ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Nejsem tedy zastancem kupcu ani nekupcu vsemoznych vychytavek od radku, pres SH, po mazliky (necht si rozhodne kazdy sam za sebe), ale za to, ze sis neporidil radek za real a nevyuzil tudiz vsechny moznosti, te muze tezko nekdo kritizovat. Navic pokud vim, tak kritika tu pada vzdy, pouze a jenom v ramci neplacenych moznosti tj. za nevyuziti tech prvku hry, ktere zvyseni padatek umoznuji beznou strategii a snahou. Nehlede na to, ze tento radek, dle meho soudu, tezko muze suplovat 1 ks JC, protoze jeho ucinnost je hodinu a dalsi aktivace 20 hod. Cimz tedy podotykam, ze si dovolim nesouhlasit s tim, co tu doben naznacuje.

tydýtková, megi1967 a vilm4 tohle ocenili.
  2. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Bezejmenný-taky nad tím mudruju a nemůžu se rozhodnout.Začíná převažovat NE.Tobě je hej,ty můžeš vzít svoje děvčata do cukrárny a na řádek se vykašlat bez výčitek svědomí.Já ty peníze můžu utratit tak akorát v lékárně a to je nuda.

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Řádkem, který dává + 5 % jedenkrát denně si hlavu nezapleveluji. To už jsem, myslím, vynechal i lepší řádky.
    :D
    Víc mě štve to zpropadené "kolo štěstí", že není spravedlivější ke všem. Včera jsem bonusu chtivý
    protočil celkem asi 25 lístků. Bonus + 1 ks a + 200 % se sice na kole objevil, ale já vyfasoval
    užitečnější věci - několikrát drát, žluté výběhy, parfémy, hvězdičky a pár významných řemesl. produktů.
    Zkrátka ty nejpotřebnější věci.
    Dnes jsem točení vzdal hned, co mi padlo 50 parfémů.
    Tak se opět celičký uondaný plahočím akcemi plný závisti a spoléhám na vlastní um a síly,
    neboť mi osud ve hře, nevím proč, není příznivě nakloněn. Ale já se nedám.
    :DxD
    Bezejmenný - prosím tě, nestraš mě ještě k tomu všemu úpravou počtu padátek.
    xDxD

Edit
    burds - dík, ale není třeba mě utěšovat. Já už se s tou nepřízní osudu naučil žít, skoro jako ve filmu Francois Peren.
    Zde uvedení smajlíci potvrzují, že to beru s humorem.
    xDxDxD

Naposledy upraveno: 27/4/18
  4. burds

burds Titán fóra

Mikešku nebudˇsmutný u mne taktéž točí se točí a padá přesně to co nepotřebuji.100% do stodoly jsem měla kdysi a to si mne kolo asi s někým spletlo.Ber to tak RT nás nemá rádo a co nevypěstujeme to nemáme.Nejlepší je zušlechtování rostlin zvláštˇkdyž se ti objeví,že se ti nic nevyšlechtilo.Štěstí zmizelo na jiné farmy.Ale my se nedáme a jednou to štěstíčko sedne i na nás.

5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já včera protočila něco málo přes 60 lístků, obyč. Až pak mi padlo +1 do stodoly, a považuju to za malý zázrak, že vůbec ! a z obyčejných ! Modrých jsem otočila asi 20, nekupuji je, takže je více šetřím.
    Pro mně je nejhorší najít si ten čas a sedět a čučet než se kolo dotočí a než se traktor dokoprtne zpátky, to mně fakt ničí :-D

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, kdyby byl řádek jakkoliv porovnatelný s JC, proč by RT rovnou nehodil na trh přímo JC? I třeba za větší peníze ;)

Mmch, i když se to tady pořád opakuje, že těch 5% je jako nic, není to pravda. Zvýšení pravděpodobnosti o 5% je docela slušné, vzpomeňte si, jaký byl rozdíl, když Poháry nebyly plné a dávaly o 5% menší šanci na vypadnutí. Za sebe musím říct, že postupné naplňování Pohárů znát bylo, ne že ne :)

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Prdím na řádek. Když nebudu stíhat no tak nebudu no. Se z toho nepoložím na prkno ne ?

Co se zase líhne v palících těch pomatenců, že nám neustále nabízí tak "výhodné" balíčky ?
    Nevíte někdo ?

Balík k děsivce + řádek (2 nebo 3 teď momentálně) + automaty na žvejkačky .......... atd.

