ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

DANKA722 máš to štěstí že máš žluté a oranžové holuby a oranžové čápy ale smůla že nemáš růžovou stáj

Kaolín11:ty máš super štěstí na párty kole štěstí

2. Ahoj Honzulka05
    nejen DANKA722 má smůlu, že nemá růžové holuby a čápy, všichni máme smůlu, protože stáje s těmito barevnými upgrady ještě nejsou ve hře ;)

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Gratuluji všem výhercům stájí a snad se zase vrátíme ke všedním dnům, alespoň doufám...

a nejsem si tak jista, že by Danka litovala, že zrovna čápa a holuba na střeše nemá v růžové podoběxD

astrid888, vilm4 a DANKA722 tohle ocenili.
  4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Podívala jsem se na kalendář.Je to dobrý,akcí je hafo,takže nemusím hubnout do plavek,protože se asi nehnu od farmy.A zítra Frapé olé-já ty krávy prostě miluju!

K těm růžovým-Hejma zpívá Modrá je dobrá,to je minulost,ale on jistě nehraje na farmě a neví,že-
    Růžová je nejlepší-bóže,
    každému však nesvědčí-bóže,
    a těm,kdo jsou pracovití,
    chlívky ve dne v noci svítí!

Naposledy upraveno: 29/5/18
  5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

vilm4: "A zítra Frapé olé-já ty krávy prostě miluju!"

Teď jsi mě normálně zmátla - Frapé začíná až v pátek?

Edit: vilm4 - měla jsi pravdu, začíná to zítra. Asi jsem nějak blbě koukala;)

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  6. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Apachie1-zítra,dnes je úterý,přibrzdi trochu.
    A zmínila jsem se o tom z naprosto nečestných a zištných důvodů,protože spoléhám na Makaka-magota,kterého tímto srdečně zdravím a přeji mu úspěšnou hru.
    No a teď zjišťuju,že budu brzdit já,omlouvám se,začíná to opravdu až v pátek.

Milka66, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  7. babicka38

babicka38 Mistr fóra

ahojky farmáři bylo mi doporučeno se obrátit na toto vlákno tak bych se chtěla zeptat hráčů kteří kupují Premium jestli už kupovali teď po té havárce dvoudenní kdy my co máme premium jsme nemohli hrát . proč se ptám protože jsem taky nemohla hrát dostala jsem dva kompenzační balíčky to je v pořádku a ukončeno (podle mého zdravého rozumu) ale včera jsem si koupila nové premium na další měsíc a nedostala jsem žádné odměny které se dostanou při koupi. podpora mi odepsala že jsem je dostala už 19.5 což je divný když koupš byla teprve včera a těžko se s nima dohaduji. proto bych chtěla vědět jestli jste někdo kupoval a jestli jste to měli v pořádku. můžu to vědět? děkuji

vilm4, Honzulka05 a DANKA722 tohle ocenili.
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Výprodej - Aprílové předměty (30.5. - 3.6.)

Mají s tím humorem nějaké spoždění, ne ?
    Docela mě pobavily jak ceny, tak i bonusy včetně aktivační doby. Je dobré že RT ještě nedošel humor.
    Poslední dobou už jsem se obával že RT o ten humor docela přišlo.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

babicka38, premium nám v kompenzácii predĺžili o 3 dni a vtedy nabehol aj balíček za nákup prémia (okrem 3 bal.kompenzačných)

[​IMG] a ten už bude zrejme započítaný do nasledujúceho nákupu na 30 dní, mne končí o 3 dni, ak by som to mala inak, dám vedieť;)

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

je to tak jak píše DANKA722. Ten balíček se bohužel nesprávně aktivoval ve chvíli, kdy naběhli ty tři dny prémia navíc (no nejsou navíc, jsou to prostě ty dny kdy prémium nešlo využít) a protože servery zareagovali a nadále reagují, tak jak jsou nastavené, tož se při dalším nákupu balíček nenačte. Chyba, tedy není v tom, že jste jej nedostali teď při nákupu, ale v tom, že jste jej dostali k těm třem dnům. V podstatě na tom nejvíc vydělají ti, kdo již prémium nekoupí. Nejde o spojitost s obsahem kompenzačních balíčků za výpadek, ten byl jiný.

