ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

No pajdo, ale dnes už není apríl.
    Já mám momentálně na skladě 6 mušek a už jsem se s nimi i skamarádil.
    :D

Zapomněl jsem dodat, že tu mouchu dostaneš od těch plácnutých much.
    xD

Naposledy upraveno: 3/4/18
    burds a vilm4 tohle ocenili.
  2. herda21

herda21 Expert fóra

Ahojky všichni,
    dávejte si pozor, komu odesíláte dárky. Před chvílí jsem chtěla oplatit dárek (myšího výsadkáře) své sousedce a byl doručen "otto....." (celé jméno nelze napsat, protože po odeslání této zprávy se koncová písmenka a značky změní na ovci...)
    Všimla jsem si toho až při druhém odesílání další sousedce.... Takže teď musím posílat holoubky, proč k mým sousedům dárky nepřijdou. Řekněte mi, jak někoho může bavit hra, když takhle nepoctivě buduje svou farmu na podvodech...... Dá se s tím něco dělat? Takový člověk by tady vůbec neměl mezi hráči být....Jsem poněkud rozhořčena. Hezký den.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj herda21
    opravdu není potřeba panikařit, stav s "Ottou" jsem ti vysvětlila ve vlákně "Důchodci-závisláci". A také jsem ti napsala jak situaci řešit. Opravdu nikdo si nebuduje nepoctivě nic, ;) :)

vilm4 a herda21 tohle ocenili.
  4. herda21

herda21 Expert fóra

*Já* Děkuji za vysvětlení, rovněž jsem objasnila svůj postoj ve vláknu "Důchodci a závisláci". Zopakuji ho krátce i tady - všechny ty aprílové legrácky bych brala, smysl pro humor mi opravdu nechybí, nepanikařila jsem ani když mi zmizela zvířata ze stodoly :), ale dva dny po aprílu mi tento vtípek vtipný nepřipadá. K tomu, abych varování napsala, mě nevedla panika, nýbrž dobré úmysly - varování pro ostatní. Také bych byla ráda za upozornění..... (před pár lety se mi totiž stalo, že místo svého jména jsem po přihlášení našla zcela jiné a protože jsou informace v jiné části o krádeži herních účtů, tak jsem z toho byla poněkud na větvi...)
    Takže OK, nic ve zlém, omlouvám se a přeji přívětivý den tobě i všem farmářům. :)

Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tady nechci být "válečným štváčem", ale uvědomujete si někdo, po čem lozí mouchy a další hmyz..... že by nám naše milované RT od neustálého rušení dobrých a užitečných věcí začalo tak trošku zahnívat? :)xDxD Osobně si myslím, že už těch změn k "lepšímu" bylo skoro dost. Jak jsem se na farmu kdysi těšíval a bavilo mě to, tak jsem z toho nějaký zhnusený. KFC šla nějak k nějakému plukovníkovi na kuřata... ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, keltský kněže, uvědomuji. Už jsem na to upozorňovala, že to vypadá, jako když se mouchy sletí na... jemnocit mi dovolil napsat pouze na uleželou zvířecí mrtvolku. A jsem ráda, při známém germánském humoru, že vynechali ty následné larvy.:wuerg: Myslela jsem, že ty zjevy skončí s apráílem, ale nestalo se. Tím pádem, ačkoli jsem se 1.4. upřímně zasmála, 3.4. už se těším, až tahle akce půjde k šípku.-.-

Druid.Panoramix a vilm4 tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak mne s pokročilou hodinou přepadla zvláštní myšlenka... na extra ploše jsme pole oseli speciálním, patrně geneticky upraveným, druhem vejce; hnízdo bylo asi jen na přikrytí proti jarním mrazíkům, když nebyly kvočny... Opylení zřejmě zařídil ten pobíhající hmyz. Tak proč je výsledkem čokoláda a ne Vetřelec? :oops:

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

To barevný pismo se na tabletu fakt blbě čte:-( . A nejspíš budu jako matlafous taky nahoře bez, ta diakritika desne zdržuje. Ovšem co se týká herni rychlosti, to je fakt cvrkot:-D

vilm4, tydýtková a matlafous123 tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Sorry za barevné písmo, dlouholetý zvyk. A diakritiku dodržuji i u SMS na služební tlačítkové Nokii... taky zvyk...

