ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

dasa1143 A jeste hodinky s vodotryskem - to bysme chteli vsichni ;):D Btw letadla, skluzavky a vlaky davaji taky bonusy :)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký víkend :) no taky bych z PL raději bonusy - ať už je akce, nebo jen do družstva na kytičky, ale vítám i SK a jiné produkty, že je toho trochu víc, než na normálním kole :p ale tam mě to fakt sejří ... ne proto, že dává věci, kterých mám plnou stodolu, ale za častého pomocníka, který dává jen secí stroj a nic jiného [​IMG] :cry: asi tak na sedm měsíců ... přesto ostatní musím občas koupit ... by se to tam mohlo u pomocníků střídat, že jo? A tu přemrznutou skluzavku jsem získala po 20-ti PL tak dobrý :p

Beznoska gratuluji, teď už budeš vždy chvilku oddychovat, než přijde další třesk xD

3. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

evainfo: vidíš a mně nepadne a nepadne a brala bych ho hned!Tuhle jsem potřebovala alespoň setí a ani ze 120 nasyslenejch beden sladkostí mi nevypadlo ani ťuk.Myslim,že každýmu padá,co nejmíň potřebuje.Na vytočení kuponu se také skoro nechytám a ti,kteří si platí pomocníky,těm padaj.

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Únor bílý, lidi šílí ,-) vrátil jsem se z venku jako huhulák. A padá a padá, padají i větve ....
    Jinak za oknem pěkná bílá pohádka s vánicí.
    Trepíku, jak je u vás, asi podobně ,-))) západ to jistí, nedostanou se k nám vetřelci ,-)) a na východě? netuším.

Mrknu na mýtinu vezmu džusík k němu něco ostřejšího a pohoda ,-)

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Stred republiky hlasi mrholeni, po 16 hod. pocitam s luxusnim (ne-li technicky vyspelym) naledim a situaci jako v akcnim vlakne...jen s tim rozdilem, ze misto hledani medvedu, tucnaku a lisek (ty si zase zahravas :p ), se budou hledat odtahovky, az se luftaci zacnou vracet na zapad xD

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Pitrýsku je únor a sněží to bude taková mini nadílka před jarem,ale spíše mi příjde že mělo hustě sněžit v prosinci je to jak minulý rok

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, nevím jak úplně na východě, ale tady v Dřevákově na jihovýchodě od noci, jak pravil děda Komárek ve filmu Na chalupě u lesa, "Chčije a chčije..." Sníh tím pádem není, je za oknem šedivo, mlhavo a hnusně... dvakrát jsem sama sebe přemlouvala, abych šla do obchodu, páč nebylo kouření... ;)

8. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak u nás na západě padá od rána,konečně vidíme jak vypadá zima. Do dneška jen bláto případně poprašek a po pár hod.zase bláto. Ale tady je to třeba léto suché,málo vody tak snad se to letos zlepší. Ani houby tu vloni nerostly - jen sporadicky. A když je v kuchyni teplo tak se na to pěkně dívá,když se to nemusí odklízet. Asi půjdu stavět huhuláka :)

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Posázaví - tak 10-15 cm mokrouše. Sama nevycházím, nejsem cvok, ale pes se mi vrací v roztodivných podobách mezi blátem a námrazou. Ale pro oko - romantika. (Teda příroda, ne to zvíře).

10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

CHKO Blaník-zimní pohádka z okna,hrůza pro chodce.Pes v tom sněhu blbne,kočky opatrně našlapují,cesta ke krmítku je pro mne polární výpravou.Zlatej důchod!

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

U nás od Pátku jen pršelo a sníh nikde, ale včera večer kolem 19:00 začalo sněžit, ale jako sněžit je slabé slovo. To byla chumelenice že nebylo vidět na 20 metrů a vločky byly obří. Když jsem v 1:00 ráno ještě kontroloval topení v garáži, tak už bylo dobře 15 čísel sněhu. Ráne to ještě jakž takž drželo, když jsem vyprovázel holky, teď už se tak dívám z okna a začíná to všechno roztávat.
    Ale kolem té půlnoci, to už sněžilo jen drobně, to byla nádherná krajina. Jak z Ladových obrázků.

