ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No to se nesmí prozrazovat osobní pošta, moje reakce na malůvky matlafousky ,-))))) v mixování, já s nadhledem a asi nepochopeno.

Jj blbiny si pamatuji ,-)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Produktové školení... to mi připomíná to naše, kdy nám školitel v dobách divokého produktování a vštěpování efektivnosti neustále zdůrazňoval, že musíme natvrdo komunikovat produkt. Tak jsem se polohlasně do prostoru zeptala, co to jako budeme dělat. A kolega nahlas odpověděl: Furt jenom vydávat noviny, ty krá...čmero!:p

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsek, jo aha, to kolečko s dlouhou šipkou... to jsem se taky zasmála :)

4. Pitrýsek47

Tak to je dobře, že jsi se smála, proto jsem to psal ,-)
    No a někoho to pohoršilo ,-(

5. Y_n_O

Pitrýsku, každý má jiný smysl pro humor... asi jsem víc chlap... ;)

EDIT: myšlením myslím... 8)

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

bowwling je výkonný baharamař gratuluji ti k nejvyšší úrovni já jsem teprve 278 a už je to těžší a těžší

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Chtelo to snad na druhe maluvce krizek misto sipky, aby to bylo genderove vyvazene? 8)xD

EDIT: Y_n_O Nj, kdyz ja nevim, jak se oznacuje symbolem to nebinarni :music:
    EDIT2: Pitrýsek47 To se zas klidne priste vodvaz ;)

Naposledy upraveno: 31/1/19
  8. Y_n_O

matlafousko, to bys musela použít oba znaky a ještě xy pro ty nové... 8)

9. Pitrýsek47

Jasně, jeden mezinárodní znak jim nestačí tak příště i ten křížek prosím ,-)) ale spíš budu držet prsty na uzdě ,-)))

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den vsetkym uvedomelim....Pitrysek47..v poste pises ako vsetko dokonale vies pomenovat a tu nevies napisat ze ..JA ezzra ti napisala co som si myslela...vidim ,,,ze si uplny borec..a ty mna chces charakterizovat???..prosim ta nerob tu intelektualne testy,,,nic v zlom,,to len nech ostatny vedia kto ti nakydal holubom..Aj tak si nepochopil ocom som pisala ,,ze by zase recova bariera??.Ale nie ty si myslel hned na ocas..Drzim sa porekadla..Nikdy nesuper s tupelom, lebo ta stiahne na svoju uroven a tam ta prevalcuje svojimi skusenostami,,,xDxD
    Takze vsetkym prajem krasnu a pokojnu hru a dotahovacky si necham na sude...
    A hor sa do mna kamenim a mudrostami..krasny vikend Vam vsetkym..

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. hillaryc

hillaryc Pisálek fóra

Ahojte. Neviete mi poradiť, kde vo fore môžem najsť kalendar akcií ? Na celý rok alebo aspoň na mesiac február / únor.
    Mne sa to raz podarí najsť, potom zase dlho nie, ...

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hillaryc - Oficiální oznámení a na prvním místě je kalendář akcí ;)

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jak jsou k dispozici v podstatě neomezené lístky, tak je to otázka trpělivosti.
    Ještě mám 9 beden se zatočením + 33 beden se zatočením II + 12 beden se zatočením III
    Ještě by to chtělo omezit ty další speciální dekorace, protože mám další 2 zeleninové skluzavky, 3 cesty vlakem, 2 ufa, 1 let letadlem a 1 plavbu. Protočeno asi 60 modrých lístků.

14. matlafous123

Bezejmenný Bud rad za skluzavky, lety letadlem, plavby a pod., protoze za tohle:
    bych nejradsi nekoho posadila na cestu vlakem smer Ural bez moznosti navratu! >:(

15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Také jsem si párkrát zatočila kvůli kupónům a bonusu a tohle je výsledek:
    Nějak se poslední dobou hodně zhoršily odměny za PL.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Zahradnice4: Takhle pitomé odměny tam mám ode dneška... se jim nějak pomiešaly odměny za ZL a PL do jedné skupiny, jen té horší za ZL:cry:

Matlafous123: :D:D Prinejhorsim se mi vyvali bulva:D:DxDxD Tak tomu se tu chichotám jak puboš..
    Pokusím se nafotit chlapovi na MT, zítra dorazí.

17. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,musím se vám pochlubit,dosáhl jsem kýžené stovky!!!

Y_n_O díky
    matlafous123 také díky,no uvidíme,uvidíme jaká to bude pohoda

Naposledy upraveno: 2/2/19
  18. Y_n_O

Beznoska: [​IMG] Teď to bude do další stovky [​IMG] 8)

19. matlafous123

Beznoska za a) trepu packou a posilam obr gratulace ke zdolani toho nejvyssiho vrcholu na farme ;) Ted uz se muzes stourat prstem treba ve voku a furt to bude prijemny po tech 25 mil. BZ :D za b) nepokryte zavidim, protoze nad 200 uz je to nuda:music:

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Povzdech: Nechci letadla skluzavky a vlaky:wuerg:, chci bonusy. Děkuji za pochopení milé vedení.;):p
    matlafous123 Ale ne ty potřebné:cry:

Naposledy upraveno: 2/2/19
    vilm4, Y_n_O, evainfo a 1 další uživatel tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.