ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Díky Elixíru jsem postoupila o 16lvlů na 210 a je ode mne pokoj do skonání věků a Farmy.Dělám si co chci,mám na výběr spoustu nových rostlin a úkolů,všechno to roste šíleně dlouho,takže mám čas na šití,čtení,procházky,zahradu a jestli to letos dobře dopadne na houby.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Prosím modiky, aby reportovali, že nemusí RT dělat nové dekorace, ušetříme jim práci. Stačí, že znovu dají Horký elixír života do oběhu, díky :)

3. Ahoj evoku57
    díky za podnět do reportu ;)

4. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahoj. Je to velká škoda, že elixíry končí:cry:

5. JUMBOMARTA

JUMBOMARTA Pisálek fóra

Zdravím vospolok,
    mám maličkú otázku už som hľadala všade, ale odpoveď nikde neviem nájsť tak snáď mi tu niekto poradí: Na strome múdrosti mám aktivované Žijúca legenda aj Žijúca legenda II, na hlavnej lúke mám Noky Citróna, Najlepšieho farmára aj Najlepšieho chovateľa, citrón mi dáva 5% a farmár s chovateľom po 15% +, a teraz k otázke - Strom múdrosti odo mňa požaduje obchodovanie s trofejami, ale neviem ako na to, keď na to kliknem tak mi síce ukáže ako keby sklad s dekoráciami a spotrebným tovarom, ale je úplne prázdny, kde je zrada prosíííím

Ďakujem za odpoveď, do nováčkov som sa to neodvážila napísať keďže hrám už od 2011 a do všeobecných tiež keďže sa to týkalo priamo určitej oblasti, vždy mám problém kde sa pýtať, vždy je to zle :-(

Naposledy upraveno: 19/3/19
    Honzulka05, vilm4 a davidson00 tohle ocenili.
  6. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

JUMBOMARTA - ahoj, musíš ty trofeje chovatele i farmáře uložit do lišty, zkrátka je zbourat a nechat v inventáři. Ahoj a příjemnou hru

Honzulka05, vilm4 a JUMBOMARTA tohle ocenili.
  7. Ahoj JUMBOMARTA
    slovo "obchodovat" je trochu zavádějící, ale lze ti pomoci.
    Zbourej trofeje (obě) do inventáře, po té zajdi na Lesní mýtinu ke Stromu moudrosti a klikni na runu Živoucí legendy a vlož (tedy "obchoduj") s trofejemi. Až je vložíš všechny, budou působit na všechny pěstební plochy.
    Prosím příště s dotazy ke hře do vlákna "Všeobecné dotazy" nebo "Dotazy nováčků"
    EDIT - s dotazy ke hře se zcela jistě můžeš obrátit do obou uvedených sekcí, pokud jde o technické problémy (nepřipsání odměn, potíže s herním zařízením /SW; HW/ problémy s platbami atp) tak ty patří do Technických a platebních dotazů. Není to složitý systém, určitě je srozumitelný. ;) :)

Honzulka05, vilm4 a JUMBOMARTA tohle ocenili.
  8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

evoku57-himl,proč takové nápady, jako máš ty,nemají v Hamburku?Na to zas musí za ně přijít někdo jiný!Naprosto s tebou souhlasím a děkuju za zvednutí nálady.

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Evočku a když ho dají, tak bude určitě po dietním bééézet zásahu.
    Ale dekorka může zůstat úplně stejná o ní vůbec jako takovou nejde...
    :D

Evočku Ty srandisto!
    :D:D:D

vilm4, Honzulka05 a evoku57 tohle ocenili.
  10. evoku57

Radku, vím co myslíš, tak ať udělají třeba novou dekorku a dává +200% BZ a na pole 1x1 xD

