ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Na francúzskom fóre je už toho viac
    Odkaz
    Stačí len cez prekladač preložiť;)

Píšu tam aj to,že z dôvodu prepnutia na Unity technológiu museli zrušiť mentoring a školu mláďat,pretože nová technológia neintegruje všetky možnosti hry....? A že je to posledná vec,ktorú musia zrušiť pred prechodom na niečo nové.

Naposledy upraveno: 26/3/19
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Víme co počkáme si na zítra a uvidíme. Určitě budeme zase příjemně překvapení:p;)
    Klikněte na odkaz-Peto121- a víme víc.

Honzulka05, vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  3. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Hm, googlepřekladač se snaží... Květinová semena a papírový sáček jako padátka... Alespoň víme, za čím se budeme honit.
    Bude to něco s jarním setím, hádám. Budou po nás asi chtít různé rostliny, páč neobsazují pole ačkňaty. Kdo má napěstováno, má hej. A zřejmě to budou rostliny z prvního bloku, co nejblíže nižším lvl (po fiasku s "hojností"). Jo, a samozřejmě budeme vyrábět v mlýně sáčky se semeny rostlin. Možná nějakým způsobem budeme k tomu ještě potřebovat příslušné rostliny.
    Fan

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Fantasiro: já se spíš bojím, aby to zase nebylo jako s náhodným přidělováním semínek v těch sáčcích místo beden... Když budou sáčky a semínka v patřičném poměru, budou kytky... a těch rostlinek není definovaný počet ani druh. Píšou o náhodě... zase...

EDIT: a nepíšou o trhu, kde se dalo trhnout víc, než na poli...

5. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Že by - uděláš sáček se semeny a vyseješ, a pak dle náhody sklidíš třeba 1. - 10 cenu? Proč ne. To by byla docela sranda, ne? Alespoň by se nedalo vše do mrtě kalkulovat.

Honzulka05, vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Y_n_O

Když já hraju rači na jistotu nebo nehraju vůbec... ještě že mám čas, v práci stihnu přečíst farmaplán a doma se večer rozmyslím 8)

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ani se nebudu ptát, jak došlo ke zpoždění všech překladů zároveň...

8. Y_n_O

pechfóglinko, úmyslně, plánovaně... :) Však je to experimentální akce... :sleepy:

Naposledy upraveno: 26/3/19
    Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To mi spadl kámen ze stdce, já myslela, že selhal lidský faktor. A vůbec, různá temná podezření jsem pojala...-.-

10. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Tak a je to! Ráno tu a informace, co bude za 6 hodin, nikde. Móc pěkné...

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Semínka miluju...zaseješ, sklidíš,ve stodole prd a můžeš schánět nová někde po dávkovačích,ze kterých může vypadnou jeden kus.
    Jako experimentání novinku bych doporučoval: co kdyby každé třetí nevzešlo ? Nebyla by sranda čekat kolik sklidíš ?

12. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ale vždyť byla info, že žádné akční se pěstovat nebude?Abych zbytečně nepřišla o drahej věnec na kytky?

13. larelay

larelay Analytik fóra

Fantasiro: co to je za stres? To není, že nepoteče voda nebo se zavře fabrika. Jsme ve hře. Kytky nebo něco jiného budou modré nebo žluté a buď to půjde splnit, nebo ne :) Ale zítra bude zase svítit sluníčko, a možná tak pěkně jako dnes :)

14. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

co když bude otevřené akční pole, jako už několikrát.

15. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Prosím o radu - mám stav kapradí 0 a v obchodě mi nejde koupit...nevím proč a nikde se nemohu dohledat, pomůže mi někdo radou? Děkuji.

16. Ahoj scorpius50
    kapradí byla akční rostlina, její semínka dával "Dávkovač kapradí"
    Podrobný popis dekorace ve FAQ - Dávkovač kapradí
    Popis akce ve které jí bylo možno získat - Projekt Funky kapradina
    Kapradí lze zakoupit na trhu - záložka "Plodiny"
    ====
    P.S.: s dotazy ke hře se prosím obracej do vláken "Všeobecné dotazy" nebo "Dotazy nováčků". Děkuji

scorpius50, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Y_n_O tu písničku od skupiny (Překlad:malý velký),měla by sis to pustit v té zajímavější části (tedy stejný název,ale jen s jinými lidmi a jiný text a obrázky)

vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se divím,že nikdo neřve! Továrna je odpískaná a můžem očekávat v budoucnu něco novýho!:eek:

19. Y_n_O

kaolín11: ale na to odkazuje orákulum už dávno... já jsem to lovila na různých fórech po kouskách a nevěděla koncakraja... asi bude nový úkol pro lvl nad 200 a bude s řádkama do stonku a kupováním dekorací jako na děsivce v novém obchodě. Neumím všechny jazyky ze zemí, kde se hraje, ale translátor pomůže. Nebo hráči na jiných fórech, kteří ostatním jazykům rozumí a já rozumím tomu jejich...

Naposledy upraveno: 28/3/19
  20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Zařvat nepomůže. Všechno se mění-byla jsem mladá A krásná,teď zbylo jen to A.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.