ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já to mám jak Pitrýsek - zabere to moc místa... tak mám šest kapkových, tři vrtulkové, z toho dva xl a jeden obyč na ponožky... holt farmářské tele, které se tluče do monitoru čelem dnes a denně... A kamarády nesundává z mýtiny nikdy... ;)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já mám 2x vrtulkovník, 3x ponožkovník a 6x kapkovník.
    Vrtulky na zvýšení výnosu, dávám jen na vrtulkovníky a ponožkovníky, takže počet roste a kapkovníky není potřeba nijak navyšovat.
    Mám je na ploše pořád a neurychluju je ponožkama (ty si šetřím na jiné "soukromé" akce, kdy vyhodím na plochy všechny stromy a 3 dny jedu jen stromy na doplnění stodoly)

I já se trochu tluču do hlavy, že jsem tenkrát těch vlaků neposlal alespoň 300. No kdo mohl tenkrát vědět že RT ujelo a už to opakovat nebudou. Chtěl bych takových stromků víc.
    Ještě by mohly někdy přidat Superkmiovník.

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Škoda, že se ta hnojiva - ta umělá - nedají míchat u alchymisty. Docela by se to tam i hodilo, ne? Ale muselo by to být po víc dávkách, recept typu "smíchej 50x mandragoru, 50x kozí mléko, 100x šípek a dostaneš 1x SH" by asi nikoho neohromil :p

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

To já vytušil hned odkud vítr fouká...
    :D
    Obr stromy na mou farmičku jezdili prakticky non-stop.
    A nepřestal sem dokud nebylo vše XXL
    Tak že jsem dnes soběstačný ve výrobě vrtulí i hnojiva.
    Něco jako taková malá Home Made Quality...
    :D

5. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Taky mám celkem 16 obrstromů (4x SH XL, 4x ZH XL + 2x ZH XXL, 1x UH XL + 5x UH) jako Satelit (pakliže nám ukázal celou svou sbírku). A kupodivu je toto nastavení tak rentabilní, že v oblasti ponožek (UH), které používám výjimečně, jsem na tom za 24 hodin vyrovnaně, a v oblasti SH a ZH, které využívám častěji, mi to přináší desítky SH a ZH denně (kdysi jsem to měl spočítané přesně, co přišla záplava beden, už to neřeším, neboť bych si kvůli tomu musel snad zavést podvojné účetnictví).
    Během akcí většinou s obrstromy nehýbu (mám je zasazené na Mýtině tak, abych zamezil nedokonalé automatické pokládce polí 2x2), někdy stahuji UHčka, jen jednou jsem je dal pryč všechny (a pak litoval, neb mi nějak nešlo se zpětně trefit do té správné konstelace obrstromů na Mýtině).
    Zlatý původní Farmářský expres! Něco jako pověstné tajemné sazeničky s Florenovníkem (jako dítěti štěstěny mi z poslední opravdu vyskočil Florenovník => rázem +365 florenů za rok).

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jsem se konečně rozhodla dodělat alchymistu do pátého a to jen proto, že Zdroj života je na trhu docela předražený.
    Ale když jsem si propočítala, co bych musela do toho koupit - pěstování né, není kdy a na čem - tak jsem si ho šla opět koupit xD jinak na obr stromky nedám dopustit, mě udržují akce v pohodě
    :p

jindrasofr, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Takový Florenovník mne mrzí mooooc, že jsem po něm nešla. Hrála jsem teprve krátce a nechtěla dávat spoustu Fl do hry. Ale chtěla bych ho hlavně kvůli tomu, že je to jediný strom, který mi na farmě chybí, tak nějak do sbírky :p

8. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

Ahojte.

Tak neviem či píšem do dobrého fóra. Ale som tu nova. Nahodilo mi síce páar susedov ale všetci maju červený teplomer :(. A už som dokonca niektorych aj predbehla. Čo vy robíte ked sused typujem prestane hrať

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Marluxtina - soused když zčervená a přestane hrát, je lepší ho vyměnit. Je zde Hledání sousedů pro farmu, tam je plno farmářů, kteří shání sousedy, tak je dobré si dát požadavek na sousedství nebo některého přímo oslovit a budeš mít nové aktivní sousedy
    ;)

10. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

:). Ďakujem evoku57. Ešte ma zaujíma Turbo mlyn.
    Asi som ho kúpila. Lebo krmivo pre sliepky vyrobím 50 ks za 1hod30 min a navyše mi to odratalo z psc.
    Ale nikde to nemám potvrdené - mlyn sa nezmenil.
    2. Ako často je ta akcia

3. stromy XL idu rychlejšie alebo je tam väčšia akcia- sú drahkšie

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj Marluxtina
    aby jsi zjistila, zda máš koupený Turbomlýn, klikni v levé liště na svůj erb a ukáže se ti bonusová lišta. V horní části bonusové lišty se ti zobrazují všechny aktivní bonusy - včetně i Turbomlýna.
    Nahlédni - (klikni)-> Levá lišta

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

Síce v ľavej lište nemám ani Erb o to už žiadný bonus. Ale nevadí mam potvrdenú platbu na e-maily :). Inač ako často je ta akcia

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Marluxtina
    zkus to ještě jednou ;)

vilm4, Honzulka05 a Marluxtina tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Marluxtina Erb bys tam mit mela, jestli ti bezi turbomlyn (pokud ti nebezi zadny bonus, pak erb neni videt). A akce je plus/minus jednou za mesic.

vilm4, Honzulka05 a Marluxtina tohle ocenili.
  15. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

*Ja* ja pod tymi ,,hodinkami" - časom erb nemám :(. Mam písat na hernu podporu
    ***příspěvky sloučeny***
    *Ja* ja pod tymi ,,hodinkami" - časom erb nemám :(. Mam písat na hernu podporu

Naposledy upraveno moderátorem: 15/1/19
    vilm4 tohle ocenil(a).
  16. matlafous123

Marluxtina Zkus se odhlasit a znovu prihlasit do hry ;)

vilm4 a Marluxtina tohle ocenili.
  17. Marluxtina
    to může být tím, že nemáš aktivní žádný řemeslný produkt, nebo nastavením hry.
    Na herní podporu není nutno psát, stačí jen změnit nastavení hry.
    Prosím nepiš více příspěvků za sebou.
    EDIT - pokud chceš něco doplnit do svého původního příspěvku, použij funkci "Upravit" v dolním okraji svého původního příspěvku. ;)
    EDIT II. v horní liště, ikona "ozubená kolečka", > ikona s francouzským klíčem" > záložka "Další nastavení"
    a aktivovat dle obrázku:

18. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

matlaflous123 :) Ďakujem. Po opakovnom prihlásení už mam erb :) na ľavej lište

*Ja* dakujem za poučenie ale nijako mi pada net preto dva rovnaké prispevky mam pod sebou.

A teda rozdiel medzi stromom ,,normal" a XL e iba v čase kedy ovocie dozrie a (samozrejme v cenne)

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. matlafous123

Marluxtina Ano, upgrady stromu (XL, XXL) zkracuji dobu zrani.

20. Marluxtina

Marluxtina Pisálek fóra

A ešte ma zaujíma: keď si kupim ,,druhý krat" turbo mlyn. Keby nahodou po mesiaci ešte nebola akcia. Tak mi to po mesiaci automaticky predĺži

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.