ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já ti řeknu co se děje - dovede mě na.štvat,že když jsou pěstovací akce dají na KŠ muzeální chlévy a vyřadí zajímavé bonusy.
    +1 jsem za 50 pokusů viděl 2x a 100%do stodoly ani jednou.Zato vorlů a klokanů jako když naguanuje.

2. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Ja uz pochibuji ze tolik zvirat vivojari meli uz konecne prestat dodavat jeto uz sileneee tolik zvirat uz presahuje hranici aji pestovanim8)

maribeja, vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

vilm4 Tohle na me skocit za 15 Fl, tak to radsi za 30 dobrovolne vratim xD

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, tak jsem přemýšlel, že pustím chlup za TCH .. teda 15FL když se něco děje ,-) Jenže při mým stěstí by na mě vybaflo něco osrstěnýho... (nějaká opice), čeho mám plnou lištu. Navíc chobotnice by mně mohla nasadit kravatu ,-) Asi počkám až bude v nabídce medůza.... to je jiná liga... dá se použít jako přísavka ,-) Nebo si spíš počkám na TS ... vezmu 3 a budu mít 2x XXl mandloň a 1x XXL broskvoň... no nekup to ,-)

EDITmatla: Třeba se RT nad sebou zamyslí a upraví pravděpodobnost, nebo bude přímo kompenzační balíček v podobě jasně daného chlévu (tedy již odtajněného) nejlépe nějaké novinky ,-)

Naposledy upraveno: 26/5/18
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 Drazdis RT bosou nohou! 8):p

EDIT: Musis vydrzet a budou i zuby! xD

Naposledy upraveno: 26/5/18
  6. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Chobotnice mi chutná,ale tenhle hnus oranžovej,umělohmotnej,podivnej bych nejedla ani za nic na světě.To se teda umělcovi sakra nepovedlo,chudák zvířátko.

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

dnes se mi na farmě povedlo přestoupit do levlu 91

8. libakos

libakos Titán fóra

Používám upíří sérum,nějak se mi dostalo do zásobárny asi z akcí ,dá se i koupit ale byl někde na něj recept? Asi jsem ho prošvihla nebo je jen pro vyvolené?;)

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

libakos Dal se koupit za penízky po omezenou dobu.Podle mně je zatím k ničemu.A vypadá to, že to i tak zůstane.
    MJS má delší účinnost a funguje všude!

maribeja, vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Honzulka - pravděpodobnost padnutí chobotnice se mi zdá docela velká, nebo jsem měla jen štěstí? koupila jsem 4 na hlavní farmu 4 na vedlejší - tam nic a na hlavní hned 2 chobotnice a už jsem tu četla, že ze dvou 1 se zadařila, tak to vypadá slibně ;)

11. libakos

libakos Titán fóra

kaolín11-Dík na farmě mám stromy a chlévy tak ho na děsivce využiji ale asi jsem se přehlídla ,než jsem překopala farmu přišlo mi že MJS na akční na děsivce nefunguje ale to zjistím až dojde sérumxD

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  12. kaolín11

Já su tak šťastné!
    Dneska sem vytočil na kole štěstí toto![​IMG]
    Jak je taková ta "soutěž" absurdních poplatků,něco podobného bych vyhlásil u kola štěstí.Tohle by byl jeden z horkých kandidátů!xD
    Sem vůbec netušil,že de vytočit obyčejnej stromek za pár krejcarů.Výhry moc nekontroluju,teď čekám na sklizeň ,tak se nudím u kola štěstí.:cry:

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No joooo...
    Nuda je strašná věc.
    A ještě k tomu když přijde javor.
    Dělej to jako já, odklikávám ale ceny nekontroluji o to větší překvapení je když najdu něco ham, ham.
    Vlastně dobrého...
    :D

14. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

na mé video o přestupu najdete v mém deníku nebo zde -

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

odkryla som zopár uležaných červienok, sokolov...kedy príde expres? potrebujem to hodiť do NemeckaxD

16. kaolín11

Máš to fakt pěkný! Takové "červenky" mě také lezou z TS pořád!:p Hlavně ty žluté zemní!o_O
    Dneska jsem si spravil chuť na kole![​IMG] :)

17. kaolín11
    hezké :) ale růžová je pro holky, kluci by měli dostávat modré :D

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolín - ráno v 6:04? o_OxD Farmařit takhle brzo by mě zabilo xD

19. kaolín11

Ranní ptáče,dál doskáče........
    Dál to rozvádět raději nebudu!o_O

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Myslíš ten dovětek, že víc ... spotřebuje a dřív... se odebere k předkům? :p

vilm4, Prepperka a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.