ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Pitrýsku koukej se na tohle to není skoro reklama na normální věci,ale obchod a E-shop na vikingské oblečení

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Honzulka05: tam se neprodává vikingské oblečení, ale různé šablony na zřízení internetového obchodu... dokonce máš měsíc zdarma na vyzkoušení a když se líbí a funguje, nájemné je solidní :)

3. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Y_n_O to je něco jako to papírnictví že jo

4. Y_n_O

Mno... ve výsledku ano, obchod jako obchod. Jinak je to firma, která prodává software...

5. larelay

larelay Analytik fóra

Jé, to se mi ulevilo, že ty reklamy nevidím sama. Já si nadávala, že jsem si neobnovila antivir (stejně raději obnovím), a to mám za to, reklamy i na fóru. Uf. Tak v tom případě mi až tak nevadí :)

6. Y_n_O

larelay: ale kdyby ty reklamy byly v kině, abychom z toho něco měli i my, vůbec bych se nezlobila... 8) Zřizovateli je to jedno, plácne to tam někam a ví, že zákazník zaplatí, protože si to vždycky někdo přečte, prohlídne, prostě zobrazí xD

7. larelay

larelay Analytik fóra

Y_n_O: no ano, to mě vůbec nenapadlo, já už kino pohřbila podobně jako kdysi dávno školu farmářů :( Tak třeba budou modíci reportovat, skvělý postřeh!

Edit: tak zlé to snad nebude...kolik radosti, když se akce splní, dosáhne se na nějakou odměnu, vykoukne z tajemniček novinka...nabízí to, co hráči chtějí, ale je pravda, že nás k tomu dost tlačí...akce za akcí, to už je skoro nutnost kupovat SH (to jsem naštěstí nikdy nekoupila a než bych musela, to raději skončím. Většinou kupuji jen pomocníky a turbo mlýn, pomocníky jsem tentokrát vynechala, jedu z kupónů, sk už jsem dlouho nekoupila, je ho dost v odměnách a šlechtit u mě nemá cenu...) Ale zase občas neodolám nějakému řádku...
    No, ale je to štvanice, žádná odpočinková hra (když chce někdo plnit všechny akce).

Naposledy upraveno: 9/3/19
  8. Y_n_O

larelay: to už dávno není hra pro nás, ale pro ně... s tím modíci asi nic nenadělají... o_O

marketka47, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ja tiež nekupujem, boli sme na výstave a môj muž už dlho, dá sa počítať na desiatky rokov, sníva o červenom ferrari, a čo myslíte, nekúpila som8)xD

10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Danka722-obdivuhodná zásadovost!Tak se na ty chlapy musí!

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já bych chtěla to papežské lamborghini, to by byl na vesnici mezi kachnama fičák! A co myslíte? Taky mi ho nikdo nekoupí. Prej Husquarnu!xD

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

-pechfogl- : taky jsem to četl. No tak když má papežoun všechno zadarmo (nebo nakradené) tak se to krásně rozhazuje.

Já osobně mám třeba sen v podobě Audi TT, ale logika a inteligence velí si něco tak nepraktického nekupovat. A abych s tím jen machroval před sousedama, na to je to moc drahé frajeření, takže jsme zvolily dokonale praktické a veleužitkové auto, které je vhodné na všechno možné, při stěhování sestry to odvezlo 80% věcí a bratr s tím byl na dovolené v norsku + s tím jezdíme po půlce čr a nikdy s tím nebyly žádné problémy.
    Na škodu yeti nedám dopustit a nikomu nedovolím proti tomudle super autu říct křivé slovo.

Mimochodem, pořád nemám řidičák a ani ho neplánuju mít.

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pechlinko to bys muse ukecat někoho na důchodovém aby Ti dal měsíčně +300%
    Aby si lambonže uživila, pokud bys ho tedy nedala někam na veřejný podstavec místo kašny?
    Tady aspoň vidíš jakou hrajeme senzační hru kde můžeš mít i 1000% bonus.
    A na důchodové nemusíš ani volat!

:D:D:D

Naposledy upraveno: 10/3/19
    vilm4, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Bezejmenný: yetina se mi nelíbí, ale co se týče auta na škodovku nedám dopustit... My máme fábii combi, 1.4 mpi, takže jeden z těch slabších motorů, nicméně jak říkáš, škodovka odveze a odtahá všechno. Jinak můj sen je volvo.... Z ekonomických důvodů ho mít nebudu. Opět půjdeme do škodovky... jen já chci fábinu v combíku, utkvělá představa mého chlapa je kodiaq ... haha, taky to je jen sen.
    Mimochodem tenhle papež nenakradl nic, je velice skromný. To ho opravdu ctí. A to auto, co ten pán vyhrál? Není ani moc hezké, na naše ementálové silnice se nehodí, takže jak mu to někde sečetli /jen provoz a údržba/, nejlépe udělá, když ho prodá...