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

To je jednoduché, blíží se čas ne ledajakých dovolených
    a náš velmi udřený RT si přece také potřebuje odpočinout.
    :D

Naposledy upraveno: 28/4/18
    burds a vilm4 tohle ocenili.
  9. doben

doben Ikona fóra

matlafous nevím, jak ty, ale já JC používám u většiny akcí jen při první sklizni a při ranní sklizni dlouhodobek, takže těch 20 hodin by pro mě nebylo nijak omezujících u většiny akcí. Ale samozřejmě jsou i akce, kde JC používám častěji, jako byla královna.

Ale samozřejmě JC se dají sehnat při OaD, takže kdo chce a něco pro to udělá, můžeš z nich mít mnohem větší bonus než 5%.

Honzulka05, karbar a vilm4 tohle ocenili.
  10. matlafous123

doben Na farme, na ktere lezi prevazna vetsina padatek zadnou 20ti hod. kytku s vodou nemam (nejdelsi ctyrlistek a ten ma 20 hod. ale v zakladu) a stromy na pripravu nepouzivam, takze ja bych byla aktivaci tohoto radku omezovana podstatne. A i kdybych pouzila radek na sklizen ve 14 hod., tak se mi budou casy dalsich sklizni neustale posouvat tak, ze na nasledne nocni dlouhodobky bude nepouzitelny. Ale co vic: vsichni si asi radi ridime cas sklizne podle sveho (tzn. urcujeme si, kdy chceme sklizet a podle toho volime plodinu), nikoliv aby nam do toho kecal nejaky radek. Btw ted jsem to psala v akcnim vlakne, ze posledni 3-4 akce zpet jsem zacala JC nasazovat na akcni kytky, ktere davam i na noc... zadne dlouhodobky nesadim a padatka me prestala zdrzovat uplne (brzdi me ted pouze mnozstvi akcnich kytek). Takze pokud uz bych chtela tech 5% navic, tak dam 100% prednost ziskani JC pri OaD, jak pises a souhlasim s tebou, ze ziskat se stale daji. Z tohoto radku a jeho ucinnosti bych ja byla zarucene nestastna.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hele - sice bych si chtěla dopřát, ale nekoupím, protože psí žrádlo má u mně přednost.

12. doben

doben Ikona fóra

matlafous já to dělám tak, že jako přípravu na akci dám asi jako všichni nejdelší rostlinu. První den akce rozpěstuji a na první noc dám akční. No a pak sazím přes den akční a na noc růže s JC, někdy stačí na noc akční s JC a někdy stačí použít JC jen při první sklizni. Takže JC používám vždy ráno kvůli těm růžím, tudíž jednou za 24 hodin. Ale samozřejmě takhle to funguje za podmínek, která mám momentálně já. Chápu, že každý to má jinak.

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak já si řádek nedopřeji ani náhodou... nedopřávám si ani hudebníka. Na to bych potřebovala více než 4 člennou kapelu a stejně by mně to asi přemísťovaní nebavilo. Přitom o jejich výhodnosti nepochybuji.Tak v případě nutnosti, ale ani to by většinou nebylo nutné,jen bych musela změnit způsob hraní, tak dám skleníkové pohopole... přibudou kytky, nářadí, akční předměty a tak nějak mě to baví víc.Růžové výrobny za brouky měnit nemíním,do baráku schovat nejdou ... a jak čtu nad sebou, Doben taky jede v růžích, akorát já za pomoci jiných prostředků;):)

vilm4, DANKA722 a Xenie6161 tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

U nás na trhu se JC získá jen těžko. Pokud si vzpomínám, tak tam byly nabídky typu 100 papouščích stromů za 1 JC. Asi 2x se objevila nabídka růžová výrobna (myslím, že šlo o sítě) za JC. A to je vše. Takže ano, pro někoho platí, že JC získat jde, ale za sebe musím konstatovat, že pro mne je nedostupný.
    Jedinou šanci jsem měla, když byl v Renzovi, jenže tam byl z mého pohledu moc krátce ;) Vlastně ani nechápu, proč byl vyřazený, určitě se nedá říct, že by byl "zadarmo". Lístky pro Renza jsou taky placený prvek nebo se pletu?

EDIT: Když píšu "u nás na trhu", myslím samozřejmě v naší skupině, ne doslova trh ;)

15. matlafous123

kiki2305 Ano,pokud jen koukas na nabidky, pak jsem na tom ve sve vzducholodi obdobne - nic rozumneho, za co by se dal JC vymenit tam nikdy nemam. Chce to vyvinout aktivitu z druhe strany tzn. nabizet. Divila by ses, za co ho hraci vymeni (i me to nekdy opravdu hodne prekvapuje). Btw listky k Renzovi jsou za prihlaseni (krom moznosti je koupit).

