ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kočky nemám rád. Maso se nedá pořádně uvařit a kožku jen těžko udáš jako králičí. Blbý je když je ta kočka ještě mourovatá. To na králičí kožku neskočí ani starej Křepelík, který má šedý zákal a jedno oko na sever a druhé na východ.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

NoName : kočka se nevaří, ta se zásadně peče... a kožky nabízej revmatikům, ne do výkupu... 8)

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mám ráda kočky a mám ráda i netopejry,kteří je nesnášejí.Hlavně ty ukecaný modrý.

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Y_n_O : se nějak vyznáš ........ o_O

vilm4, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Bezejmenný: na síti se dozvíš věcí, které ani nechceš vědět :)

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na těch internetech je toho fakt hodně. Tam se dozvíš i věci které ti k ničemu nejsou ale píše o tom 800 lidí.
    Mrknu na nějaký čevabčičí, nebo kočkový vývar.
    Tady po okolí těch králíků začíná být až moc, tak to asi nalovím pro Vonga co má ristorán na konci parku.

7. Y_n_O

Dobrý nápad... Nebude to kočkokuře... Pokud dají králičí menu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Neblbněte..kočka má sladký maso..to každej pozná.

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Odbočka-ale to musím.Konečně mám vytočenou Zeleninovou skluzavku.Už mě ty věčné žluté stáje a výrobny deptaly.Ve stodole to vypadá jako v čínském bo..,nevě..,hernajs- v domě který řídí madam-jo,to je ono!A jakou barvu má ta dekorka?Žlutou!!

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Prepperka, nie, to je kde? nebývam na Kysuciach, ale keď vyleziem na kopec, dovidím tam;)

dnes mi po dlhej dobe vyletel z bedne oddanosti žltý slon, je stále nepredajný, možno skončí v mixe, zatiaľ sa zbavujem hadov:D

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, víš co na té ukázce bylo nejúžasnější, celou dobu jsem se dívala na toho Tvého sysla...jen nevěřícně kroutí hlavou, zakrývá si oči a co chvíli raději zaleze, víte o nás z nížin své. A také jak se s nadmořskou výškou obohacuje i slovník. Sice předpokládám, že pan Kraus zná i české výrazy, ale pochybuji, že je běžně v kavárně používá. I Nohavica v Ladovské zimě nazval sníh pouze svinstvem.
    A víš co, já Tě zvu na drink a neptej se proč jich mám o tolik víc... zrovna tolik mně chybělo nanukůxD

Naposledy upraveno: 19/1/19
  12. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak zase jeden po dlouhé době do sbírky. ;)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Naposledy upraveno: 20/1/19
    Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

evainfo-v jiném vláknu jsi prozradila narozeniny-všechno nejlepší!

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hej hola, dobří lidé, co to znamená, že v aplikaci se vyskytla chyba? To je u mně nebo u nich? Jde o koupi pejsefky, nejde zaplatit, tak chci vědět, jestli se mám zpytovat nebo seřvat je.

16. Ahoj -pechfógl-
    právě jsem vyzkoušela platbu PSC a u mě vše OK.
    Jsi si jistá, že jsi zaškrtla políčko se souhlasem VOP společnosti? Mě se to občas stane a pokud nezaškrtneš, pak je nemožné v platbě pokračovat

17. -pechfógl-

Hlášení mi naskakuje až při zadání SMS kódu. (Já nechci platit, já chci kredit koupit...)

18. -pechfógl-
    tak to by ti měl pomoci kolega pezt v "Technických dotazech" ;)

19. -pechfógl-

Díky, po dvou hodinách se to spravilo samo. Není nad trpělivost a odhodlání ty prachy za každou cenu utratit....:p

Honzulka05, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  20. -pechfógl-
    byla bys tak hodná a popsala v čem byl problém? Hodilo by se to možná i ostatním.
    Díky :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.