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na jihu Čech nasněžíno a do toho vylezlo sluníčko, taky paráda, jen kdyby chtělo trošku mrznout, aby to chvilku vydrželo, ale to asi nehrozí :)

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak u nás také od pátku pršelo, večer okolo 6 začal padat sníh, ráno nic tragického, asi 3 cm sněhu, teď svítí sluníčko a taje to. V noci přimrzne a bude po srandě.
    Při cestě domů z nějak pro mne nepochopitelných důvodů v zatáčce v příkopu ležel na střeše linkový autobus... jestli vyjížděl ze zastávky, stačilo mu na to 150m mokré vozovky. :cry: Pak mám kluka naučit jezdit do a ze školy busem.. túdle nudle-.-, nic nebude, radši si ho tam dovezu a vyzvednu sama....

14. ašada01

ašada01 Titán fóra

V Praze včera chumelilo tak, že autobusák volal na každé zastávce "V kopci nestavím!". Dnes dopoledne 20 cm mokrého sněhu a neuklizené cesty, že jsem nemohla projet s kufrem. V Brně 6 stupňů a suché chodníky. Aspoň že domů to šlo snadno.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ani se neptej. Mají ode všeho trochu a po dlouhé době dýchatelno.
    Prší, sněží, taje, mrzne, klouže to .... a potůčky k tomu zatím jen zlověstně zurčí, bublají, šelestí a ševelí ...
    (sakryš, to jsem se rozjel)
    hubabuba, co ty na to?
    :DxD

16. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

U nás na východě sníh až moc,málem jsem ráno opucovala cizí auto :))))))

17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

To nic není za to já jsem ráno vyšel ze dveří a divím se na zahradě velký hrbol sněhu myslel jsem si že se u nás zabydlelo vojsko se třemi králi,ale potom když jsem šel na autobusovou zastávku tak jsem se v naší ulici málem zabořil do sněhu xDxDmyslel jsem si že mi snad umrzne noha a samozdřejmě na zastávce mě zábly nohy a autobus přijel asi o 5 minut později než normálně,když projížděl přes Kladno tak se mu asi něco muselo stát za nehodu a můj kamarád mi říkal,že jejich autobus se bořil do sněhu až nemohl jet,ale dostal se přes to a mi jsem byly zase v temple (já a kamarád a pár dalších kamarádů a zlobylů no znáte to)to bylo akční ráno:D:Dto bylo dobrodružnější než nějaká zapeklitá hádanka na farmě :cry::cry:

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já ráno šlápla do závěje a on to byl pes! Tedy ne můj gaučo, normální labrador.

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No, my měli ráno vzrůšo, včera druhý (na 8h v Opočně) školní bus dojel akorát do první zatáčky za městem, ustlal si do příkopu a hotovo. Bus na odpis, 2 zranění (řidič + 1 cestující), spolužák kamaráda OK + 1 cestující. Být to ten první, nebo opačným směrem tj. do školy v Třebechovicích, je to masakr, tam by bylo mnohem víc dětí, co posbírá po cestě - Klášter, Ledce, Polánky.... díky bohu, že to tak nebylo. Jen mi není jasné, co pan řidič dělal. Příčin může být několik, hodně typujeme rychlost...

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Na SZ nádhera krása, ale pouze a jen za oknem :music: Napadlo tu kolem 20 cm bílého nesmyslu... Hrůza v tom jít, protože mám vždy pocit, že mám mokrou nohu... Šla jsem večer s Džesíou ven a ona měla tak velkou radost z toho bílého, že zapomněla, že je na vodítku a začala různě skotačit, běhat a co se nestalo, já hodila placáka krásného podotýkám... Byla jak pejsek na trampolínce... Na volno jsem jí nemohla pustit kdyby vzala stopu tak bude v trapu... Mám radši teplo :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.