11. babicka38

babicka38 Mistr fóra

takže pajdo až si budu kupovat premium za měsíc až mi tohle skončí tak to už bude normální? alespoň doufám.

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Babicka38: otázka je co je tady normální, ale ano při příštím nákupu by mělo být již vše, tak jak má. Jen doufám, že nebude další velký výpadek.

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  13. doben

doben Ikona fóra

Po delší době jsem otevřel bedny a poprvé jsem dostal z té krejcarové bedny 10 mega. Už to by byl u mě velký úspěch, ale z další bedny vylezl ještě létající slon. :D

14. medved222

medved222 Komisař fóra

Dobene, to jsi měl dnes šťastný den, já už otvírám ty bedny oddanosti po 20 a zatím jen květináče a růže.
    Babicka38, tak z pajdova sdělení nám plyne poučení: "Kdo zaplatí, ten na to doplatí."

15. libakos

libakos Titán fóra

Dobré ráno,bedny otvírám tak obden a snad většinou mám parfémy, už se mi z nich dělá růžovo před očima.Stromy na ně ani nevyndavám,protože i z kola štěstí to padá,jsou tam někdy i na 4 místech.Dnes za párty lístek žlutá výrobna vajec, fakt jsem ji potřebovala>:(;)těsně vedle bonusu:(

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jeden výkřik do prostoru. Při výpadku farmy jsem -prý- zasadila celer a rychle na něj pleskla SH. Do háje-i jinam- se sekáním hry!!!:cry::mad::(

Z beden taky nic moc a o kole neštěstí nemluvím. Lišta to jistí;):p

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Dasa1143...
    No a to prý je kombejn k ulehčení hry že..?
    ;)
    Já bych mu naplácal aby si to pamatoval,ne..?

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Je to na nic, naplácat nepomůže a navíc myslím si, že za to nemůže kombajn ale????:eek:

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na trhu AM bych poprosil o nabídnutí těchto položek (ocenil bych po více kusech než po jednom)
    Květ zlatého deště
    Květ albízie
    Květ dračince
    Plod voskovníku
    Květ myrhovníku
    Ovoce tamarilo
    Bobule hřebíčkovce

Potřebuju to do úkolů. Všecko jsem vykoupil, tak si rychle pospěšte abych mohl utrácet dál. Vy vyděláte miliony a já se zbavím asi 20 úkolů, které mám rozdělané.
    Tak šup šup.

EDIT : děkuju všem co se rozhodly vydělat. Jsem o 70 milionů lehčí ale zmákl jsem cca 30 úkolů.
    I když teda kupovat 80 Křečků a 50 Bažantů po jednom kuse, mi vykouzlilo na tváři vzrušení z hezkého dlouhého večera při farmaření.
    Nakonec jsem narazil na člověka který se rozhodl Křečky prodat ve větším počtu (220 kousků) takže mi ulehčil klikání.

Po mém nájezdu na trh, tam mnoho nabídek nezůstalo :)

Naposledy upraveno: 31/5/18
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

doben, hezký pohled, taky mně ještě nezevšedněl, i když se už jednou stalo, že jsem to viděla 5x za za šest dnů, ale to už byl extrém, většinou to bývá jen občas. Ale taky jsem se dočkala prvního pohledu, je teda fakt, že včera jsem bedny neotvírala..

[​IMG] bedny oddanosti za celou dobu daly pouze jednoho růžového šlechtěnce, ale z posledních 6-ti vyhraných TS hned dva, dokonce s bydlením:
    [​IMG] :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.