ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peto121, také mne před nedávnem opustil dlouhodobý soused; doběhl do dvoustovky, slušně se rozloučil a přestal hrát, protože další hraní mu už nedávalo smysl... bylo smutné sledovat klesající teploměr...

vilm4 a Peto121 tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ach bože. Samozřejmě proloženo BZ ........

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Y_n_O

A modré lístky kupovals? Jestli ne, furt dobrý xD Lišta je bezedná a přijede vláček...

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jen RT ví, proč většinou točím řemeslné přísady![​IMG] o_O
    Třeba dnes ráno: [​IMG] :cry:
    Stromečků mám také pěknou sbírku![​IMG]:)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ona už nefrčí vistárie?:p

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U nás na Moravě frčí hruštičky,třešínky a docela i javory s dubama ! [​IMG] :)

7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nechci to zakřiknout,ale BroskvoňXXL by mě taky nepotěšila.Snad by mě i naštvala.

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

kaolin: To všechno lze zkapalnit, ne? Ale bacha, za něco jsou dost vysoké tresty.xD

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Peto, těžko říct, ale já jsem zatím přišla jen o pár jedinců, moji sousedi jsou + 200, ale taky -1OO, většina se pohybuje mezi. A přitom nikdo z nich zatím neztratil motivaci, pokud by nebyla hlavní motivací čísla, pak to není hraní;)

10. Y_n_O

vilm4: broskvoň XXL jsem zařadila na farmě mezi neslušná slova a urážky ;)

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

YnO,snad moje zmínka o té komoditě neurazila tvůj jemnocit příliš hluboce,já z ní mám osypky,jen si na ni vzpomenu.Vyřešila jsi to postavením na hanbu-tam ta mrcha patří.

12. Y_n_O

vilm4: mám ji na černé listině, společně s jedlí (53 ks) a jedlí XXL (30 ks) xD Jsou užitečné asi stejně, jako mražák na severním pólu...

Naposledy upraveno: 22/9/18
    vilm4 tohle ocenil(a).
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_o zlatúšik to máš tých stromov málo.U mňa zase prevládajú tieto xxl stromy datľa palmová 54 ks,mandľovník 60 ks a hruška 70 ks.Ostatné s tých vykopáviek mám od 30-50 ks a o obyčajných ani nebudem písať,lebo ak sú v odmenách tak vždy vyfasujem s tých čo mám najviac a na kolese sa mi xxl tiež nevyhnú:sleepy::sleepy:.

14. Y_n_O

Kocúrik, to je jeden příklad. Jednak jsem tři roky nehrála, druhak to posílám vlakem... xD Třeba těch třešní a hrušek, co zmiňoval kaolín11, mám taky jak napotentočkováno :)

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

xxl stromy vlakom neposielam [​IMG], len tajomné xlka a žlté výrobne, preto tých mám málo[​IMG]xD, už mi viac radosti urobí, keď si nevytočím katalpu alebo žlté kačky a dostanem 10 kociek cukru:music:, schválne nepíšem mandragoru, hneď sa suseda chytí a mám ju na záhrade-.-;)

16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Na baharamě levl 250 ještě jedna polovina do levlu 300

vilm4, evainfo a Natálka29 tohle ocenili.
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - Polovina čeho ? o_O

vilm4 a Prepperka tohle ocenili.
  18. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Skali polovina levlu 200 čili 50 levlů za mnou a 50 přede mou ;)

vilm4 a Natálka29 tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

To zní logicky :D

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hráče, kteří po 100. levlu dokáží hru s noblesou opustit, nesmírně obdivuji.
    Už několikrát jsem měl k ukončení této hry nakročeno z mnoha důvodů.
    Téměř při každé změně, úpravě a vylepšení, které nikdy neznamená výhodu pro hráče, propadám stejným úvahám. Když z tajemna nevypadne nikdy nic kloudného (včetně Stájboly i Stromboly), když si na KŠ nikdy nevytočím, to co bych chtěl a potřeboval. Zatím, co se ostatní chlubí několikanásobnými bonusy (+ 1 ks, + 100 a + 200 % do stodoly), já na kolo čumím jak puk i kdybych protočil xyz jakýchkoliv lístků.
    Např. do odměn RT zařadil stromy a stáje, které byly zaváděny do hry minimálně před třemi lety a vlastně nemám o co usilovat.
    Přijde mi to od RT stupidní. Svou roli také hrají poruchy hry. To všechno negativní se pomalu sčítá a najednou přijdu na to, že hru nemám pro zábavu, ale pro zlost a uvědomím si, že takhle to přece nechci a přestávám být na hře závislý. A přesně v tu chvíli se dostaví lítost. Lítost nad časem vloženým do této hry a nad tím, že jsem si už něco vybudoval a je škoda to nechat jen tak, dokud hra ještě funguje.
    Znovu se vzchopím a ve hře pokračuji.
    Jenže, interval mezi tímto rozpoložením se mi stále zkracuje a poněkud často se točím v bludném kruhu..
    Byl bych moc rád, kdybych dokázal to, co tví sousedé. A čím dřív to bude, tím pro mě lépe.

Bude-li RT pokračovat v akcích typu letošního Septemberfestu, kdy akci nejde celou splnit bez obřích zásob SH, které podle mě nemůže nikdo mít nastřádané ze hry (prostě tomu nevěřím, protože při stále probíhajících akcích to ani nejde), ale musí si ho pořídit za peníze,
    přispěje a donutí RT některé hráče přinejmenším k zamyšlení, co dál. Protože za investici do hry hráč nakonec nedostane ani adekvátní odměnu. Tomu, že někdo za své peníze odměnu neřeší, také nevěřím.
    Tak nějak to vidím a teď hrrrrr na mě.

Tato situace mi připomíná jednu televizní reklamu o popraskané obkladačce v koupelně. Jednoho dne nastane situace, buď já, nebo obkladačka.
    U sebe očekávám situaci, buď já, nebo Farma. A bude rozhodnuto. To kladivo k tomu potřebovat nejspíš nebudu.
    :D

Edit
    A mimochodem, jak vám dnes funguje farma? Mi se od rána při načítání příšerně
    vleče a při sklízení se lopotím až běda přeběda. A to mám doslova vaglancováno.

Naposledy upraveno: 23/9/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.