ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, Tebe sa ani netreba plahočiť na farme, vystačíš si s bedňami, ešte prikúpiš Kyberchrobáka a si za vodou :D;);)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nechcete se někdo zastavit na kafe a zatočit si u mě kolem štěstí ? Nechápu kde pořád berete ty bonusy ?
    Momentálně jsem pozotvíral všecky bedny a naskrblil tak 79 normálních lístků a 53 párty.
    Protočil jsem skoro všechno (pár si jich nechávám jen tak) Bonus nemám ani jeden, zato mám nějak asi 9 kupónů na pomocníky (12 a 24 hodin) asi 17 chlívků (žluté a oranžové) nějakých zhruba 10 stromů (xxl) a spoustu BZ, BBZ, nějaké marmelády, pár šlechtěnců, asi 50 SK, 2 jízdy na poníku, 2 lety vrtulníkem a plus mínus 40 ramamincí.

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Bezejmenný, to sa sťažuješ, či chváliš? zastavím sa, aj zmrzlinu a niečo k nej priprav + nachystaj lístky, budem točiť;) a môžme sa spoločne zamýšľať nad životomxDxD
    ....a čo by si chcel, šák to máš parádne na trošku pokusov;)

4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Bezejmenný:
    Nic si z toho nedělej, já už jsem rezignovala. Mně se podaří, když mám opravdu veliké štěstí, vytočit +1 na 6 hodin s cca měsíční pauzou a z toho, co mi padá, by jsi :cry:.
    Vytáčím si hlavně
    parfémy, krejcary, BZ a TBZ a potřeby do řemesel, sem tam žlutá stáj či výrobna vajec apod.
    Takže na kolo neštěstí fakt nesázím. Točím, aby lístky nepropadly.
    A všechno si musím při akcích poctivě odmakat.
    xDxDxD

DANKA722: Až se budeš vracet od toho bez jména, tak se zastav na kafčo, dortíčka a mléčný koktejl - lístky už mám připravený ;), můžeš pokračovat u mne.

Edit: DANKA722 - :D:D:D

Naposledy upraveno: 3/6/18
  5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Apachie1, určite sa zastavím;)xD, len ešte musím vykoumat čas, potrebujem aby Gordonka bola v robote;);)

6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Bezejmenný - dám ti návod jak na bonusy z kola. Zaručeně zabere a ani se u tebe nemusím stavovat. Jen dodrž pracovní postup a časová doporučení, a výsledek je zaručen.

1. skliď všechno ze všech polí
    2. zasej nejdelší rostlinky co máš k dispozici
    3.a. jdi točit těsně před tím než jdeš spát
    b. nebo odjíždíš na celý den pryč
    c. a úplně nejlépe těsně před týdenní dovolenou bez přístupu na net
    4. přijď se pochlubit kolik bonusů +1 sis vytočil

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Prepperka: Škoda, že jsi mě neslyšela, smála jsem se na plné kolo!!!

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jen se ušklíbejte. Ukazujte si prstem na jelito které neumí tím krámem pořádně zatočit. Klidně otáčejte hlavy a duste v sobě smích.
    Já jsem šťastně ženatý, mám hezkou dceru a práci mám pohodovou. Takže nějaké "kolo" mi může dávat každý den kupu hnoje a se mnou to ani nehne.

Prepperka : možná vyzkouším. Koncem Července mám naplánovaný týden tak si črtnu radu do poznámek aby to na mě hulákalo 5x za hodinu.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky jsem se upřímně zasmála, ale potvrzuji, že to opravdu funguje :D

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak to já ne...
    Vždy když točím na kole tak si v duchu říkám co vše bych chtěl!
    Bézetka, pár krejcárků, obyčejnou max. žlutou stáj či výrobnu nebo nějakou jinou zbytečnost.
    A pozor! Na konci jsem max. spokojený!
    Vše se splní!
    Heč...
    :D

11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Jonsdorf - jsi jak ten moudrý vládce v Malém princi, který přikazoval jen věci, které by se stejně děly, jako třeba aby každé ráno vyšlo slunce a každý večer zase zapadlo. A byl spokojený jak ho všechno pěkně poslouchá.
    xD

12. Pajuska.67

Pajuska.67 Rádoby autor

Prosim nevim kam napsat dodělala jsem Zvěřinec 2 a nevim kde ho mam hledat nikde ho nemam děkuji a omlouvam se jestli jsem to napsala se m nevěděla jsem kam

vilm4 a Jonsdorf tohle ocenili.
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, máš recht , ale kterou robotu myslíš? Od jedné jsem si oddychla, na té druhé se plahočím, a Ty si přitom zatím chodíš po kafíčkách....

[​IMG] :)

Edit:Prepperka ještě doplním, pokud jsi náhodně přítomná, tak ananas, bílá nevinnost a vánočka nemají žádný vliv na sklizeň polí a parků. Včera, ovšem že pouze ze studijních důvodů,odzkoušenoxD

Naposledy upraveno: 4/6/18
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj. Tím, že jsi splnila úkol Zvěřinec II jsi získala pouze stavební plány na rozšíření zvěřince, nikoli budovu. Tu si můžeš pořídit buď za 500 hvězdiček na stromě moudrosti - runa Velkolepý zvěřinec

a další v tesařství za 299 florenů
    [​IMG] [​IMG]

Vše o skladištích najdeš zde (klikni)

Dotazy pokládej příště do vlákna Všeobecné dotazy nebo Dotazy nováčků.
    Hezký den

astrid888, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Prepperko pravdu říkáš, tedy píšeš...
    Já mám zkušenosti podobné s Králem Já První.
    Vždy když točím kolem neštěstí vyberu si některé zbytečnosti co bych rád, jen občas mi to překazí nějaká nechutnost např.
    Superkrmivo, superhnojivo či dokonce nějaká růžovka! To pak přímo zuřím! Vypnu internet a vytrhnu počítač ze zdi!
    Nikomu nic podobného nepřeji!

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y_n_O, jeden obrázek pro Tebe od někoho;)

astrid888, Y_n_O a vilm4 tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji, vidím, že k "dětské" radosti stačí pořád opravdu málo :)

astrid888, vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Yo Yo...
    Zvlášť když pospícháš ráno do práce a kopneš do nočníku..!
    To pak nemusí ani kapat natož pršet ale mokro je..
    A ten skřeček se tomu ještě chechtá!

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jop, skřítci jsou škodolibí, i když jsou to ti vlastní 8)

piginka a vilm4 tohle ocenili.
  20. Martinkangelface

Martinkangelface Zelenáč fóra

• Nepiš 2 příspěvky bezprostředně za sebou. Když chceš něco dopsat, použij tlačítko upravit. sopti
    kde mozem pouzit sarkofagovy strom??

absolutne netusim, ako sa tu pridavaju nove otazky..

Naposledy upraveno moderátorem: 6/6/18
    Y_n_O tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.