ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- Tak to je dobrý, mně se podařilo sehnat svářečskou kuklu!:)

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

-pechfógl-
    Sleduji přes svářečské sklíčko, bez kukly. Úchvatná podívaná, kdo ví, jestli ještě někdy bude (tedy u mně).
    Pokud jde o korálový ostrov, doporučuji se řídit českým příslovím: "vyčkej času, jako husa klasu".

3. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

ja chci taky ruzovou bio :¤)
    jsem ted zjistila, ze mi stat vrati dost na danich, ze bych to vrazila do baliku SK? :¤)
    ale stejne mam porad jen osm nadrzi, z toho z bezneho provozu jsem ziskala za celou tu dobu jednu...

4. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den...:)
    mám vás ráda všechny, ale zas tu zbytečně řešíte slova a vracíte se k blogu Newsletter producenta ... proč??...Je krásné počasí, blíží se první jarní den. Měsíc a Slunce předvádějí na obloze úchvatnou scénu, přesně jak píše Mikeš, tak se koukněte a vychutnejte si to,...:)...a až bude Korálový ostrov, tak bude. Zda letos nebo příští rok je mi opravdu fakt jedno a neřeším to....Žiji bez něj do dneška a v pohodě. Kam spěchat... další plocha..Další klikání...Další negativní postoje?...Jednou se objeví a bude k dispozici všem, jak bylo psáno... Zda to bude za něco, tím líp... aspoň budu mít chuť jej mít...Na divošku jsem potřebovala sousedy, aby mi jí odplevelili, na mýtinu zas hvězdičky a nebyla taky hned ...:D...Trvala, než se odlesnila a přežila jsem to...:) Zůstala a hraji si...no a Baha, tam vládnou Zlaté banány, tak jsem raději, že se ještě Korálky nekonají a já mohu využít pár postupů k zisku ZB a nasaslit je... Zatím jsem si dopřála Acai palmu a na další dva stromy sice mám, jen nemám důvod je koupit.

Opravdu nemám kam spěchat a jsem ráda, že Korálový ostrov ještě není zavedený...Je to hra lidičky a tak jí berme...
    Mějte se príma... a fakt koukněte na oblohu a nasajte ten jarní vzduch do plic...:) Není nic lepšího pro dobrou náladu, než sluneční den...:)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Sakra, my jsme přece národ koumesů, ne-li šizuňků - přece někdo ze zdejší komunity musií přijít na to, jak přimět stát, aby nám ty hernbí výdaje proplácel! Copak tu není jedinej loajální právník či schopný lobbista?
    Mikeš: A teď si představ, že jsem si ten černej pytel nasadila na hlavu, abych měla volné ruce na focení! V parku!xDxDxD

6. uršula1960

uršula1960 Zelenáč fóra

Může mi prosím někdo poradit? Mám žlutý ovčín,kravín, skoro všechna zvířata mám ve žlutém chlévě, ale nemůže dát oranžové chlévy. Moc děkuji za odpověd a předem se omlouvám, jestli jste na toto již odpovídali nebo je dotaz napsán v jiné sekci než má.

7. -pechfógl-

Myslím, že i oranžový chlév musíš umístit na základní.

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

-pechfógl- - toho jsem se nejvíc obával a doufám, že jsi to ve zdraví a bez následků přežila a že jsi nikoho
    nevyděsila k smrti.
    :D
    A jak píše romantická duše Julinka, určitě to bez korálového ostrova ještě v pohodě vydržíme.

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

-pechfogl- ,za mých mladých let jsem viděl kartičku s textem : " Cítíš se sám a opuštěný,nikdo si tě nevšímá ? Tak letos neplať daně !"
    Dnes už se to zas tak pinklich nebere takže je zřejmě ušetříš i narok a napřesrok ..prostě než si tě všimnou máš za získané krejcary Farmu tak vyšperkovanou,že předčíš i Rudolfbeera a *Gilli*. A nejhezčí na tom je,že ti to pak nemohou zabavit.
    xD:DxD

Naposledy upraveno: 20/3/15
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

jejda :sleepy: "české přísloví" to je, či bylo ... no si dovolím oponovat .. než sem přivezou (odněkudsi z cizích krajin) drůbež,či obilninu .... no se načekáme a k tomu problémy máme xD... to přísloví nejspíše patří k "českým šlechtitelům a hospodářům", což je minulostí ... bych dala jiné přísloví ... třeba "čekej jako hodnostář, výsledku se nedočkáš" xD

pajaable, -Jara05- a Pachmina tohle ocenili.
  11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

