ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No je to velvyslanec špion ,-)) když si otevřete fórum, hlavní stránku, tak je po pravé straně kolonka nové profilové příspěvky, připojte se k monitoringu, atd. už delší dobu ..... a tam je.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No já si myslím ať tak či tak je to úplně jedno.
    Aspoň máte nějaké vzrůšo i tady na herním foru.
    "A tam je... No ať si tam tedy je..."
    xDxDxD

Vilíku tak to Ti můžeme závidět.
    Bledské jezero je úžasné i ráj rybářů.
    Na koupání to moc není neb je tam stále studená průhledná voda.
    Ale jeskyně jsou velkolepé a překrásně nasvícené.
    :)

Větší zobrazení...
    Kliknout na odkaz.
    https://i.imgur.com/kJiIfyd.jpg

Naposledy upraveno: 8/3/19
  3. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ahojte . Nakoľko som mala ,,veľvyslanca" pod jeho druhým užívateľským menom ako kuriatko tak je prihlásený na Slovensku . Stále mal 2 level. Debničky s bodmi náklonnosti posielal pravidelne. Bola som jeho 7. mentor. Písal ako Apachie1. Včera sme sa rozlúčili,lebo som mu napísala, že Farmárska škola končí. -.-

vilm4, Apachie1 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak ať si to hraní a psaní asi užije ne ?
    Každý to hrajem podle sebe, a jeho to baví asi takhle. Jeho věc.

5. satelit

satelit Hvězda fóra

Ženy - Vše nejlepší k MDŽ. ;)

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Joo, Moravský kras kluci scestovali s tátou /ty větší/, malý s nimi nebyl... Moc se jim líbilo.
    Ovšem maminka je oba pěkně "na..dla", když mluvili o moři u Gdaňsku, nic moc teda, záliv odpadků (Byli s tátou u moře v Polsku). A ukázala jim fotky ze Slovinska, kde byl s maminkou nejmladší.... Nebe a dudy. Ale abych jen nepomlouvala, tak si chválili zase památky, rybí speciality /oni to jedí - já nee/... plavbu lodí a Kamil si tam koupil velkou plyšovou Bezzubku - nejcennější věc z celé dovolené :p.
    Co si dovezl Petr, nevím, nějak o tom nemluvil.

Jonsdorf a Satelit: My ženy děkujeme. :inlove:

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Apachie1 No,tak ja si myslím,že si z nás Vážený Pán menom elRe robí riadnu pí pí srandu.
    Y_n_O - matičku stověžatou som pozdravil,kapsy uhlídal, -pechfógl- nožík-rybičku som ustrážil a musím povedať,že Praha je ozaj krásna,nebyť tých 800 000 ľudí,ktorí mi išli stále oproti...:mad:.A to nie je ešte sezóna!Na poriadnu prehliadku by som potreboval aspoň týždeň, ale pár tisíc som utratil na suveníroch,tak sa môžem kochať. :p

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jonsdorf a satelit-díky,ale kde jsou červené karafiáty a utěrky?A poukázka na 2 obložené chlebíčky,1 zákusek a kávu?A upozornění,že ostatní nápoje si každý hradí sám?Všechno je to pryč,konečně.Hlavně děkuju za pohled na Bled,já ho tenkrát viděla v mlze,jen ta věžička koukala.

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A mejdlo :D

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Peto121...
    Já si pamatuji Prahu jako prcek za Indiánů.
    Staré oprýskané domy, ulice, zákoutí a vše vonělo čímsi co v nové Praze už nenajdeš.
    Kostely, synagogy, Pražský hrad, Katedrála Sv. Víta, Pražský orloj, atd.
    Tehdá jsem byl unešen...
    Od té doby je vše o něčem jiném, všude prodejny a stánky s blbostma, když za něco ta prodejna stojí může tam člověk jen koukat a žasnout nad cenami!
    Dnešní Praha patří Němcům, Číňanům, Rusům a třeba Japoncům.
    Pražané obydlují králíkárny na okraje Prahy, ty co na to mají někdy i střed města.
    I tak jsou Pražané už jinde, myslí si že se kolem nich Evropa točí...

:);):p
    Vilíku tak bonbonierku se zachtělo?
    No není už na čokoládičku trochu pozdě?
    To už raději pro Skalarku to mýdlo a do hajan.
    Notabene kdybych někdy daroval některé mýdlo tak co si o nás bude myslet?

:D

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Jonsdorf - No aj tak raz vidieť stálo za to.Myslím,že podobne to je aj v Karl.Varoch,Plzni ...Ale deje sa to aj u nás :Tatry,Levoča...,aj keď v menšom.

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

MDŽ tolik kytiček jsem nečekala... ale Jonsdorf, dovoluji si odporovat, jako kdekoliv jinde jsou lokality, které jsou zaměřené na turismus ale zároveň to neznamená, že by si usedlíci mysleli, že se kolem nich svět točí. Pro mně znamenal turismus především zničení genius loci v židovské čtvrti, spíš to co z ní zbylo, občas to tam bylo velice zvláštní .... ale musíme se přizpůsobit, Praha Tvých vzpomínek jsou Stínadla.
    Sousedky,chovatelku ze mně neuděláte, i když toto byl kobercový nálet xD

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gordonko, tož to vyměň za stromečky, ač nevidím, co všechno jsi dostala, je to pidimini...
    Po úpravě prohlížečové lupy ze 100 na 250 - první sloupeček není chovatelský, ale sadařský, tvůj obor; ale esi to nechceš, beru :) I ten zbytek, moje samoživitelská farma vítá každé vylepšení a urychlení, které nemusí trpně odpracovat 8):D

14. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Hezké ráno už vám někumu přišla zpráva od velvyslance elRe11 ?

marketka47 a vilm4 tohle ocenili.
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Honzí chvála Bohu ne...
    Přišlo psaní jen dvakrát z domovky zaplať a přeplatek, málem sem dostal infarkt.
    Zaplať 208KČ nebo nedostaneš přeplatek, kouknul sem a srdíčko se znovu rozpumpovalo, tentokrát tím správným směrem!
    Huráááááá...
    Koupím si asi kombajn už mám prošoupané gumovky!
    :D

Gordí... Má Praha nejsou Stínadla, má Praha jak jsem psal voněla zvláštnem.
    Nejdo to celkem dobře popsat, byl jsem malý kluk.
    Vše bylo velké a jiné než dnes.
    Úplný opak třeba Paříže, ta je svá už dlouhá desetiletí.
    A přesto je nejnavštěvovanějším městem Evropy.

Všem ranním dopolednistům přeji krásné u nás ubrečené skoro ráno.

Naposledy upraveno: 9/3/19
  16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Honzulko, kdyby jsi pořádně četl a nejenom "oceňoval", tak bys to věděl! ;)

17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jondý mě napsal pokus o kontakt a poslal mi angorskou vlnu (výrobna) a dokonce umí lépe anglicky než já

Milka66, marketka47 a vilm4 tohle ocenili.
  18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pokud umí plynule Anglický jazyk, píše perfektně anglicky. Tak to bude Brit možná Ir, nebo taky docela klidně Rus...
    I jeho IP adresa nic neodhalí, jen to kde se nachází.
    Ale proč se ho tedy nezeptáš pokud Tě to zajímá..?
    :)

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

tak to snáď NIE, ideme sa baviť o politike? ahóój:wuerg:

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

DANKA, takovou lahůdku jsem neměl, ale za to jiné reklamy a podivnosti ,-))))
    to už teprve idi nebudou číst fórum pořádně ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.