ST: Debata o všem možném

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by libakos, Jan 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Prepperko
    Hodně štěstí ti přeji!!!

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Prepperka - Všetko dobré prajem!

3. astrid888

astrid888 Titán fóra

Milá Prepperka, budeš mi tu chýbať.
    Snáď to ešte celé prehodnotíš a občas nakukneš, podobne ako ja. Tiež som cca na rok skončila s hrou a ak som sa občas prihlásila, vybavila som len poštu a zas som sa vypla na nejaký čas. No a teraz si dokonca kde- tu pozberám niektoré plochy ;o)
    Ak budeš mať chvíľku, zastav sa, vždy Ťa veľmi rada uvidím ;o)
    Tiež Ti prajem všetko len to najlepšie v živote ;o) maj sa krásne Prepperka :)

4. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Prepperko,

byla jsi mezi mými nejoblíbenějšími sousedy a přáteli a o to víc mne mrzí tvé rozhodnutí odejít ze hry. Ale zase na druhou stranu tvé rozhodnutí chápu. Každý(á) z nás to máme nastavené jinak a pokud nás něco přestane bavit a naplňovat tak toho jednoduše necháme. Někdy to prostě asi ani jinak nejde. Výhodou je, že i přesto že nebudeš farmařit tak ti farma zůstane zachována tak jak ji opustíš a pokud se budeš chtít mezi nás vrátit tak i budeš mít kam. No a pokud se ti nevrátí chuť farmařit tak klidně kdykoliv zavítej sem mezi nás, určitě tě tu vždy moc rádi uvidíme.
    Přeji ti hodně štěstí v osobním životě a měj se jen a jen moc hezky Natali.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Prepperka, také věřím, že i když nebudeš hrát, tak se občas koukneš, co se tady děje a napíšeš. V to stejné doufám i u matlafousky. Zkrátka, až si porovnáte podle sebe ty dva životy - reálný i virtuální, ráda si vás přečtu. A kdyby ne, ať se daří a snad tu s námi bylo i přes honičky od RT dobře :)

6. larelay

larelay Analytik fóra

Prepperka: ahoj :) Ta svoboda z tvého příspěvku je znát a je to hezké...tak si ji náležitě užívej, tak, jak si přeješ.
    Opatruj se a opatruj si to, co je skutečně cenné...a zkus někdy i jiné tratě, než jen ty krátké :) Vlastně ty máš tu dlouhou s manželem...a ta je důležitější a do té má smysl investovat... měj se krásně, lidi jako ty tu budou chybět...

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Prepperka, jsou věci, které zamrzí. Nicméně obdivuji tvé rozhodnutí, já bych to zatím nedokázala. Počkám, až to zesne přirozenou cestou. Ale fakt se někdy zastav.

8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

evoku:aha,tak jsem měl překlep u jménu bedny doufám že to většině farmářů nevadí

vilm4, evainfo and marketka47 like this.
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Prepperka, Tvé příspěvky mi budou chybět. Přeji hodně takových pěkných a pohodových rán a ať Ti z kola života padají jen samé příjemné a vítané bonusy.
    A stav se někdy na kus řeči :)

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Prepperka - užívej života, tak jak se ti zrovínka chce, sic mne také mrzí, že končíš, ale třeba se jednou vrátíš a nebudeš to hrát stylem: všechno nebo nic, ale jen v klidu a pohodě. Také se mi někdy chce s tím seknout, ale mám svou farmičku moc ráda a hodně jsem do ní investovala a naučila jsem se to nepřehánět a jet si jen v klidu a pohodě to, co se mi zrovna chce. Nic nemusím a užívám si relax, který mi dává. Škoda, žes nenašla volnější přístup k farmě, určitě bys neodešla. Hodně štěstí, zdraví a pohody v osobním životě
    :D

11. Y_n_O

Bítlsáku, tak jsem se dívala na ten tvůj "status" a napadlo mne jediné: s novočeštinou bych si poradila, taky Smolíkovy miluju, horší by byla novomaďarština, s tou by mi asi nepomohla ani matlafouska... 8)

Last edited: Mar 23, 2019
  12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ynočko... Jo jo...

Už nevím kolik mi bylo málo let když jsem tento seriál žral a hltal na skleněné delta obrazovce.
    No bylo to vzrůšo! Nesměla rušit ani babička s lízátkem!
    Dokonce jsem viděl kousek v Maďarsku v původním znění a to byla teprve prča i když jsem nic nerozuměl!

(Üzenet a jövőből – A Mézga család különös kalandjai)

Toto je název seriálu v originále, no není už toto perfektní sranda?
    Pak na vojně byl četař soudruh absoluvent R.Hajný a tomu jseme říkali Halíř.
    On ne že jen jako by z oka vypadl kreslené postavičce, ale vypadal ještě mnohem lépe než on!
    :D:D:D

Všem přeji krásné a třeba kouzelné nedělní ráno u nás plné slunce.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

A za dva dny nám končí elixíry, škoda, tak dobrá dekorka mohla zůstat napořád ;)

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Elixírů mám v liště 148... večer chci přerovnat trochu park... tak z nich budu chvilku těžit slušné BZ... .-)

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:) tak ja mam len 889 elixirov,v parku mam 24 kusov ;),dava to pekny kopec bs
    ach jaj,skoda,ze nam tuto dekorku vezmu,ale bolo pisane,ze je to sezonny darcek :) , a kazda sezona raz konci ;):)

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jsem rád, že konečně zmizí ,-))) sice je výnosná, ale to bych potřeboval ještě jednu plochu a kdo ji má hlídat, že je vyšťavená ,-)
    Mám jí 65 ks, dával jsem jich několik průběžně do parku a na Baha. Na body nejedu.

Honzulka05, vilm4 and GordonSargent like this.
  17. Y_n_O

Já mám elixírů 1020. Budu je potřebovat už za chvíli, končí mi lenošení, cca zítra nebo ve středu bych měla splnit postup pro lvl 200 a tam se budou hodit jako podpora života na farmě lajdácké farmářky... 8)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No... jednou to přijít muselo :cry:alespoň mě to donutí udělat si pořádek v parku a sjednotit časy. V parku jich mám 50 a pokud správně počítám, mám do konce roku vystaráno:

[​IMG] musím uznat, že tato dekorace hodně utužila sousedské vztahy ;)xD

Last edited: Mar 18, 2019
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem Pepa Smolík - to si prozpěvuju ještě dnes. Pišta Hufnágl bylo oblíbené rčení mojí matky(vzhledem k tomu, že otec byl napůl Maďar). A Ládínek byl maďarsky Aladár....
    A Já si začnu užívat, Horký elixír jsem objevila před týdnem.

20. Y_n_O

Jj, ty znělky nemají chybu...

Thread Status:
Not open for further replies.