EDIT: Bezejmenný To je asi otazka priorit kazdeho z nas. Kdybych ja mela potrebu ziskat JC, pak za nej ty listovky klidne dam, protoze skladovat pro mne neco bezcenneho, co se vali necinne v bedne proste nema smysl. Stejne tak jako jsem dala treba jediny tis a leucadendron - uz je mam zpatky z nejakeho ukolu a k tomu 2 JC a to TS nekupuju. A ten, kdo mel JC byl s vymenou evidentne taky spokojeny, kdyz na mou nabidku v lodi pristoupil.

Naposledy upraveno: 28/4/18
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jsem na tom podobně jako matlafousová. Hledat rozumné nabídky na JC ve vzducholodi je vyloučená věc.
    V 99% jsou to ty nabídky které si tady ukazujeme jako "velký humor"

Nabízet z mé strany je zase bráno tak že si tu srandu snad dělám já z někoho. I když jsem nabízel 3 růžové chlívky, nikdo mi to nevyměnil a ještě se ozval v poštrě jeden člověk že když k tomu ještě něco přidám, tak se můžem domluvit.
    Takže v mém případě bych za - dejme tomu - 3 JC musel dát asi 30 věcí. A to si řekněme na rovinu že nedám i když jsou to jen omalovánky a "zboží" nemá žádnou hodnotu a jen se válí v liště.

Tento řádek, není asi úplně špatný, ale pořád je to jen 5% z mizerného počtu padátek. Když mi z 18 hodinové kytky vypadne 70 padátek, tak 5% z toho je v podstatě nula, protože to není 100% záruka ale jen šance na vyskočení. Takže mi taky nemusí vypadnout ani jeden navíc než mi padá normálně.

Kdyby ten řádek dával možnost 20% tak se asi můžeme bavit o tom že to má smysl zkusit (pro běžné platiče je pár korun zanedbatelná částka) ale při možnosti 5% a jen na jedno použití za den ve velmi omezené době, ten řádek jako takový smysl nemá.
    Tedy jako pro mě.
    Ostatní to můžou vidět jinak.

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ja mám JC aj za granátové jablká, to bola vtedy novinka, dala som aj posledné, a stále sa mi darí získať JC za novinky z TS ;), len treba ponúknuť...
    a riadok neriešim, u mňa je to krabička cigariet, chvalabohu:music:;)

Gordonka, ako tak nad tým uvažujem, Tebe by sa riadok oplatil kvôli bedniam s grajciarmi, keď tam mávaš po 10 mil.;)xD

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

S vlastními nabídkami jsem to zatím nezkoušela, to je pravda. Nikdy mi nepřišlo, že bych mohla nabídnout něco srovnatelného s těmi požadavky, o kterých jsem právě psala. No, možná krom jediného - ambroně, o té se pořád píše. Jenže i tu jsem už nejspíš prokaučovala, když se teď objevily zvěsti, že bude k mání :p
    Nakonec ale, proč ne. Pravděpodobnost úspěchu se o hodně zvýší, když se alespoň pokusím, že?;)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, mám dojem, že se bedny rozhodly zbavit se mně jako nepohodlného klienta co nejrychleji, vyplatily v několika splátkách pár desítek milionů a teď už posílají jen ty zbytky z úroků:)

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádky už nekupuju, z toho jsem vyléčená bo vzpomenout si ho mimo obvyklý čas odkliknout je nad mé síly :p. Mám JC vždy 1-2 na každé ploše, nic nestěhuju a normálně to vždy napadá, kdyžtak vypomůže kaštanový řádek a JC neřeším, taky bych ho neměla za co získat, ty nabídky jsou fakt na po..kakání. Tajemky už taky nekupuju, když vidím, co už na farmách mám, co jsem dostala z akcí, kalendářů a pod. tak si raději na novinky počkám, však oni přijdou a družstvo počká. Stejně jsou tam rozdělaní šlechtěnci, které dodělám až na svatéhy Dyndy nebo jindy. Je to fakt jen hra - omalovánky, tak na co si trhat játra. Ale mám radost, že někdo na družstvo spěchá a nakupuje ode mne ambroně a vydělávám slušný peníz KrxD tak z toho mám fakt radost

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.