ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Skali, to vyriešime, postavíme tam nejaký živý plot8), šľachtené psy, aj krokodílov do jazierka, anakondy, nájdem vlky, medvede a pavúky by som vyšľachtila, tam by sa mi už nikto nedostal, ani čarodějka, bo sa bojí;), možno iného hmyzu...?:pxD;);)

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky,to,že vyměnili všechny ploty,vím,ale oni vyměňovali i nějaké stromy?
    Tak co je toto?[​IMG] a kde vůbec byl?

*Já*-aha,děkuji,tak to mi uniklo.Zveřejnili to dodatečně. Já jen,že se mi to před chvílí vylouplo na ploše,neboj,nebudu sama,kdo zůstane koukat a bude se ptátxD

Naposledy upraveno: 1/3/18
    evainfo, evoku57 a vilm4 tohle ocenili.
  3. marketka47
    kuk ZDE

evoku57, vilm4 a marketka47 tohle ocenili.
  4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Rovněž mně bylo něco vyměněno ani jsem netušila, že to mám, o to je ztráta méně bolestná:)
    ale no, odstranili ploty a vy hned hloubíte příkopy ... takto jsem si to nepředstavovalaxD

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Příkopy nehloubim, ale stavím včelíny podél hranice xD
    A sázím růže....

6. GordonSargent

To je potěšující, pokud si někdo "drátuje" na druhé straně, můžu v klidu jít na 4 dny CDPxD

evainfo, DANKA722 a vilm4 tohle ocenili.
  7. Skali

Můžeš, aspoň to stihnu zadrátovat ze všech stan xD
    Edit: (jakože ze všech stran). Ale stan si tam pro sichr postavim a budu číhat ;)

8. libakos

libakos Titán fóra

CHtěla bych se omluvit všem svým sousedům a sousedkám že od 8.3 nebudu posílat dárečky asi 5 dnů,bude se mi po farmě stýskat snad tu závislost přežiju;)Zapnu dovolenou a snad nepřijdou živelné pohromy......

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Až mi seberou stromečky, tak to obrečím.
    Jsou moc hezké a v parku je mám na okrasu.

10. Skali

No, ty okrasné stromy jsou taky moc hezké, ale to jsem nikdy nevlastnila (jak je to možný :eek:)

evainfo, evoku57 a vilm4 tohle ocenili.
  11. GordonSargent

Protože jsi nehrála na krásu, ale na zisk, jak by se Ti někdy hodil tak uklidňující pohled:)

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Každý si bere na dovolenou nějaké to "zavazadlo"

:music:

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer.
    Na farmu jsem se dostala dnes pozdě a na forum ještě déle,tak mi uteklo oznámení o
    dalším zabavování z inventáře.
    Já si snad otevřu věštírnu. Ploty to nekončilo a okrasné stromky jistě nebudou poslední
    exekucí z našich lišt.Alespoň na vlastní kůži jednou také zažiji,jak to vypadá při návštěvě
    exekutora,ač je to jen zabavování ze strany RT.
    :pxDxD
    Jen ve skrytu duše doufám,že to příště nebudou hvězdářské dalekohledy,v jednu
    dobu ho sehnat stálo jednoho při O+D docela dost.A pak tu máme sluneční hodiny..třeba se budou RT také hodit.A to už by mě fakt krklo.

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Klidně přihodím kadibudku a špalek se sekerou. Ať si to vezmou.

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já mám ještě - neznámo odkud - parkovou lavičku a nějaký sud :D

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable-nestraš [​IMG] ticho,nebo se toho chytí RT ;)xD;)

evoku57 a vilm4 tohle ocenili.
  17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

marketka47 ....oni se toho nechytí,ti už mají dávno naplánováno,co seberou.
    Jako za totáče si připadám.
    xDxD

18. Skali

Tak o kadíbudku, špalek ani lavičku se zatím nebojím, bo ty zabírají klasicky jedno políčko a víc už k tomu nic přifařit nejde. Vycházím z pajdova vysvětlení tady
    (ale taky se můžu mýlit a to bych tentokrát velmi nerada, bo mám svou kadibudku ráda, a všechny lavičky mám čerstvě natřené);)

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Jak v petactyricatym... v nasi rodine toho tenkrat padlo dost a vratily se jen ruiny lesu a polnosti (stavby vzaly za sve), tak nemarni cas premyslenim, jestli se ti pripadne vrati aspon rozpadlej spalek a kadibudka do kamen xD

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Skali-Ty tomu věříš;)A stromy měly jakou logiku umístění :)Tak jsem se šla podívat na svoje lavičky a docela jsem se zhrozila,ale zase bych mohla odpočívat na každém kroku,neunavila bych sexD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.