu jednu...a nějak se mě nedaří ptakopysky navyšovat. Výrobna i chlívek mají stejnou dobu
    " zrání", takže mě výrobna vždycky čerstvě narozené ptakopysky sežere:p asi ji strčím do lišty a vytáhnu až budu mít trochu naptakopyskováno;)

2. Pavlína

Pavlína Pisálek fóra

Prosim vás,chtěla bych se zeptat. Jak dlouho jsem nevšímavá,že mi uniklo, že byla Bambulka na plastice a je z ní kubík kučeravý?8):wuerg::sleepy:

xxsoptikxx tohle ocenil(a).
  3. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Na mém trhu není vidu ani slechu po ptakopyskovi a ani šnorchl jsem nenašla.

4. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Současný zákon stanoví pro chirurgickou změnu pohlaví jedinou podmínku, tou je schválení zákroku odbornou komisí. Než komise vyřkne své ano, musí žadatel projít psychologickým vyšetřením, hormonální léčbou a vyzkoušet si, zda dokáže žít jako příslušníci pohlaví, o které usiluje.
    8)8)8)

5. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Teď jsem koukala na trh a lepidlo skoro za 40 000, tak to je taky moc pěkná cena. To si ho dojdu raději koupit do obchodu ;)

xxsoptikxx, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Michalka59

Za 40 000,- se tady u nás v Šestajovicích prodává na černém trhu kamion Kanagomu. Takže neber a raději přijeď sem.

7. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak koukam ze muj trh je nejakej divnej, ptakopysk je max za 1700

helca16113, pajaable a evainfo tohle ocenili.
  8. zombik9

zombik9 Perspektivní autor

U nás je jeden za 58.999

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

u nas neni ani jedno, a kdyz je, tak ptakopysk za 5.5 - a na produkt nevim, nepotkal jsem ho a nemam, takze bez sance zjistit za kolik :)
    pokud jde o Kubika, tak ten se snazil chvili pred Valentinem, aby konecne mohl poustet srdicka i s oveckou Julii (nebo jiny jmeno?) a nebylo to nekomu divny :)

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Bio lepidlo na trhu AB za zhruba 32 000 kr, ptakopysk za 45 550 a šnorchl jsem zatím nezaznamenal ;). Mám sice od všeho něco, ale ani jedno z této trojice zatím neprodávám. Bio lepidlo raději budu házet do úkolu a zásoba ptakopysků a šnorchlů taky není na škodu :).

pajaable tohle ocenil(a).
  11. monča05

monča05 Pisálek fóra

Tak jsemk si koupila za banány aloe vera ale nejde mi to odemknout.A taky se nemůžu dostat na podporu.Pomůže mi někdo nebo poradí? Díky.

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj monča05,

pokud jsi klikla na Aloe Vera tak mohli nastat jen dvě akce, tedy existují dva předpoklady co se stalo.
    1. měla jsi odemknutu 6. místnost chrámu, pak se ti odemkla rostlina a tedy ji můžeš na ostrově pěstovat
    2. neměla jsi odemknutu 6.místnost (nebo i nějakou místnost před ní), pak se ti neodemkla rostlina Aloe Vera, ale tato místnost (nebo jakákoliv předešlá místnost). Pro aktivaci čehokoliv v jedné místnosti je bezpodmínečně nutné tuto místnost odemknout a mít odemčené všechny předešlé místnosti.

helca16113 a AndreaVinklerova tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

na BB trhu je ptakopysk za 48 ooo Kr ... Šnorchl zatím nulový ... no teď mám jiné dilema, zda koupit další Bio-laborku, nebo si schovat
    nádrže na růžovou? ..... vážně nevím a čekám xD

14. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Aj ja mám dilemu. Kúpila som vtákopysky na akciu, kde dostanem Predajňu potápačských potrieb. Hm, načo mi vlastne bude, keď vtákopysky nemám kde dochovať a na našom trhu buď nie sú na ne ponuky alebo medzi 40-50 tisic kus? Takže aj ja váham. :music:teoreticky by som predajňu mala chcieť, lebo je to horúca novinka, ale zatiaľ som nenašla zmysel, načo by mi v takomto stave bola :oops:

15. helca16113

helca16113 Aktivní autor

Ahoj,proč se dává tak málo za farmářské ukoly odměn:p,,,,třeba umělecká díla z písku,,,,,-ukol č.1, 1zlatý banán???? jsou tam šlechtěná zvířata a celkově tech počet opic:( dala bych jich aspon 5 tech zlatých banánu a více suprkrmiva s těma zlat. banánama mám dost,tenhle ukol bude každej plnit dlouho ,to je tak na pul roku,než se nasbírají banány na otevření dalších soch ,no hlava mě to nebere,,nešlo by to přidat banány v odměnách??

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ve snaze,posunout se dále a dát si další polévku s přáteli,pustil jsem ňáký ten chlup. No,náhodné číslo nezafungovalo,přátelé pískaj kudlu a já se posunul tak akorát do mínusu.

Hybridi : Já
    7 : 0

17. helca16113

helca16113 Aktivní autor

Ahoj,:)Baroland ,no aspon,Ti poblahopřáli k vyšlechtění:D,tohle jsem udělala minule taky,ale jen u 3 domku s oslama,já myslela,že mě omejou:mad:z 3* 3 oper.oslu a jednoho normál jsem měla nákladního:(

18. piginka

piginka Perspektivní autor

Ahoj všem ,tak nevím kde je chyba aby mi nikdo neodpověděl kam se ztratila sekce jak jsem přišel ké svému nicku?Tak to je vážně smutný díky moc za odpověď možná bych modíků stála za zmínku aspoň.

19. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Piginko nezlob se na nás každý dělá chyby

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj piginko,

chyba je v tom, že se ptáš zde a ne v dotazech. Já si tvého dotazu všiml až teď. Téma bylo jako neaktivní (tedy více jak měsíc bez reakce) přesunuto moderátorem sekce do archivu. Tož to je asi tak jediné co ti k tomu můžu napsat.

AndreaVinklerova tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.