ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A kdyby jen stárne, především blbne, ftáčková...

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pech, a pak nastupuje horší varianta, že si to nejenom myslí, ale je o tom i přesvědčena. Nedávný příklad, dáma Tvého popisu s doprovodem. Bylo potřeba něco doplnit přes soukromý mail, paní si nevěděla rady a kolegyně, není to nic složitého, syn vám určitě pomůže. Druhý den mail s vyhrožováním soudy za psychickou újmu , protože nakupovala se svým manželem. Po shlédnutí kamerového záznamu jsem konstatovala, že nemá být na zajíčky a napsal se omluvný dopis. Od té doby, zvlášt´ u "postarších" pánů dává pozor. To nevadí, není to nic těžkého, vnučka vám s tím poradí, to už od ní neslyším...akorát nevím, jestli se to těm chlapům vlastně nelíbiloxD

3. Y_n_O

Netopýrku, asociace je vepřpaní xD Proč jsou všechny nevěsty v bílém? Protože bílá je tradiční barva domácích spotřebičů... No, jdu posklízet a oddívat seriály a spát... pro jistotu, než zase napíšu nějakou pitominu... ;)

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

vilm4 tobě to ufo odletělo ? mě pořád stojí na místě a kromě toho mám výlet kolem farmy na baha mám letadlo na farmě ufo jestli se mi podaří na Párty kole vytočit poníka tak mi dekorace odletí do stonku zatím ležejí na plochách

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Baroušku růžovej,já tak leda zajíčka na smetaně nebo načerno.Nic jiného mi nesmí do chalupy.I ten kocour je kastrovaný!
    Honzulko-neuletělo,já na UFO nevěřím.Máš krásný zimní podpis,jsou to huskyové,nebo malamuti?

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

vilm4 - teda, kocour a kastrovaný, no fuj.

jindrasofr, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Místo vytouženého +1 či +100%, ke mně včera během minuty přiklusalo hejno pštrosů. Škoda že to nebyl třeba cukřík, ten se aspoň nedá koupit.

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Mikešku promiň,vesnice je plná koček,o které se moc nestarají,my už máme 4 z náletu a jednu pražskou víkendovou,není zbytí.U tak slavného kocourka,jako jsi ty,by nás to vůůůůbec nenapadlo,na mou duši.Ale chápu tvé rozhořčení.

Honzulka05, jindrasofr a Mikeš tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Prepperko, já si stěžovat nemůžu, asi mám to lepší náhodné číslo... :( Oboje bylo na pole... Dnes jsem ještě bedny neotvírala a netočila...

[​IMG][​IMG]

Zrzinka11, Prepperka a vilm4 tohle ocenili.
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

11. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Hezký podvečer,mám jeden problém a nevím jestli se mám obrátit na podporu.V houbovém lese jsem dokončil oblast III,(v družstvu je mezi hotovými)ale oblast se mi nezpřístupnila.Když si na tuto oblast kliknu -vyskočí obrázek kde jsou ta pole s oblastmi vyobrazená,tak mám přes houbové pole III nápis VYPRODÁNO,při čemž jak jsem se díval do FAQ tak tato oblast nešla koupit.U další oblasti která je hotova tento nápis není. Poradíte? PC jse čistil i restartoval a nic.

vilm4, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Beznoska, ve vývoji se asi něco kutí k další akci, to, co popisuješ, odpovídá zpřístupnění Křišťálových vodopádů na Baha... Napiš na podporu, a pokud to zatím jde, udělej i screen, kdyby ho potřebovali.

vilm4 a Beznoska tohle ocenili.
  13. satelit

satelit Hvězda fóra

Kde to je???

vilm4, Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  14. burds

burds Titán fóra

Jednou po delší době si chci koupit balíček a jak píše satelit kde to je ?

vilm4, satelit a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Někteří co nejsou přihlášeni na hře říkají, že se jim přihlásit ani nejde. U nás, co jsme tu byli už před 14tou, to chybu neukazuje a vesele si sklízíme dál. Ale tipuju to na problém, až ho vyřeší, budou i prodejní akce.

satelit a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jj, prodej je posunutý na 16. hodinu ;)
    KLIK

vilm4 a satelit tohle ocenili.
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je to nedávno, kdy jsem měla radost, že mám uhraných už 1 miliardu BZ a po dlouhé době kouknu na stav a já už mám přes 5 miliard BZ, to to najednou začalo přibývat o_O:p;)
    Edit:
    vilm4 díky :D o miliardě že bude jsem psala 4.12.2016 za 5 let hraní a za necelé 2 roky 4 miliardy uhrané, to dělají ty skvělé dekorky jako Humří píseň lásky aj.

Naposledy upraveno: 29/11/18
  18. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jó, evoku,když se někdo nefláká,tak se mu daří.Gratuluju.

Honzulka05, evoku57 a jindrasofr tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Když jsem si přečetla popis akce s věnečky, řekla jsem si, že mají naši hrodárci rozum a bude klid... Potom přišlo od Hlásné Trouby oznámení o akcích na prosinec. Už jsem poslala Ježíškovi storno na předchozí objednávku a poslala novou... Pokud možno přírodní produkty na podporu mozkové činnosti, srdeční činnosti, proti spaní, na usnutí a s dovětkem, že by to mohl poslat už po Mikulášovi... snad tu smršť akcí přežiju, celkem ráda bych se dožila přinejhorším alespoň prvních minut roku následujícího...

vilm4, jindrasofr a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Y_n_O když je řeč o kalendáři moc akcí na prosinec není akorát nevím co je podiovudné stromy a farmářský ??? je to expres ?

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.