ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

My máme normální auto (ničím zajímavé) ale na práci jsem dlouho používal takový mix čtyřkolky a auta, než odešel do věčných lovišť.
    Teď mám tohle :) Výborná věc kterou bych nevyměnil ani za nejmodernější traktor.

A výhled mám hezčí než matlafousová. Mám ............ jo ....... heč.
    :)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně zase vytanula parodie na Ten dělá to a ten zas tohle - kdysi jsem ji zaslechla na nějaké té Portě a na nás se doufám nevztahuje: Tady je vekslák, pingl, řezník a ten co natahuje lidi, to je zelinář, z melouchu vráitl se nám zedník a z fochu s ojetejma auťákama šmelinář...
    Co se motorů týče, dlouho jsem měla jen ten vzduchovací k akvárku a ke stáru jsem se dopracovala k babetě, ne moc nadlouho, jednou jsem se pokusila projet zavřenou brankou a skončila jsem....

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bezejmenný - no to je ovšem taky nádhera, to zase jo 8). Toto jsi vytvořil z té staré skládky? Pokud jsem to nepopletla a jsi to opravdu ty, tak jsi taky modelář - krajinář :D

matlafous - úžasná krajina. Miluji výhledy široko daleko... Bydlíš v krásném kraji.

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Luxus! ;) Uplne vidim to brzke letni rano, kdy se nad celou loukou vznasi mlzny opar od vody :inlove: Nemas nekde srovnavaci fotku stavu pred?

krakoramaja Sedni na jare na vlak a doraz k nam - provezeme te tech 30 km po kopeckach z obou stran reky :)

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - jsi zlatá, díky za pozvání. Když tak se v předstihu ozvu.

DANKA722, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když jsem to kupoval, tak si lidi klepaly na čelo, protože se z toho za cca 20 let neužívání stala regulérní skládka.

Uklízel jsem to hodně dlouho sám.
    Dneska si sednu na terasu, prcek je někde na louce, manželka sedí vedle mě, pes mi leží na nohách, mám zavřené oči a poslouchám klidnou hudbu.

Nikdy bych to nevyměnil ani za 100 milionů. Nikdy.

7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ááách,to je krása!U nás pod Blaníkem taky.A co se týče našich zájmů a dovedností-jsem tady správně,i s tím stěhováním.

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG]Anastasiya Vladimirovna Kuzmina[​IMG]
    :inlove::inlove:naša zlatá:inlove::inlove:

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Bezejmenný: To je vážně nádhera!
    Ovšem je neuvěřitelné, jak lidé nejsou líní táhnout takový těžký sajrajt tak daleko. Kdyby to dopravili do sběrného dvora, vynaložené úsilí by bylo maximálně stejné a někdy (dle terénu) dokonce i menší o_O

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A náš provozovatel sběrného dvora je takovej frajer, že když mu toho dovezeme hodně, dá nám pivo.

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

kiki2305 :
    Ono se ví od koho byla minimálně polovina toho nepořádku. Hned za rybníkem u lesa začíná zahrádkářská oblast + asi 2 KM odsud je koupaliště se stánkama.
    Jednou jsem uklízel, zastavilo auto, týpek vytáhl nějaký bordel a šup s tím na hromadu.
    Tak jsem za ním šel a říkám že jako co dělá a že jsem majitel a ať si to zase sebere. Z auta vylezly další 2 a že prej jestli mám problém.

Prostě neuvěřitelný.
    Ale na druhou stranu jsme na tom z bráchou vydělaly pár korun, protože za železo atd. nám ve zběrně slušně zaplatily a docela dost peněz bylo i za cihle, štěrk, hlínu a další věci.
    Za to auto + radlici z bagru, jsem dostal skoro 10% toho co stál ten pozemek (to bylo v době kdy jsem to tady ještě táhl sám)

Jak si lidi zvyknou na to že někam něco můžeš hodit, je těžký pak chodit jinam.

