ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Mohlo by to veru tak zostať :) Hneď som tam dala cibuľu a uvidím, z čoho bude viac pajdátiek - či z karafiátov alebo cibule. Každopádne by bola škoda to nevyužiť, keď to tam je.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně ty mouchy připomínají - už jste někdy našli v lese nebo na zahrádce zvířecí mrtvolku, pěkne uleželou? Jak se z ní takovýhle breberky pěkne rozutíkávají?:wuerg:

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak právě jsem plácla 26-tou mouchu xD a jsem touto akcí nadšená, se při krmení musím smát za překvápka a povídání k nim, i tady v diskuzi se člověk pobaví a mohlo by být takových akcí víc :p. Nejsou už plácačky, tak jsem nasadila dlouhodobky a jsem zvědavá co se ráno zase stane. Hezký večer všem ;)

4. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak já jsem v polovině akce. Jelikož jsem již 3 noc v práci, přišla jsem na novou akci brzy, jen asi hoďku a půl po startu :)
    A jelikož jsem akorát předtím na 20 minut zachrupla, tak jak jsem byla zmatená, myslela jsem, že nám nabízí k nákupu koše na nový stonek, a koupila si koš, takže jsem ni nemusela rozpěstovávat :D

Jinak akcička, a aprílové překvápko super :)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jednou za 14 dní jsem nucena dostavit se do práce po ránu, a většinou to bývá, že do jedenácté se tam pohybuji v polobdělém stavu. Ráno nějak rychle farmu poklidím... dnes jsem dorazila už ve "formě" odklikla medvěda, zasadila akční a teď teprve zjišťuji co se děje a co mně čeká dál, něco jak za starých časů u bagra. Takových přepadovek bych brala víc a navíc se nám tady do toho netočí modici, aby nám ukázali správný směr jízdyxD

6. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hm, tak já mám zatím 5 úkolů, 4 plácandy ve frontě za papu pro slizouny a jak jsem vydedukoval, potřebuji 10, bych se zbavil obráceného světa. No,nechal jsem si zásobu na ráno, protože jsem dal jednu plochu akční, plochu na mýtině jsem osadil chřestem a hlavní sklízím za chvíli, to si ještě promyslím, co tam mrsknu. Ráno sklidím, zaseji a u oběda v práci vyměním za něco delšího, bych sklízel až doma. Pak snad v jedenáct večer dám svoje oblíbené oříšky a padnu.
    Pechfóglová, jsi mne dostala. Velkokrámy vlastní napůl Francouzi a Němci. Myslíš tedy, že to není z jejich hlavy, platit našim mzdu jejich poklízečů? A pracovní dobu z galejí ve Francouzské Guyaně? A co se čerstvosti týče? Máte dojem, že ze zmrazeného je to čerstvé? Když se to předpeklo někdy před půlrokem u Frantíků nebo Fricků?
    Co se týče toho, jak máme zaplacené svátky - no jak kdo. Já s tím akorát vyrovnávám hodiny, protože od zavedení neplacené půlhodiny na denní a dvou hodin v noci, nemám dost odpracovaných hodin na měsíční mzdu. Za čtvrtletí to dělá kolem 24 až 30 hodin.
    Letos nám zvedli plat asi o 4%, ale výsledná výplata je ve výši mé mzdy pře 4 lety. Živit ještě někoho jiného než sebe a Čičolinu, asi bych musel jít jinam...

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ti brouci jsou neskutečně otravní... na trhu to zavazí při nákupu, lezou mi všude na tlačítka, víc jak kocouři našich mladých na klávesnici, zavazí to při nákupu vody... doufám, že se o půlnoci vrátí tam, odkud přišli. Jestli je to součástí muší akce, zřejmě skončím i s nedokončenou velikonoční :mad:

GordonSargent, marketka47 a vilm4 tohle ocenili.
  8. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

nápis ve vyskakovacím okně s bednou a nápisem TODO.....atakdále.... znamená co?? neumím žádný cizí jazyk...prosím...

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. GordonSargent

Y_n_O, to je jen úhel pohledu, pro někoho zábavné, pro jiného otravné , ale mně se ta hravost líbí... a co nejvíc, že nás moderátoři nechali na pospas i když zítra budou muset zase do rachotyxD
    43m66 neřeš to, ono se to nějak vyřeší.....;)

10. otakr

otakr Zelenáč fóra

Mouchy mi zežraly všechny zvířata, všechny je vymazaly už nemám ani jedno, poradíte co mám dělat, není ta hra nějaký virus?

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky mam sezrany zvirata, ja si rikal, ze nemam dodavat driv nez az bude konec akce :)
    Tak ted dumam, kdyz budu chtit nakrmit vyrobnu, copak se stane?

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Netopýrku, zítra se jim ještě bude z busu točit hlava a po kontrole fóra se jim začnou protáčet i panenky xD

Já mám vtipy ráda; i ty košilaté, i kanadské žertíky, ale co je moc, to je příliš. Když se dá vypnout převrácená farma, měla by jít vypnout i ta animace.

švestinka, vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, žádný virus, ale apríl, vše se vrátí žádný strach ,-)

14. GordonSargent

Tassi konec světa, nebo farmy, dlouho je to už avízované....a inuš ty zatracené mouchy, pokud je zítra na farmě nebudu mít, tak budou otrávené mouchy nebo já...xD

15. Y_n_O

Mouchy klidně budu plácat dál, vadí mi ta havěť, co běhá po monitoru při přechodu z plochy na plochu a tak nějak všeobecně skorovšude xD

EDIT 0:05: není to fuč... otravy krovkatý... :oops:

Naposledy upraveno: 1/4/18
  16. GordonSargent

Inuško, není problém na té vnější straně monitoru?;)

17. Y_n_O

Asijo, skusím restart xD Nějak mi z těch brouků, kterých bylo víc než v Mumii, asi přestala sloužit šedá kůra mozková...

EDIT: Nee, sou tam furt. PC vypnout nemůžu, stahuju... tak až ráno...

vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  18. pavca67

pavca67 Expert fóra

co znamená ta odměna moucha prosím?nač je?Ví to někdo?

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

předně děkuji Barolandovi, za to že téma založil. No a pak poprosím řešte akci nadále v ofi diskusi

Pavca67: já nikde takovou odměnu nevidím.

vilm4 a burds tohle ocenili.
  20. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

V ofi oznámení je napsané tohle:
    Mouchy nemají v akci žádné praktické využití, po skončení akce (asi po 24 hod.) budou vyměněny 1 ks = 5000 BZ, 5000 TBZ, 5000 kr.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.