ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak to jo, byla jsem trochu zmatená, jestli na nás zase něco nešijou, o čem nevím :D
    Jsi mě uklidnila. Díky. Nemám ráda překvapení ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  2. nona2222

nona2222 Perspektivní autor

anickamalirka - ahoj, neviem, ktorý skleník si vyberáš - ale tipujem, že malý ... ja zušľachťujem vždy len vo veľkom - pretože v malom(a tuším aj strednom) sa mi stávalo to, čo tebe ... vo veľkom je výhoda, že vždy ti vráti cca polovicu vložených rastlín + doteraz mi vždy dalo aj bonus (možno raz aj nedalo, ale to už nepamätám) ... cca na 2-3 pokus mi dá práve ten bonus, ktorý chcem - jedine špalda ma potrápila, 20%né skrátenie rastu som predvčerom získala až na 5. pokus ... výhoda je, že ked sa už nejaký bonus obsadí, zvyšuje sa pravdepodobnosť, že to dá ten cieľový ... momentálne mám aktivované aj skrátenie rastu na pór (9%), štvorec v obilí (9%) a čučoriedky/boruvky (15%) a pochvaľujem si to, skrátenie je dosť výrazné :) ... každopádne, zušľachťovanie rastlín mi ide podstatne lepšie ako zušľachťovanie seba, hehe xDxD

Naposledy upraveno: 1/2/15
  3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já jsem chvíli zkoušela šlechtění růží... a pak karafiátů... ale už je to rok... a protože se mi moc nedařilo, vykašlala jsem se na to 8)

sisinka, lacrima a anickamalirka tohle ocenili.
  4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Nona2222 - máš pravdu zkouším ten malý, můj cíl je snížit čas lískových oříšků a cibule, protože to je jediný můj příjem na farmě v podobě MJS, sem tam se zadaří při akcích si pár krejcarů přivydělat, které hned otočím v nákupu na budoucí dožínky :D dala jsem si předsevzetí, že letos se mi dožínky povedou a budu na ně připravená ;)
    Děkuji za radu, zkusím tedy velké květináče, třeba se zadaří ;)

a k tomu zušleťování sama sebe? Chicht, dnes jsem také sama sebe potrápila, a upravovala si obočí au au... ale zadařilo se :D

Andulííí

Edit:
    skalara.v - jsi mě rozesmála :D bohužel je to fotečka mé dcerky co mi znárodnila šminky :D a takto to dopadlo :D

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

• Informace o porušení VOP. Pajda361
    Já mám zkrácení růstu u růží, lískáčů a cibule (kvůli marmoškám). Růže moc ale nepěstím, bo vypadávátka moc nedávají. Asi přehodnotím situaci a zkusím třeba pórek či česnek. Ten mě dává slušně. Úplně jsem na skleník zapomněla. Díky

Marmošky neprodávám, spotřeba je velká ***** , občas nějaké ty nováčky ;)
    Do topky se nechystám (s mladší farmou určitě ne), tak to klidně napíšu, no ne.;)
    Andulí - a ta fotka (avatar) je po té tvé dnešní zušlechťovací akci xDxDxD
    Super, povedlo se. Asi k tobě zajdu, až budeš mít čas, ju ;)

Odstraněná část s informací o porušení VOP

Naposledy upraveno moderátorem: 1/2/15
  6. juraj1980

juraj1980 Zelenáč fóra

Ahojte, som z toho velmi smutna, lebo sadim a zbieram, ale baterie vyskakuju iba minimalne ,tak ze asi ulohu nesplnim. Ako je to nastavene?
    Tak,aby sme si baterie kupili?

lacrima a tydýtková tohle ocenili.
  7. zuzana57

zuzana57 Rádoby autor

......si tady tak čtu a nechápu. Jdu asi trochu s křížkem po funusu....Byla jsem na několika "cizích" forech a všude jsou informace o plánovaných akcích,jsou tam i obrázky a na naše forum a Oraculum nikde nic nedá,(nebo jen sporadicky)fakt nechápu a ještě když někdo něco naznačí tak má být potrestán?! Potrestán za to že se podívá jinam, kde normálně dávají informace, které patří do farmeramy, jen jsou v cizím jazyce?! Dyť máme ty hráče z "cizích zemí" za sousedy, tak proč mají vědět víc než mi?! Je mi tady z toho smutno.(mírně řečeno) Je to jen hra a nějaké trestání za to co je někde jinde normálně nabídnuté hráčům ke zkouknutí a tady nikdo nic neví a NEMÁ vědět?! :wuerg: Dlouho jsem tu nebyla a zas dlouho nepůjdu.
    :)Všem hráčům přeji pěknou hru a ať se daří!