-pechfógl- :
    Když jsem dovezl do zběrny asi 9 ledničku, 11 mikrovlnku a 8 pračku, chtěl na mě zběrař zavolat policajty, že jsem vykradl nějaký sklad :)
    O nášupu pneumatik se ani nezmiňuju. Přijel frajer že si jede pro ty gumy co jsem inzeroval a spadla mu čelist, prože si myslel že jich bude třeba 5 - 6 a vzal malej přívěšák za auto. Bylo jich tu asi 300 (všech možných velikostí) a přijely si pro to nějací kluci co si udělaly firmu na recyklaci pneumatik.

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

:D Taky mám podobnou historku. Kamarádka s manželem měli pozemek a čekali (kvůli financím) dost dlouho, než se jim podařilo na něm začít stavět domek. No v průběhu toho čekání okolní lidé využívali ten plac podobným způsobem.
    Oni to tedy v hodinu H vyčistili, odvezli ten svinčík a začali stavět. A jednoho dne zastavilo u pozemku auto, z něj vystoupil člověk a hodil jim tam rozbitou televizi. Chvíli na něj koukali jak bacily do lékárny a pak se kámoška zeptala, jestli je normální a co to má jako znamenat. A on jí s naprostým klidem odpověděl "my to máme dovolený od tý paní, co jí to tu patří", nastoupil do auta a odfrčel.:D

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, paráda, zvlášť když ta holka dostala šanci, vždy jsem ji moc přála a natřela to " bývalému" týmu, který tam vlastně ani není....ale když to snowboardistka natře lyžařkám!!! xD
    Y_n_O a není to nuda? Ctrl+C/Ctrl+V... aha měla jsem to dát ,Tobě by to došlo, ale nemůžu si odpustit ten boj s čárami v Tvém podpisu a pro Matloufousovou, přesně to mě napadlo a Ty jsi to jen dotáhla;)

Naposledy upraveno: 17/2/18
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Velice by mne potěšilo dyby se RT rozhodlo buďto pomocníky z kola štěstí úplně odebrat a nebo je dávat jako celek.
    Tohle je vážně na palici.

15. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Kolo štěstí se někdy chová jako slabomyslné.Úplně mě dojímá,když mám na kontě milióny a vytočím si 2.500.Že si dělá škodu,chudák.

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mě spíš nepřestávají udivovat ty bedničky, co obsahují 1 ks bazalky. Nebo něčeho podobného, ale vždy tedy po 1 ks. U těch plodů je to taky legrační, ale vlastně tak nějak přiměřené, jde o 25% normální sklizně jednoho stromu. Ale ty rostliny zkrátka nechápu. :p

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kiki2305 - taky je to 25% čistého výnosu z normálního velkého pole. Aspoň že ta zvířata nám to dává vcelku a ne po čtvrtinách ;)
    Já zase nechápu, co je děsivého na motýlech.

18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

A já se vždycky vyděsím, když na mne vypadne 2 000 BZ a na infarkt jsem při 4 000 z úplňkové
    a strašibedny. Aby mne příště leknutím neprdla cévka, ale alespoň bych tu bednu rovnou použila a na někoho z ní vybafla.
    ;);)

Edit:
    Teď jsem se fakt lekla a chtěla bych se takhle podobně lekat u každé bedny! To by se mi opravdu líbilo.
    Z nové bedýnky na mne vybafl: Z jedné koupené TS na farmu:
    [​IMG] [​IMG] Blahovičník ztepilý

Naposledy upraveno: 18/2/18
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

krakoramaja: Máš pravdu, když se to propočítá, tak to vlastně vychází. Asi jsem podvědomě pod vlivem toho, že když se něco požaduje (úkoly, akce, recepty), tak plody bývají v jednotkách až desítkách, zatímco rostliny spíš stovkách až tisících.
    Ale na ty výnosy to smysl dává.

vilm4, krakoramaja a maribeja tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak mi nefunguje vkládání obrázků pomocí programu Lightshot(do dnešního dne bez problémů).Ale to nevadí.Chci se zeptat jestli je v pořádku když na čerstvě vylíhlé vraní vejce nefunguje řádek na zkrácení dekorací? Bohužel nemohu vložit obrázek který to dokazuje.Ostatních 8 vran je v pořádku.Čas byl po zkrácení 11:30,vylíhlé 12:00.
    Je mně to celkem jedno........jen tak pro zajímavost.
    Podotýkám,že sem řádek aktivoval před vranním vejcem.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.