No právě proto, naše husa (a dodnes nechápu, proč na Farmě vlastně nemáme husu) zdá se, klasu nedočká se.
    Stejně jako my korálového ostrova.
    :D:D Je vidět, že málo znáš české a moravské kraje. Hospodyňky už sice
    pro pírko přes plot neskáčou, ale husí hejno mi ještě občas zkříží cestu.
    Já bych česká přísloví ještě neměnil.
    xD

Naposledy upraveno: 20/3/15
  12. jituvla

jituvla Zelenáč fóra

Kde prosím seženu šnorchl? Děkuji za odpověď.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vylezli jsme z firmy ven v pul jedenacty, a neni treba nic komplikovat, stacilo rozebrat 3.5 disketu a ten kotoucek se drzi na stredni plechovy kolecko a krasne je videt oranzovy slunce... driv jsem to delal s 5.25 disketou, ale tech uz mam moc malo :)
    Skoda ze kino se pak nijak nezmenilo, no tak uvidime co Renzo, zda od minule bude krast Lukas listky...

pajaable tohle ocenil(a).
  14. -pechfógl-

Já jsem dneska od půl deváté hledala nějakou disketu, až se mi syn ajťák přiznal, že jelikož jsou zastaralé, všechny vyhodil. Tak jsem na něj řvala, že další zatmění je v roce 2026 a úplné o sto let později, takže mi zkomplikoval život stejně jako když mu byly tři a já chtěla vidět Halleyovu kometu a on podle a záludně dostal průjem, takže budu muset čekat na další průlet až do svých 103. narozenin. Holt pátek jako víno. A taky jsem si omylem prodala Buddhovu ruku, takže musím trapně pěstovat.

15. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Dnes jsem si na KŠ v obyč režimu vytočila oranžové chemlony :D. Párty nabízel biolep, no skončilo to krejcarama. Ale spokojenost by byla. Aspoň ušetřím šlechtěnce (to je ale blbost, tak vysoké nemám xD). Ale díky, milé RT, máš u mě malé (bezvýznamné) plus :inlove:.
    Beru to jako flastr za nepovedené tajemnice;)

Mikeš - tak husičku bych si dala líbit (a ani by nemusela být na farmě :p)

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj jituvla, šnorchl je produkt z výrobne Šnorchl obchod. Táto výrobňa sa dá získať z úlohy v družstve >Hádej kdo?<. Šnorchl sa bude dať zakúpiť aj na trhu, len to chvíľu potrvá, kedže je to horúca novinka pridaná z novým zvieratkom z TS.
    Nabudúce poprosím podobné otázky smerovať do sekcie Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem.
    Peknú hru prajem

17. helca16113

helca16113 Aktivní autor

ráda bych se zeptala k čemu jsou dobrý v plnění farmářských zakázek //když získám//,,smajlíci,, a kde najdu jejich celkovej počet

18. Ria30.

Ria30. Guest

19. piginka

piginka Perspektivní autor

Přejí všem krásný pozdní večer.Tak já začnu s jiného soudku i když vím že zřejmě bych se měla ptát ve všeobecných dotazech,ale tady to čte kde kdo,tak se ptám všech kdo o tom něco ví.Prosííím ptám se neboť jsem se chtěla podívat na jednu hračku,jak přišla ké svému nicku a protože jsem do této sekce již psala,tak k mému tu to sekci nemžu nikde najít což nechápu proč né. najednou jsem zjistila že zřejmě byla přesunuta do archívu.Ptám se proč?? je to přece aktuální téma nebo né?? děkují všem co se k tomu vyjádří vaše pigi.;)

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co kdyby jsme založili vlákno absurdit ?
    Např. cena Ptakopyska je cca 77 000 a jeho Šnorch se prodává za 2700 .
    Jistě,časem ji trh zvedne,ale kdo ho může za tuto cenu vyrábět a nabízet když za zvířata dostane 57 x více ?

EDIT: ..a stoupá a stoupá (o cca 35 min. později, 60x větší )

+ 3 minuty.. a jsou prodáni.

Naposledy upraveno: 22/3/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.