ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Jenom pro zajímavost - o náhodě: 9 beden oddanosti

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Možná že nás čeká jásání, že byl zrušený mixér a máme nové recepty, to se teprve dovíme... ale co vím už teď, za pár zlomků a čokonápojů +jeden produkt od alchymisty ,suguaro roste něco přes 11 hodin, ideální rostlina na noc a pracovní den, pomněnky taky za stejný čas, bez alchymisty a dokonce i bez hnoje:)

Naposledy upraveno: 23/3/18
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Rybíz taky dneska nebyl marnej [​IMG] ;)

A na noc šup 4lístek [​IMG] :D

Naposledy upraveno: 23/3/18
  4. GordonSargent

Skali, smiřme se, farmíci se nemají co potulovat po baru... doba ,když se z baru přitáhlo, něco se na pole dalo a sklízelo se dřív než u abstinujících hráčů, to mně bavilo, teď abych se zase jen se podívala, co mám do slotů dát.;)

5. Skali

No, ještě aby ty sloty byly...;)

satelit, vilm4 a GordonSargent tohle ocenili.
  6. GordonSargent

Jsme debatě o všem možném...pokud nebudou nové sloty, aby nám nahradily večerní chvilky strávené v nálevně tak, budu pálit na černo:)

7. Skali

Fajn, zaskočím na kus řeči :D

8. GordonSargent

jsem připravena, přece to nemůže přijít na zmar, ale čas se krátí...

9. Skali

Zpracovávám to průběžně, takže police se mi neprohýbají xD

10. porodnicejamajka

porodnicejamajka Zelenáč fóra

co je cukrove jablko kde ho sezenu

maribeja tohle ocenil(a).
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

porodnicejamajka - Co takhle zkusit FAQ ? Nebo diskuzi k akci Přichází jaro,tam se vše dozvíš.;)

12. maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

ahoj,v Orákulu jsem se dočetl že se otevírá "půjčovna" ale nějak se nemůžu dopátrat od kdy,nevíte někdo?

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  14. Ahoj Beznoska
    obávám se, že si trochu pleteš FarmOraculum s oficiálním oznámením ;) :)
    citace z úvodního příspěvku v FO:
    *Vezměte prosím na vědomí, že toto téma je místem fám, fantazie a mlhavých spekulací. Není žádná záruka toho, že co je zde uvedené je pravda a že se to opravdu stane. Za podložený zdroj informací lze považovat výhradně jen oficiální oznámení, nic jiného!***
    Takže - až a pokud by k došlo k zavedení takového prvku, dozví se to hráči včas právě a pouze v oficiálním oznámení zde na fóru. Není třeba tedy panikařit :D

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  15. GordonSargent

Včera:[​IMG] tento týden už podruhé, asi si budu bedýnky vybírat jako dividenty
    Dnes:[​IMG] a co asi bude zítra... aha už vím, pondělí-.-

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, to sa mi už nezdá, až také "šťastné náhodné číslo"...-.-, však, Ty si už chodila niekde po horách a ľavou stúpila do lajna;);)xD, ja z bední nič, všetko si musím odmakať:music:

17. GordonSargent

Danka, jaké chození po horách, mám lítačku ,na Petřín mně vyveze lanovka a na Prosek ,další dominantní kopec mně každý pracovní den doveze autobus. Pokud se ovšem zase ta estakáda nepropadne do doby, kde se tam něco ve středověku kutalo a cesta do práce se neprodlouží o půlhodiny. Co se týká lejna pracuji na Proseku, kde na jednoho obyvatele připadá 2,5 psů... mám velký výběrxD

Naposledy upraveno: 25/3/18
  18. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Z nových receptů jsem hodně hodně zklamaná. Náročné na výrobu a navíc jsem doufala, že budeme moct zpracovávat produkty, které se hromadí v zásobárně (ze stonku, z odměn). No, třeba ještě nemáme všechny informace.

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Xenie161: Ahoj... no konečně někdo ,-) Sem si říkal, že je tady nějaký ticho na to, že nám odtajnili úžasné recepty ,-) Je mně celkem jedno jak a z čeho se bonusy vytvářejí, ale podstatné je co umožňují. Nějak mně tam chybí bonusy na zkrácení růstu.... dalo se čekat. Nějaký BZ/TBZ jsou mně k ničemu, +2 nemá taky význam.... možná občas použiji + 3, ale zase to zabere diamant slot. Prostě jsem si nostalgicky ráno zamixoval.... zkrátil Jutu (22hod) na 9:30 s vodou+ obyč. hnojem.... večer udělám to stejný (bonusy ještě poběží), něco ještě poladím zítra a pak už budu jen vzpomínat ,-) Ideální zrušit to nejlepší a nejpoužívanější na Farmě ,-)

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Do hry budou zavedeny nové recepty, které nahradí nejdůležitější bonusy z mixéru:
    aj ja som sklamaná a znechutená, žiadny najdôležitejší bonus z mixéru v nových receptoch nahradený nevidím, ale ešte dávam nádej tomu akože "šľachteniu" remesel.produktov, čo sa objavilo v orakulu..

[​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.