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

V pohodě, to nebylo jen na tebe. Na velkém monitoru to ani nevnímám, na tabletu jsou barvy trochu jiné, pozadí je tmavší a to barevne se v tom jakoby rozpíjí. Než bude nova mašinka, musím si zvyknout. A nebo přestat číst diskuze :)

11. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Dobrý den,hledám někoho,kdo se vyzná v reálném životě samozřejmě:)v pěstování balkonových rostlin a má za sebou už i nějaký pěstitelský úspěch(vypěstované bohaté truhlíky)Potřebuji pár rad.Prosím pouze holuba.Děkuji!

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. -pechfógl-

Teď jsem někde četla a chci to vyzkoušet, že bohatým květům muškátu prý náramně prospívá hnojení kvasnicemi, ale je to dost pro otrlé: Rozdrobit kvasnice do vody a nechat tři týdny uležet....

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Možná, že by se to rozpuštěné droždí ve vodě dalo použít i bez kvašení.
    Ještě jsem někde zaslechl radu, že na hnojení je dobrá jícha z kopřiv -
    kopřivy máčet 14 dní ve vodě a pak ten výluh přidávat do vody k zalití
    nebo banánové slupky rozsekat a zapracovat do hlíny, kam se bude sázet
    Vyzkoušeno nemám.
    Na květiny je samozřejmě nejspolehlivější chemie, ale také je nejdražší.
    :D

vilm4 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

--------------------------------------------------------------
    Na kytkaření je jediná rada. Zasaď to do hlíny a příroda si to pošteluje sama.
    My nehnojíme, nechemikaříme ani nic jiného a všechno nám roste hezky a přirozeně.

Hele mám to vzít ? Je to dobrá blbina :)

I když mám nářadí dost (to není jediná polička)

:music:

15. -pechfógl-

Bezejmenný: A co plevel, ten aspoň vytrháváte?
    Jinak, já bych to brala, moc a moc se ,i to líbí.:)

vilm4 a betynka2005 tohle ocenili.
  16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Bezejmenný - jestli je ta polička s nářadím opravdu tvá, tak jestli ještě nejsi řidičem vlaku v Japonsku, určitě se tam přihlaš, jeden šinkansen ti jistě rádi přiřadí ;)

(kdo nechápe souvislost, hledejte ji v obdivuhodné akurátnosti)

A co se týče toho Thorova kladiva, tak určitě ber, kolikrát za život člověka se stane, že nějaký bůh rozprodává svoje věci? :p

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Reknu ti, ze naradi uz jsem videla dost, ale to, se kterym se dela takhle 100% nevypada, tak na co ti bude dalsi? :pxD

18. Milka66

Milka66 Veterán fóra

A on niekde spomínal, že s ním aj robí? ;)

Niekto si dáva na stenu obrazy a niekto zas niečo iné ... za umelecký dojem tejto "pracovnej" steny sú body celkom vysoké a ak miesto zbierania známok či plechoviek preferuje náradie, tak to Thorovo kladivo (ako ho trefne Prepperka nazvala) nesmie chýbať.:D

tydýtková, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Možná jsem rypák urejpanej a prudím kde se dá, ale pořádek je pořádek.
    Čistím i vidle a lopaty.

Co se dílny týká, to je můj jediný koutek který je jen můj - tak jistě že manželka nebo dcera (+ sem tam bratr) si něco vezmou, ale buď to zase vrátí tam kde to vzaly, nebo to položí hned za dveře na ponk a já tak vím že než aby to daly někam kde to nepatří, tak to dají tam kde to hned najdu a uklidím si to sám.

Nejsem vyloženě nějaký afektovaný blázen co utírá kdejaký flíček na kladivu, ale když je to čisté a uklizené, jsem klidnější.
    U bratra v dílně mě chytá depresivní nálada, protože ta hromada rezavého "čehosi" je prostě mimo moje chápání.

Naposledy upraveno: 7/4/18
  20. -pechfógl-

Bezejmenný: Důležité je, že když hmátne do toho rezavého čehosi, vytáhne nástroj, který potřebuje. Já taky nemám vše v zářivé čistotě. Rozčiluje mě právě, že když mi chce někdo někam uklízet, nedbá pokynu: Vlož to na druhou polici do skříně vlevo. Tam ne, vole, tam je šatník! No a o mé pověsti po baráku... Jednou tu nastala havárie, přišel odborník (jmenuje se Princ a je to fakt pohádková bytost, prince taky hned tak neuvidíš), obhlédl a pravil, že si skočí pro nářadí. Já na to, že není třeba, ráda posloužím. Tím pádem jsem mu zabránila, aby se zdekoval na další týden a my byli částečně bez vody a elektřiny. A kdo si myslíte, že to odnesl? No já. Už jsem slyšela po baráku, že vona je nějaká divná, vona má doma hmoždinky, sádru a vrtačku!xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.