Tak zítra údržba, v 7 ráno sklízím nebe a parky, tak jestli to ještě nepůjde, asi dám den pauzu, abych to posunula na dřívější dobu :music:

vilm4, Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Elixírů je mi líto nějaké jsem ještě pochytil ať mám na ten slavný lvl 100 (dnes večer 99)

Y_n_O jsme na tom podobně na farmičkách

elixírů mám ještě 511 ks,mělo by to do tý stovky vydržet,jestli ne pomůžou akce

12. satelit

satelit Hvězda fóra

Honzulka05 - Když je dáš na celou plochu do parku,tak jsi ve 100 lvl cobydup. ;)

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

satelit: já mám 19 dekorek okolo (jedna z nic je dalekohled) a,když jsem se dostal až do dejme tomu do levlu 99 tak to do tý 100 taky zvládnu

vilm4, DANKA722 a satelit tohle ocenili.
  14. satelit

satelit Hvězda fóra

Honzulka05 - pokud myslíš tento dalekohled, tak ten máš jen pro okrasu a z něj žádný užitek není.Ale možná to tak chceš,není kam spěchat. ;)

EDIT: Kromě toho,že Ti mění farmu na noční oblohu.:)

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

satelit: právě ta noční obloha se mi líbí

16. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Prvá várka 600 ks už je vyčerpaná, druhá pôjde čoskoro na plochy.
    Ako sezónny darček super, určite uvítam podobné v budúcnosti.
    15 zberov => z levelu 110 na 210
    S bonusmi z KŠ, mega BS dňa a maznáčikmi sa dalo z jednej plochy získať aj takéto pekné číslo :)

17. annacer

annacer Veterán fóra

Ahojte
    potrebovala by som nejakú adresu cez ktorú môžem fotky nahrať do Denníka Ďakujem
    cez ktorú som dávala predtým mi nefunguje

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

...Nepo...: takže se můžu dalších sto levelů flákat, protože mám dekorací kotel, a když občas splním nějakou akci a úkol... přestávám být nervní 8)

annacer: nejpoužívanější je tady asi pictu.cz, ale mívá výpadky (zmizí obrázky), tak zkus imgur.com, je tuším jen v angličtině, ale funguje... A příště nepiš sem do debaty, ale do sekce Nápověda a Všeobecné dotazy, Technické dotazy nebo Dotazy nováčků. Všechny se ti zobrazí při vstupu na fórum. Tam ti odpoví dřív a odborněji.

Honzulka05, Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  19. evoku57

Nevíte někdo, kdy skončila údržba? trochu jsem si přispala a otevřu farmu a jde, tak žádné do 9 hodin, po 6 už šlapala ;)

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Začíná se blížit situace, na kterou jsem se ptal už asi před rokem (nedokážu to najít) a to že se Továrna dostene do svého maximálního levlu.
    V posledních pár akcích jsme dostaly tolik upgradů továrny, že si začínám pokládat otázku co na nás zase ti kulišáci z RT chystají za kopanec.
    Ony samotné upgrady továrny bohužel asi zmizet nemohou, protože tisíce hráčů určitě nemají možnosti je mít všechny a nový hráči zase nemají možnosti plnit všechny akce, takže buď, upgrady zmizí a nové se nebudou dát získat, nebo se upgrady začnou hráčům hromadit v koutě, což bych já osobně považoval za dost nešťasný krok, protože by to bylo jako se vším ostatním a odměnou z akce by bylo něco co se nedá nikam dát, v O&D nedá darovat a zbytečně se bude syslit něco bez užitečné hodnoty.
    jsem zvědavý co RT má v plánu. každopádně pokud upgrady továrny zruší, tak tím naštvou docela dost lidí, kteří nemají možnosti mít maximální levl.

-----------------------------------------------------------------------------

annacer : https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/st-debata-o-všem-možném.12399/page-12#post-398776

EDIT : bedny se totálně vymkly kontrole. Prcek jich nedávno otevřela asi 8 000, a už se zase hromadí.

Naposledy upraveno: 20/3/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.