ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

-pechfógl-Nojo,on to měl těžký,nečetl Amada,Basse,Čapka,Drnáka,Ecca atd. až po Zolu.

2. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak já si také vážím matloufosky nebýt jí tak bych nemohl být na farmě takový jako jsem když jsem koukal do jejího deníčku a říkal jsem si na dekorky horký elixír života že si dám také na plochu park a ono to pomohlo tímto bych chtěl osobně matlafousce poděkovat :inlove::inlove:

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

vilm4: jsi druhý člověk na světě, když já budu ten první, o kterém vím, že zařazuje Jorge Amada do společnosti dalších velikánů. Spousta lidí se zeptá: "Kdo? A ve kterém století psal?" Jsi moje děvče :)

Naposledy upraveno: 22/2/19
  4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tak to jsem v dobré společnosti,YnO.Není nad knihu,bez ní neusnu.Teď mě čeká Problém tří těles,napsal to Liou Cch´-sin.Scifíčko,první díl trilogie-těším se jako blázen.

5. Y_n_O

vilm4: jdu lovit v temných vodách virtuálních knihoven... ;)

EDIT: mám smolíka, je to kupovaný... ale do rána najdu kličku obezličku... :p

Naposledy upraveno: 22/2/19
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ahoj. Uuuuuf, tak už jsem zase doma. Nesnáším nemocnice a nesnáším .... teď mě fakt nenapadá slušné slovo .... kteří si myslí že nějak ty problémy hraju a nebo že jsem nějaký hypochondr co si ty problémy vymýšlí. Ráno jsem byl ve špitále protože po probuzení celá postel od krve a noha taky, a v nemocnici ze mě v podstatě udělaly dementa, jak kdybych si to udělal schválně. Pohádal jsem se z doktorama a málem i z manželkou.
    Mám zase nervy a už mě to všechno vážně ... štve ... jak se se mnou všichni baví jak z děckem a nebo mentálně postiženým.
    Jdu do lesa a vrátím se tak za 3 dny.

7. Y_n_O

NoName, změň špitál... někde jsou určitě pořád ještě doktoři a ne údržbáři... a v tom lese se hlavně neztrať 8)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Bezejmenný, tak ti povím jednu perlu ze sklonku loňského roku, kdy jsem se ohradila vůči chování jedné pomocné síly (opravdu hrubé vůči starému a bezmocnému člověku) a bylo mi řečeno panem lékařem, že: Takovejch pacientů jako vy nebo vona jsou spousty, ale pomocný personál aby jeden pohledal!
    No a pak se někdo divíl, že po každém návratu z nemocnice (zaplať pámbu za něj), remcám a nadávám.

9. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Matlafousová, nepůjde to ještě přehodnotit?? Bude tu smutno.. Jára

10. Y_n_O

vilm4: nalezeno, staženo. Dodělám lepenec s uzeným, zanesu zeťákovi do práce a jdu písmenkovat...

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

YnO,zeť se má,inspirovalas mě.Ten Číňan to bere hodně zeširoka,valila jsem oči,co se tam za kulturní revoluce dělo.

jindrasofr, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Y_n_O

vilm4: Tož když jeho žena, tedy moje dcera, s ním má stejné směny, aby se doma občas potkali, tak já ho aspoň nakrmím. 8) Už čekám jenom na kroupy do polífky, nakrabičkuju, zanesu a jdu číst ;)

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ahojte;), som tu8), na vrcholexD, nie som sama, jednému tu stále padajú kuželky, a počula som dvoch pod kopcom, jeden niečo mluvil, jeden niečo říkal, hej a zakričte tým, čo ešte stúpajú, nech sa vrátia a donesú gule:music::inlove:

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ahoj, uniklo mi něco nebo je BB jenom tak pro zábavu? Já jenom abych nešlechtila hady, když mám šlechtit žížaly....

15. Ahoj -pechfógl-
    BabyBoom je hlavně proto, že při šlechtění lze získat akční předměty.
    Cituji z ofi k akci "Tajemství bylinek":
    *při šlechtění je 50% šance na vypadnutí padátka*
    Týká se to jak střepů tak i piksly s lepidlem.

16. libakos

libakos Titán fóra

Nějak mi blbne plusko ,chci dát třeba 5x stejný tulidomek a plus mám stále zelené,tak hezky po jednom.Nevím že bych něco dělala jinak.Občas se mi to děje ale teď mi to neva už nešlechtím,stejně u mě funguje jen genetika.Aha ,už asi vím,kupuji ale kombajn na měsíc tak by tam ten pomocník na chov měl být ne?Jo a možná je to tím,že občas aktivuji i kupony.Nevím obsah kuponu,myslela jsem že v něm je vše.

Naposledy upraveno: 25/2/19
    maribeja, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

libakos - ahoj, mrkni do chovné ohrady, jestli máš pomocníka aktivního

pomocník ok.png pomocník pro chov.png
    Mohlo se stát, že ostatní pomocníci ještě běží - např. z úkolů v družstvu, odměn z akcí, z KŠ nebo jsi mohla koupit v akci za polovic jen určité pomocníky ?....Kupony obsahují všechny pomocníky, tím to nebude a předplatné na měsíc obsahuje také všechny. ;)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, na to, že jsem se domnívala , jak se o Tebe pokouší virus ... akce jedeš jen se setrvačnosti a nevíš pořádně o co jde...tak jsi po celou dobu byla v obdivuhodné kondici. Tudíž frekvence dárku jen v posledních 5 ti dnech je v poměru 3:2 v neprospěch dárků to je poněkud zarážející !!! A ani netuším, jak to bude vypadat, až tam ti co mluví a povídají si dole donesou ty gule. Máš recht, jsi dáma a na nošení zátěže máme i zákon, tak předpokládám že jsi vyběhla s kabelčičkou a nosiči jdou za Tebou xD

19. libakos

libakos Titán fóra

Skali,dík,ano kupovala jsem vloni, když jsem se snažila nějak srovnat s secím strojem,který neustále buď vytáčím nebo otevřu v bednách. Ale to už jsem kupovala i kombajn na každý měsíc.No nevadí ,ono se to nějak vyvrbí,zatím to nepotřebuji.Teď jsem klikla na hodinový kupon a je tam hodinaxD

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem se dostal na Bizarní továrnu 1 - jak jste na tom Vy? Mám všechny dostupné upgrady?

maribeja, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.