ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Že se stresujete z nějakýma prkotinama.
    Hle jaké krásné preclíčky jsou šikovní pekaři schopní udělat.

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Bezejmený: Tak to je nádhera...

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Když vás tu tak čtu, připadá mi, že je to tu samej anděl.
    :D
    Preclíky jsou na pohled super. Jestlipak budou i tak mňamové?

Vlastně, kdo by takovou nádheru sežral, že jo?

Naposledy upraveno: 13/4/19
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To víš, jsme andělé s růžkama ,-) to by bylo dobře na světě, ale k tomu nikdy nedojde ,-))))
    Dráčci jsou v módě.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jj, teď frčí Bezzubka. Mám jednu mini z čokoládového vajíčka... nalepenou na palubní desce u auta, tak na mě kouká. :p
    Tak jsem koukala na úkol na obr strom, (bude můj první), no těch plodin, co to chce:oops:... tak teď dopěstuji bílou lilii, plamének a pustím se do něj, myslím, že je na SH.... :music:

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Víš, Mikeš, kdybych napsala, že jsem normální závistivej smrtelník, ztratila bych tu kredit.;)
    Pitrýsku,, nevím, jestli bych chtěla, aby tu byli jenom andělé a bylo jenom dobře. Byla by to asi votrava. (Teď se rouhám a bude hůř).:p

vilm4, dasa1143 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nemůžou bejt jen andělé - s čím by se pak porovnávalo, že andělé jsou ti hodní? ;)

Bezejmenný, to je ale krása. Jsou i k jídlu? Ptám se proto, že moje kamarádka měla strašně krásného velikonočního beránka - cca 10 let a byl to stále tentýž :D

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Gordonko děkuji ti,uklidnila jsi mě,měl jsem strach

vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Keďže som posledný týždeň chodil na fórum,ako na hodiny klavíru,tak teraz iba civím a rozmýšľam o čom táto debata je?Jasne,že mi to už došlo(o tých bodoch a chybe),ja som sa v ten deň dostal na farmu až okolo 20:00 h,tak som to všetko akosi 'prepásol ';).No,keby že vtedy hrám a nedá sa mi pozberať úroda,tiež klikám a klikám!možno po chvíli by mi to došlo,ale ... No teraz,keď to tu čítam,som rád,že som vtedy nebol na farme,lebo to by som tu vypadal ako nejaký zlodej!!!A to by som si bol možno prilepšil o 2-3 mil bodov vďaka nie mojej chybe!Tiež by som na mieste RT robil týždenne jednu akciu poriadne,ako šesť akcií s podobným efektom.

10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    Bezejmený - fakt pěkný.
    Jinak bloklý nejsem vadí mi princip (kdybych se do podobné situace dostal tak bych jí využil pokud by to bylo ve prospěch mé strategie - udělal jsem to v minulosti v dnes neexistující škole farmářů, kde šlo posílat více zpráv za den, takže bodíky přibývaly a pak se to někdy opravilo). Mluví se tady o krádežích - jestli někdo získal miliardy BZ není krádež (alespoň z mého pohledu). Krádež je pokud se někdo dostane na jiný účet a tam začne brát a posílat na svůj účet. Tato hra je o náhodě a chybách. Každý děláme chyby a pokud někdo více obchoduje tak zároveň využívá chyb jiných (nekoupím já koupí někdo jiný). Takže když udělá chybu RT a někdo jí využije ať si jí klidně využije když ho potom bude hra bavit.

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Samozřejmě že jsou k jídlu. Dokonce si můžeš vybrat náplň.

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Šikovní i ti méně šikovní se snaží.
    No posuďte sami...

:D:D:D

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, ve výsledku jisté nepatrné rozdíly jsou xD

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Bojím se, že na tom dortu bych si mohl vylámat své zoubky.
    bropyk - troufnu si říct, že tady určitě není nikdo, kdo by někdy někde nevyužil něčí chybu.
    To se jen lidi dělají lepší než ve skutečnosti jsou.
    Domnívám se, že miliardy BZ by za tu chvilku nestihl nahrát ani žádný tryskáč. Nikdo
    přece nemohl být na tu chybu připravený. Podle mě se mu maximálně mohlo povést tak pár melounů
    a o 8 lvl (jak se tu někde straší) určitě nepostoupil nikdo z lvl, kde jsou na postup třeba stamilióny BZ.
    RT má mít hru v pořádku.

Edit
    pajda - děkuji. Tu 8 jsem tu někde na fóru zachytil.
    Když vy jste na ty informace dost skoupí.
    Vždyť říkám, že pár miliónů a ne miliardy.
    250 mil. BZ pro mě není ani na postup o 1 lvl.
    :DxD

vilm4, Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Mikeš,

osmi lvl se nestraší. Nechť napíšou postižení hráči o kolik postoupili a v jakých jsou lvl. Věř že největší postup byl několikanásobně větší než nějakých usmolených 8 lvl. Jen odhadem, takový průměrný postižený hráč si během chyby pomohl, asi o 250 mil. BZ. Spíše to bude více, ale vycházím jen z toho co vím.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Bezejmenný ... páni ... jsou vážně rozkošný a že nejsem na sladké ... bych je chtěla určitě dvakrát, jedny na okukování a druhé bych zbaštila hned xD ... no Radku i ty tvoje bych k tomu zvládla :p
    když si ničit "osobnost", tak ať to stojí za to :D ... moc hezké ..

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Jonsdorf - A tie tvoje sú tiež jedlé???;)xD

vilm4, Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Peto...

Ty moje nejsou ani moje obrázky natož výtvor.
    :)
    Na to vše je potřeba šikovné ruce a ještě nápad který se rodí jen v některých hlavách.

[​IMG] [​IMG]

Evi je sobota odpoledne a zítra neděle, tak jsem zvědavý co se Ti povede?

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Že to můžeš tomu Bezejmennému udělat!
    Co se mně týče, mám polystyrénová vajíčka a ohlwedně pečení jsem ve fázi Říkala Hanička...
    A někdo povídal něco o velikonoční nádivce...

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.