ST: Debata o všem možném

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by libakos, Jan 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybělo málo do 1 miliardy Kr, tak jsem otevřela bedny i s Kr a první miliarda je doma o_O tak teď šetřit, aby moc neubylo

Milý farmaříci, asi před 14 dny se mi ztratily některé obrázky, hlavně od modiků, co mají uloženo na jednom úložišti, nemůžeme přijít na to, kde se stala chyba. Stalo se to ještě někomu, že nevidí obrázky předběžného kalendáře na celý měsíc? Třeba někdo přijde na to, čím to může být. Nemám přístup na to úložiště
    :music::D

jindrasofr, Honzulka05 and vilm4 like this.
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

evoku57 - jaké nevidíš obrázky v kalendáři,tam žádné nejsou,já tam mám toto.

Honzulka05 and vilm4 like this.
  3. evoku57

satelit - tak ten zelený kalendář je obrázek :)asi mi ho sem budete muset přeposílat, jinak to nevidím, ale chtělo by to lupu nebo zvětšit

Last edited: Mar 13, 2019
    Honzulka05, vilm4 and satelit like this.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

evoku, te%d napíšu naprostou krávovinu, ale mně se dělo něco podobného, taky jenom IMG, zobrazovalo se jen přes My Internet Browser, po nějaké době se to zas vrátilo.

Honzulka05, vilm4 and evoku57 like this.
  5. evoku57

-pechfóglinko- kéž bys měla pravdu, já některé obrázky, hlavně od farmářů vidím, mají to na jiném úložišti, jen od modiků, kteří mají jiné úložiště, tak ty nevidím. Už jsem pro to udělala snad vše a bez účinku, nu což nadělám, asi mi vždy jak vyjde kalendář, tak mi ho někdo ukáže, já si ho uložím do paměti a bude vymalováno.
    :music: díky

Last edited: Mar 13, 2019
    Honzulka05, MatysekKamilek and vilm4 like this.
  6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Před dvoumi dny jsem otevřel bednu odhodlannosti (akce zuby plné hněvu),a vida objevila se svatební kachna = moje první kachna ze skoro největší kategorie

7. evoku57

Honzulko, to je bedna oddanosti :)

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

evoku57: Ale musíš být "odhodlanná", abys jí otevřela! V tom má Honzulka pravdu ;) xD
    Já se také dlouho odhodlávám, než je otevřu... Než na mě vypadnou parfémy xDxDxD

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To po mně vetšinou hází květináče ;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kiki2305: také tak... a růže, vázané po deseti... asi nevědí, že sudý počet se dává na hrob... nebo vědí a ukazují mi cestu, kam patřím...8)

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

A mě dnes bedna zasypala samými podiv. stájemi, koukal jsem dost divně, mám je na ploše. Pak budu koukat ještě hůř ,-)))

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, za pokus nic nedáš, jen místo. Tak pak dej vědět, co se vylíhlo ;)

Honzulka05, Jonsdorf and vilm4 like this.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vážně to chceš vědět? Už je vše na svém místě, v liště ,-))))) tygr, mravenečník, pandy červené žluté atd.......už bych tu smečku ani neuživil ,-)

14. -pechfógl-

A veterinář nepovolil nelegální zoopark. Jdu taky jeden zakládat.

Honzulka05, vilm4 and Pitrýsek47 like this.
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím všechny znalce farmy...

Mám dotaz, sežral vám taky křeček všechny čokoládové croissanty..?

Bo jsem věděl že křeček skřečkuje všechno ale nebude mu blbě?
    o_Oo_Oo_O

Last edited: Mar 14, 2019
  16. -pechfógl-

Křeček křečkuje, střeček stečkuje. Sežere ti večeři a ještě zaplatíš veterináře. Ne, nesežral, nebylo co.

17. libakos

libakos Titán fóra

V minulé akci jsme dostali červené jeřáby,mylně jsem se domnívala,že půjdou rozložit.Jedny , ze šlechtění máme a tak tihle budou muset čekat na obyč partnery,škoda.

Honzulka05 and vilm4 like this.
  18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Ahoj všem.
    Píšu abych se rozloučila, a řekla Vám, že děkuji, že jsem tu s Vámi mohla celý ten čas pobýt, bylo mi tu dobře.

Ale konečně se to ve mně zlomilo a já už nemám nutkání na farmu chodit. Jak jsem ráda, konečně si večer můžu jít spát kdy chci, ráno si v klidu udělám kafíčko a popovídám s manželem aniž bych už nervózně koukala po hodinách že mi dozrává akční. Asi jsem to žrala moc, to uznávám, ale neumím to jinak. Buď všechno nebo nic. Pěstovat si do stodoly mne nebaví - nevidím v tom smysl, bavily mne tu hlavně akce, jenže jen dokud byla jedna za týden. To jsem se na každou těšila a každou si užila. Ten hon co je teď už mi nevyhovuje, plním, ale s vyplazeným jazykem, a vynechat něco mi prostě nedá. Tak konečně RT dosáhlo toho, že už po farmě nebažím a je mi jedno že už 2 dny jsem nesklidila. Jak osvobozující. :D

Můj odchod mne mrzí kvůli lidem, které jsem díky hře poznala (ať už tady na fórku nebo v soukromých zprávách), ti mne tu vlastně drželi už několik měsíců, kdy jsem měla měla už mnohokrát cuky s hrou přestat. Ale teď už to mám tak, že mne víc těší moje nově nabytá svoboda než mrzí ztráta kontaktů.

Každopádně přeji Vám všem všechno nejlepší do života, hodně zdraví a hodně radosti ze hry, ať dobře padají padátka i pěkné bonusy a věci z KŠ i různých TS.

Ještě jednou děkuji za Vaši společnost, vtipy, příběhy i rady a různé návody. Bylo tu s Vámi fajn. :)
    Hodně zdaru, Prepperka

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Prepperko: vážně chceš odejít?:cry: Tak hodně štěstí v životě a přijď občas mezi nás nám vědět, jak se ti daří ....:music::inlove:

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A mezi tím už opravdu nic není?
    Mívám něco víc, než nic, ale zdaleka nemívám všechno, protože nemusím. A díky tomu ještě
    farmařím, ale netuším jak dlouho ještě budu, když tu začíná řádit nějaký nakažlivý farmobundus.
    :D
    Takhle to RT zřejmě potřebuje.

Thread Status:
Not open for further replies.