ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zina

zina Perspektivní autor

Bezejmenný - upgrady zmizí a nové se nebudou dát získat - to je správna odpoveď a nie je to 1. apríl (duben), i keď to bude v apríli... (tak aspoň v Maďarsku klebetia)

vilm4, Honzulka05 a DANKA722 tohle ocenili.
  2. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Paráda..... v ofiku nový sezonní dárek je napsáno že bude přidán nový dárek Báječný meloun.......fuj to je teda báječný dárek.
    Není tam napsáno že bude vyměněný ! za horký elixír života.
    No to se zase RT vytáhnul. Báječný meloun tak ať si ho nechají.
    • umístění: Farma a Bahamarama
    • velikost: 1x2
    • zisk: 1 250 Kr a 5000 BZ/TBZ
    • počet použití: 20x
    • doba aktivace: 20 hod........................už to,že je velikost 1x2 a BZ/TBZ ubohost sama.

3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

zdarsky79 No taky mám pocit,kdyby to,alespoň dávalo něco přes 10 000 bz byla by to už lepší dekorka

vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  4. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak se nám RT rozhodl vysmát se do očí.
    1) Vyměnil báječnou dekoraci za naprostý šunt.
    2) Další a další akce na obzoru bez oddechu (chce-li hráč dosáhnout na maximum možného.
    3) A do toho všeho naplánuje údržbu hry (zde) .

EDIT: Omlouvám se na dálku RT - spletl jsem si datum (informaci o údržbě jsem si přečetl na tabletu a jak hůř vidím...). Nicméně na bodech (1) a (2) trvám. A s bodem (2) souvisí i bod (3). Kdyby nám totiž dal RT tak dva tři dny oddechnout od neustálých akcí, měl by nerušené pole pro lecjakou údržbu, během níž bychom mohli v klidu nasadit (expertní) dlouhodobky či zasadit hromadně stromy...

Naposledy upraveno: 20/3/19
  5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ona možná ta údržba i byla, měla začít v 01.00 a k ránu se nešlo do hry přihlásit. Což potvrdí můj podebraný palec, kvůli němuž jsem byla tou dobou vzhůru.

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Bezejmenný sis založil na farmičce soukromou obří pilu na zpracování tolika beden xD já bedýnky otevírám každé ráno, doufajíc ze slušného počtu lístků na bonusky z kola :p. Ale jsem teď zamlsala a koupila pár bedýnek z bonusy, no nejlepší byl bonus (vesměs zvířecí) celkových výnosů S ... tedy diamant-bonus +100%, to jakože 4 ks na rostlinkách ... fakt dobrý, kdo to vymýšlel 8) využití ani na akci, ani mezi akcemi, kdy dávám diamant bonus pro kytky, nebo zeleninu (do družstva). No snad využití pro stromky a zvěř, ale bonusů na zvířata je plno, jen nejsou tak využitelné. Příště asi mlsat nebudu a raději si usmažím poctivý šniclík :p

Honzulka05, Milka66 a vilm4 tohle ocenili.
  8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    souhlasím, že rozdíl mezi elixírem a novou dekorkou je pro mne dvaceti násobek. Na druhou stranu říkat, že nová dekorka je šunt to neberu. Alespoň pro mne je lepší než všechny dekorky co mám v liště a cca lepší než 2/3 co mám v parku. Možná neumím vyměňovat při OaD

Honzulka05, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já si koupila 5 beden a mám 200% na vše na 24 hodin. :inlove: (beden bylo 7 a zbytek byla BZ v různých podobách :p:p)

Honzulka05, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mrkněte do Zlepšovacích návrhů až půjdete kolem.Mně se líbí a nejsem sama.
    Dal ho tam jan.svatek a to je hlava otevřená,jak je známo nám všem.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak snad jsem jednou taky ve správném vlákně: Připadá mi blbý, když někdo napíše něco do ne zcela k tomu určeného vlákna, reagovat ve vlákně docela jiném, kam dotyčný třeba ani nechodí. Pak vzniká zaplácávání příspěvky, které nejsou tak docela k věci.
    Tak například: Existovaly už v pravěku oříšky? A co to ta veverka (eixstovala praveverka?) teda tahala?

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já si myslím že určitě existovalo.
    Ono už ta známá otázka co bylo dřív: "slepice nebo vejce"
    Sám si myslím že když mohlo být dřív jedno nabo druhé, mohlo být současně obojí..?
    Proč si lámat hlavu, proč to elegantně neobejít ?
    Navíc tady nejsme v pravěku ale v bláznivé farmě a tady je možné vše.
    Tedy někdy už nevíme co je co, ale ono se to většinou vystříbří...

nanyblacks, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  13. marcah

marcah Pisálek fóra

jsem v Blázni do zvířat splnila všechny úkoly někam mi zmizela ,,,hedvábná farma,, nikam jsem ji neumistnovala,kurník pro perličky a varan smaragdový mám na baha

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

marcah - jdi do všeobecných dotazů nebo dotazy pro nováčky, tady ti asi nikdo neodpoví ;)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, hledáš i na Farmě? Na Baha nefunguje ,-)

16. marcah

marcah Pisálek fóra

ano hlavně na farmě,

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Levelové balíčky jsou zajímavé, ale vadí mi 168 hodin v měsíčním světě. Tak často zase nejsou akce na 7 dní. Proč zde nebyly hodiny rozděleny na několik použití. Myslím si, že by to bylo zajímavější. Fajn hru. ;););)

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jestli jste někdo trh AM, okamžitě zamiřte na tržnici do sekce "řemeslo"
    Dělám opět pořádek v inventáři

EDIT : prodáno všechno co šlo. Nechal jsem si jen ty věci které používím (bonusy na zkrácení, a +1 atd.) a stejně mi v inventáři neustále lišta ukazuje ještě asi 30 "bonusů" které prostě prodat nejdou. Vůbec netuším kde to pořád beru.

https://imgur.com/a/945kaLR

Naposledy upraveno: 21/3/19
    Honzulka05, vilm4 a dasa1143 tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kolo štěstí
    Mám tam zrovna takové krásné odměny,zřejmě ho dneska strhám!:wuerg:
    [​IMG] 8)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11: a nekup to... 8)

Naposledy upraveno: 21/3/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.