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Přidávám se k Matýskovi s Kamilkem, že papež František vyniká mezi ostatními papeži svou skromností.
    Nevěřím, že on by si nakradl a to nejsem členem katolické církve. Na všelijaké tunelování jsou tu
    jiní přeborníci.
    :D

Edit
    Jonsdorf - ses do toho poněkud zamotal. Víš kolik "lidí" na světě má vše a přes to
    krade?
    :DxD
    Pokud jsem sledoval jeho životopis při jeho zvolení, on právě to vše, co může mít,
    odmítá.

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No já se nepřidávám, on je pro mě i jeho předchůdci jen obyčejný člověk.
    A že nemusí krást je tak trochu normální, když může mít vše.
    Kdekdo kdo nekrade je pro mě taky víc člověk než (nadčlověk)
    Víc jsou pro mě obyčejní lidé co pomahájí těm potřebným a nemusí za to strkat víru v kde-co...
    Ti nemusí nikoho upalovat, vést války, atd.
    Navíc si myslím že toto téma sem vůbec nepatří...

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zajímalo by mě, co zas RT má v plánu, když nám najednou naservírovaly snad 9 upgradů továrny.
    Počítám že za chvilku bude mít hodně lidí 100, a začnou se hromadit v liště.

18. ašada01

ašada01 Titán fóra

Pokud chce někdo prostorné auto na polní a lesní cesty, které je jednoduché, relativně levné a hodně vydrží a vše odveze, doporučuji Dacia Lodgy. Už dva roky ho chudáka trápíme, jezdíme s ním po cestách necestách a stále je bezva. Loni jsem s ním byla až v Albánii, po horách jsme jezdili třeba půl dne 20-30 km/hod na dvojku a drželo se bezvadně. Pokud by ho chtěl někdo jen do města, tak na to se moc nehodí, při pomalé přerušované jízdě víc žere.

Edit:
    Y_n_O - ne, ne, Dacia je původní, jen ji Renault koupil (jako VW naši Škodovku).

Edit2:
    Přiznám se, tak do minulosti jsem nepátrala. Ono je to jedno, hlavně, že jsme s ní spokojení.
    Po městě jezdím starým Oplem clasic (2001). Už je to dědeček, navíc nám ho nabourali, tak jinam už nesmí. Motoricky je výbornej, spotřeba ve městě kolem 7l, jen kastla začíná rezivět - po těch opravách a vyklepání. Peníze se do něj už cpát nevyplatí, je na dojetí.

19. Y_n_O

ašada01: Dacia je původně Renault, ne?

EDIT: ale fabriku v Rumunsku postavili v minulém století s pomocí Renaultu a technologie byla taky jejich... první Dacia byla Renault, tuším 8, s jiným názvem... Koupili je až někdy mnohem později...

EDIT2: njn, já si jen pamatuju, že Renaulti se tak bez problémů dostali na východní trh... v mládí jsem na motorismus čtyřkolový i dvoukolový měla úchylku ;)

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

ašada01: také jsem o ní uvažovala... ale nějak škodovka je škodovka :) , švagrová má sandero a pochvaluje si ho.
    A čím bych pak vytáčela "ředitele" až bych mu volala, hele ten náš schizofrenik, svítí mu kontrolka.... ráno v 7 to potřebuju, vezu kluka do školy..... :)
    Njn... Pak jsem chtěla seata - měla jsem ibizu, ale pro nás všechny alhambru je 7 mimístná... situace se nějak vyřešila sama a stačí 5ti místný kombík.... A my potřebujeme auto do města i terénu, aby moc nežralo a taky se neguánovalo. Naše fábina chudák dostala mega zabrat, když jsem s ní do velmi mírného kopečka táhla auto s přívěsem naloženým /cca 5t/ na čerpačku... Poprvé a naposledy... takový strach, že ji odpálím už nee. No, musím přiznat, že ji mám na dojetí - za cca 2 roky jí končí platnost LPG bomby a STK... To už bude mít víc jak 300 tisíc km, budu se s ní muset rozloučit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.