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko,
    Nona2222 - neuvěřitelné hned první prohledávání mi to vyhodilo zkrácení cibule o 9%, ještě jednou díky :) A jde se pokračovat na oříšky ;)

Andulííí

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné odpoledne Farmáři...
    Dávám jen info.
    Už druhý den funguje kino.
    Tak šup a bodíkovat...

Všem krásné pokoukání a veselou hru...

10. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

Ahoj, tak jsem nyní kouknul na kalendář a vidím, že by zítra měla být děsivka? Původně ve středu. Tak jsem zvědaví kdy bude. :sleepy:

Bibinka tohle ocenil(a).
  11. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den,
    pořád jedu své tulipánky červené. Líbí se mi a mám jich stále pod 10 000 ks. Musím dopěstovat, ...nezdržujte...:D

12. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

no jo, desivka uz zitra... to se mi vubec, ale vubec nehodi :-( jsem zvedava na oficialni oznameni :)
    jinak nam zmizel snih, skoda... jsem se utesovala, ze i kdyz neni venku, je aspon na farme... farma bez nej vypada divne :)

13. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

Zima k nám ještě pořádně nepřišla a na farmě už je pryč :) Tak si zase budu chvíli zvykat na tu zelenou, je to takové jarní :)
    Jo a díky za upozornění na posunutou děsivku, na ofi jsem taky zvědavá a tedy jsem i lehce naštvaná... zase změny a v tichosti... naštěstí jsem si nestihla aktivovat stonek, to bych byla nakrknutá rozhodně víc

14. evca190

evca190 Vážený autor

Ještě že sem pravidelně nakukuji, jinak bych ani o té děsivce nevěděla :music: A jak na potvoru mám na hlavní výrobny... xD

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

losiksobik
    no jak kdo nemá zimu za oknem 8) dnes jsem na zpáteční cestě ze služební jízdy za oknem auta opět pozorovala vločky, které padaly z nebe... Morava to krásná zem!
    A tak mě teď zarazilo, že už na Farmě zimní "výbava" zmizla... škoda. Nakonec byla příjemná, zvykla jsem si na ní :music:

EDIT: Ups... jakouže to mám kvůlivá Děsivce na Stonku hlídat větev, abych neodklikla? o_O ...jsem to před chvílí jako na potforu určitě provedla :wuerg:

Naposledy upraveno: 2/2/15
  16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Losíkusobíku, ty mrško jedna....:) Sníh nemusím, jsem jarní a letní typ...Slunce je pro mě peřinka.
    Děsivka, nějak neřeším. Chybí mi v ní tolik dopěstovat, že se mi momentálně ani plocha nechce překopávat.

Mám na ní chamíky, co když budou potřebné do šlechtění?Člověk nikdy neví, co se stane a chci mít své přichystané.
    Pár stájí se sobíky mám, co mám dělat, když je tak dobře na trhu prodávám.
    Do toho všeho květena se hlásí a bonus se mi při ní krátí. K tomu všemu ještě úkoly na zvířenu, já snad tu pandořinu skříňku neuzavřu. Kivíka má jenom jednoho, kouhout mi řve, že nemá pohnojeno, k tomu všemu mi vlk vyje na měsíc, že bych měla přidat na farmě víc.
    No, uznejte lidičky, že tohle se nedá stihnout za jedne den. Dala bych si jedno orosené, čárku na lístek napište těm, co jsou přihlášené...:D
    Děkuji, služebníček...cmuk

17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak náhlá změna Děsivky zrovna 2x nepotěší toho, kdo odklikl pozdě stonky!!! Naštěstí jsem je odklikl už dopoledne, tak bonusy budou :).

Oddělání sněhu byla na první pohled zátěž pro oči :D. Časem si zase zvyknu a už to i změnu potřebovalo, pořád mít všechno zasněžené taky není dobré :p. Jinak nevím jestli je to odděláním zimní výzdoby, ale právě jsem sklidil plochu a nic se neuložilo :(.

lacrima a evca190 tohle ocenili.
  18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

zase je tady! Kdo nebo co? Úplněk, a s ním nás od 3.2. 14:00 hod. do 4.2. 14:00 hod Dotaz na mod... možna BA... opravdu platí 14:00 a je změna nebo jen překlep? Klasicky vždy byla děs od 15:00 pokud se nepletu. Díky.

EDIT: Ahoj pajda361, díky za odpověď. Raději jsem se zeptal.. nikdo nejsme neomylní a zase by z toho byla zbytečná mela ,-)

Naposledy upraveno: 2/2/15
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Casey27,

nejedná se o překlep.

anickamalirka tohle ocenil(a).
  20. zombik9

zombik9 Perspektivní autor

Co jste získali z podivuhodného výběhů půlnoc?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.