ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Bezejmenný a já už chtěla návod ... vypadá to božsky :p

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

evainfo :
    To je jednoduché. Mě to naučil tatík už dávno. Nemusí to být jen chleba, jde to udělat s čímkoliv. Rohlíky, bagety, toustové plátky (tam to uděláš jako sendvič a zapečeš) atd. Fantasie je jen na tobě. Přidáš co máš ráda - salám, párky, kabanos, šunku, slaninu - prostě co má kdo rád. To platí i pro sýr. Můžeš tam namazat i normální mazací (tady to chtělo pár experimentů, protože ne každý sýr je dobrý) Koření a bylinky podle chuti.
    A jak už psala skali, tak je lepší zabalit do alobalu. Ne úplně nutně ale je to lepší.
    No a samozřejmě to malinko namázneš po povrchu. My na to dáváme bylonkový olej
    Doba přípravy je různá, takže se to musí hlídat. Všiml jsem si že někdy stačí 5 minut a jindy je potřeba 15 minut (dělávám to většinou ve venkovním krbu)
    A co hodně pomáhá při konzumaci, je prokládat to políbením. Neznám nic lepšího na posezení v altánku večer u ohně.

3. Bezejmenný
    ;) mírně jsem se urazila xD nejsem Skali. Pravda je, že - aby to dobré z chleba nevyteklo - ten alobal je skoro nezbytnost. Osobně preferuji sýr s modrou plísní, nějakou měkkou uzeninu, pórek, trochu grilovacího koření a nějaký tvrdý, tučnější sýr.

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

*JÁ* - jůůů to jsem teda jelito. Takhle se splést.
    Jako omluvu pošlu balík s plísní. Když ti tak chutná.

5. Bezejmenný
    gentleman každým coulem :D A plíseň jedině na kvalitním sýru :D

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

*Já* ovšem, gentleman se ze všeho vykroutí, spíš ho podezírám, že při tom jeho kulinářským experimentování zauvažoval nad nakrájenou mrkvičkou na ozdobu, to struhadlo v příspěvku 617 ;) A dobrý modrý sýr je takový, který vyteče při vybalování a nemusí se ani dávat do alobalu:)

tydýtková, vilm4 a Prepperka tohle ocenili.
  7. Ahojky Gordonko
    já ti nevím ;) ale Bezejmenný v přísp. 617 nevypadá na to, že by si dal zrovna mrkvičku. Tam se zubí dost na to, aby sežvejkl cele telátko :D A jasně, dobrý sýr s modrou plísní by měl "téct". Do toho nadívaného chleba bych ho ale nedala, tam strkám jen ten český co ho vyrábějí na zelených nivách :D :D
    (snaha o vyhnutí se reklamě jak u dobrého tak i u toho českého sýra)

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Už bych,být vámi,Bezejmenného nedráždila,ukázal zoubky a drápky a jistě se nebojí je použít!Stranou půjde roztomilost a lehké porýpávání!

GordonSargent a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. vilm4
    že jo? taky bych to tak viděla

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. hullk1

hullk1 Stálice fóra

akce je dobrá věc ale nestačím hlavní úrodu vse mam po 980 kusu jeto na hard a jeto rok co rok těžší

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

12. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Bezejmenný, pokud jsi roztomilý a hravý jako to koťátko tak to je v pohodě... :music:
    Holky, tak to mu potom stačí hodit klubíčko... ale ne provázek, to by jste ho asi už dráždily a to už by byly zoubky a drápky...;)

evainfo, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

15. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ale božínku,Bezejmenný,tak rozkošné koťátko!Ty nás trošku houpeš,aby bylo veselo,viď?To nevadí,já ti to klidně zbaštím,jsem prostá žena z lidu,mně klidně můžeš věšet bulíky na nos-ale!-jestli to uvidí Matlafouska tak bych ráda byla u toho.Ta se bude smát jako hyena chechtavá!

16. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Bezejmenny, to je úplná pohoda a roztomilost sama ani mouse by neublížil... ;):)

evainfo, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

https://imgur.com/a/tNtWwBv
    Co jsou bulíky ?

vilm4 a Zrzinka11 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jsi roztomilý, ale musela jsem si to kliknout dvakrát, jelikož upozornění na použití reklamy a shromažďování údajů na odkazované stránce je skoro větší, než celé video xD

Ale z jiného soudku: když se nic akčně nepěstuje, řekla jsem si, že na druhé farmě zkusím národní rybolov, neb tam běžně nehraji a některé řádky do stonku nejsou... mno a tak jsem uložila na plochy zdroje pro potřebné komodity - chlévy, výběhy, obydlí, na pole vysela chybějící plodiny, vysadila stromy, které dlouho strádaly v liště. Se stromy a plodinami problém nebyl, ale u zvěře problém nastal. Potřebovala jsem nakrmit anakundy a ono nebylo čím, tak jsem vyrazila na tržiště. A málem jsem omdlela - cena za krmivo téměř hraničí s lichvou :p Skoro padesát talířů za krmení, když hotový plaz stojí ani ne polovinu? Tož to si počkám, až dorostou slepice a králíci na farmě, pak budu krmit ty zasklené obludky xD

Naposledy upraveno: 12/7/18
  19. Bezejmenný
    co/kdo jsou bulíci?
    slovník praví: výraz "bulík" - (z němčiny) mladý volek. přeneseně hanlivé označení nevychovance, člověka jenž se neumí chovat.
    použití v expresivním rčení - "věšet bulíky na nos", "stojí tu jako bulík"
    pejskaři - zkrácené označení pro plemeno bulteriéra.

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Občes stojím jako "jelito"
    Hlavně po ránu v obchodě, kdy nechápavě kroutím hlavou čeho jsou lidi schopní když jsou slevy.
    Věšet mi nevychovance na nos, mi teda ale nikdo nebude. To teda nee.

O tom co to znamená v němčině se mi nechce vyjadřovat, protože bych pak asi 5 let nesměl na fórum.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.